Destinatii Europene

CIRCUIT SUA CANADA 16 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
25/08/2012 - 08/09/2012
Pret Total:
1990 € (124.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
NEW YORK - CASCADA NIAGARA - WASHINGTON - PHILADELPHIA - ATLANTIC CITY - DETROIT - CHICAGO - ERIE - MICHIGAN - SAINT CLAIR - MONTREAL - OTTAWA - LACUL ONTARIO - TORONTO

PLECARI
25.08.2012

SERVICII INCLUSE
bilet avion Bucuresti-Londra-Montreal / New York -Londra-Bucuresti.
ghid roman + ghizi locali in : Montreal, Ottawa, Toronto, Chicago, Detroit, New York, Washington si Atlantic City;
transport (fara zilele 14 si 15) cu autocar 2** cu aer conditionat;
14 cazari in hoteluri de (similar) 3*** (camere, pentru 2 persoane, cu tv si grup sanitar propriu cu dus).

SERVICII NEINCLUSE
495 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pt taxe aeroport/ securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice.
biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea;
taxa de viza(aprox. 150 usd-in lei pentru S.U.A si 75 usd pentru Canada,se achita individual de catre client la filialele Bancii Transilvania si se pierd in cazul neacordarii vizei) ;
micul dejun.

PROGRAM
ZIUA 1 Sambata, ora 8, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI-birou CHECK IN BRITISH AIRWAYS pentru destinatia Londra.Ora 9.55-decolare,ora 11.25-sosire la Londra.Ora 18.20-decolare,ora 20.15-sosire la Montreal. Cazare in Montreal.

ZIUA 2 Tur (4 ore) Montreal cu ghid local. Dupa tur, deplasare cu autocarul pentru shopping si program turistic. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Montreal.

ZIUA 3 Deplasare (150 km) la Ottawa. De la ora 11-tur (2.5 ore) cu ghid local, apoi popas (90 min). Deplasare (400 km). Cazare in Toronto.

ZIUA 4 Tur (4 ore) Toronto cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping si program turistic(optional,croaziera pe Lacul Ontario,etc.). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Toronto.

ZIUA 5 Deplasare (150 km) la Cascada Niagara. Se viziteaza partea canadiana, apoi se trece frontiera din Canada in S.U.A si se viziteaza partea ameri-cana a cascadei. Cazare in zona Cascada Niagara (SUA).

ZIUA 6 Deplasare (700 km) la Chicago cu popas (90 min) in Cleveland la Lacul Erie. Cazare in Chicago.

ZIUA 7 Tur (4 ore) Chicago cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping si program turistic (optional,croaziera pe Lacul Michigan, Sears Roebuk- cladire de peste 500 metri, cu magazine, etc.). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Chicago.

ZIUA 8 Deplasare (330 km) la Detroit (situat pe malul lacului Sant Clair). De la ora 15-tur (2,5 ore) cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping si program turistic. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Detroit.

ZIUA 9 Deplasare (700 km) la Washington. Popas (o ora) in Pittsburg. Cazare in Washington.

ZIUA 10 Tur (4 ore) Washington cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping si program turistic (Muzeul Aerospa-tial, etc.). Ora 20.30, deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Washington.

ZIUA 11 Deplasare (300 km) la Atlantic City (Las Vegas-ul coastei de est).Ora 14.30-tur (90 min) cu ghid local, apoi, deplasare cu auto-carul pentru shopping si program turistic. Ora 20.30, deplasare cu autocarul la hotel. Seara, optional, in casinouri.Cazare in Atlantic City.

ZIUA 12 Ora 10.30-deplasare (300 km) la New York cu oprire in Philadelphia unde se viziteaza in Muzeul de Arta Moderna aripa C-tin Brancusi, apoi Independence Hall (aici a fost votata prima Constitutie a S.U.A). Popas (90 min) in centru. Deplasare la New York. Cazare in New York.

ZIUA 13 Tur (4 ore) New York cu autocarul si ghid local.Timp liber, sugestii, vizita zona Central Park-Broadway (unde sunt mai multe teatre decat, in total, la Londra si Paris). Cazare in New York.

ZIUA 14 Optional, plimbare cu vaporasul la Statuia Libertatii. Timp liber. Cazare in New York.

ZIUA 15 Eliberarea camerelor cel tarziu la ora 12.Timp liber.Transfer la aeroport. Ora 21.25, decolare spre Londra.

ZIUA 16 – Duminica, ora 9.15, sosire in Londra, ora 11, decolare, ora 16.15, sosire la Otopeni.

007

Supliment single 440 €.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 60 €.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul
neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. .
Asigurarea medicala e obligatorie.

Acte necesare (se trimit la agentie cu minim 8 saptamani inaintea plecarii): pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania, extras de cont cu minim 2000 usd, adeverinta de la locul de munca privind functia si salariul sau talonul de pensie, copii dupa actele de proprietate(case, terenuri, masini, etc.), copie dupa cartea de identitate sau certificatul de nastere in cazul copiilor, copie (in cazul patronilor) dupa actele societatii si ultimului bilant contabil, copie dupa certificatul de casatorie si alte dovezi care arata ca nu e cazul de emigratie pentru job in S.U.A sau Canada, etc.
Obs. – este necesara prezenta personala la consulatul S.U.A pentru sustinerea unui interviu la data si ora transmise de agentie (pentru Canada, de regula, nu e necesara prezenta la consulat).

TARIF
PERIOADA
loc in camera dubla
25.08.2012
1990 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
25-Aug-12 - 08-Sep-121990

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR