Destinatii Europene

CIRCUIT SUA 9 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
12/04/2012 - 07/10/2012
Pret Total:
1590 € (176.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
WASHINGTON – PHILADELPHIA – NEW YORK – BOSTON

PLECARI
12 aprilie, 7 octombrie 2012

SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti – Washington si Boston – Bucuresti cu compania AIR FRANCE KLM
7 nopti cazare la hoteluri de 3*: 2 nopti Washington, 3 nopti New York, 2 nopti Boston
transferuri aeroport – hotel – aeroport si transport cu autocar local conform itinerariului, pe traseul Washington – Philadelphia – New York – Boston
tur de oras in Washington, New York si Boston
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport si securitate = 385 EURO – pot suferi modificari
taxa de viza si de programare pentru interviu (PIN) = 151 USD la cursul afisat de Banca Transilvania in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a Bancii Transilvania
excursiile optionale
asigurarea medicala (obligatorie) si asigurarea storno
tips pentru soferi, ghizi locali si bagajisti – cca 35 USD, se platesc la fata locului

PROGRAM
Ziua 1 - BUCURESTI – WASHINGTON
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup; plecare spre Washington, zbor AIR FRANCE KLM cu schimbarea cursei la Paris sau Amsterdam. Sosire la Washington la ora 13:00. Transfer la hotel 3*, cazare.

Ziua 2 - WASHINGTON – tur de oras
Astazi vom vizita orasul, cu cele mai importante obiective turistice, culturale si politice. Turul de oras dureaza cca 4 ore, timp in care vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Cimitirul Memorial Arligton (mormintele familiei Kennedy), Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Dupa amiaza timp liber. Cazare Washington. Seara, optional tur de noapte al orasului Washington: memorialul Jefferson, memorialul Washington, cartierul chinezesc si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte. Pret informativ: 60 USD / persoana, minim 25 platitori.

Ziua 3 - WASHINGTON – PHILADELPHIA – NEW YORK (370 km)
Astazi vom parasi capitala Statelor Unite si ne vom indrepta cu autocarul catre New York, regina incontestabila a oraselor americane, New York. Pe traseu vom vizita orasul Philadelphia, intr-un tur panoramic ce cuprinde: Muzeul Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, Casa Betsy Rose. Cazarea este prevazuta la un hotel de 3* situat in Manhattan.

Ziua 4 - NEW YORK – tur de oras
In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii, Ellis Island. Cazare New York. Seara, optional, tur de noapte al orasului New York, incluzand : traversare cu ferry boat la Staten Islands, Brooklyn, Soho, Greenwich Village, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 25 platitori. Cazare New York.

Ziua 5 - NEW YORK – zi libera
Zi libera pentru vizite individuale. Propunerile noastre sunt: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, plimbare in Central Park, shopping. Seara va propunem sa participati la unul dintre spectacolele de pe Broadway - pretul unui bilet este de 80 - 140 USD, in functie de spectacol si de data. Cazare New York.

Ziua 6 - NEW YORK – BOSTON (380 km)
Astazi vom pleca de dimineata spre Boston, cu autocarul. Odata ajunsi, ne vom caza la un hotel de 3* iar dupa amiaza va fi libera pentru o vizita la Muzeul Vrajitoarelor din Salem si o croaziera relaxanta pe Raul Charles.

Ziua 7 - BOSTON
O noua zi, o noua incursiune in istoria Statelor Unite. Boston este unul din cele mai frumoase orase ale SUA. Vom face un tur de oras in care vom vizita: Harvard, cea mai veche universitate din SUA, Trinity Church, cea mai veche catedrala din Boston, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in sil englezesc. Turul continua cu vizitarea Pietei Quincy si a Muzeului US Constitution.

Ziua 8 -BOSTON – PARIS
Timp liber (eliberarea camerelor cel mai tarziu la ora 12:00). Transfer la aeroport si imbarcare pe cursa AIR FRANCE KLM cu escala la Paris sau Amsterdam.

Ziua 9 - PARIS – BUCURESTI
Sosire la Paris dimineata, schimbarea cursei. Sosirea in tara este prevazuta in cursul dupa amiezii.

008

Supliment camera single: 430 EURO
Reducere copil 2-12 ani in camera cu ambii parinti (pat suplimentar): 100 euro
Camere triple: pret si disponibilitate la cerere
GRUP MINIM:
30 persoane. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza, sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic de 30 persoane, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / extras de cont personal cu minum 2000 USD / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de nastere / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie). In cazul neobtinerii vizei se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se sustine interviul. De asemenea, taxa de viza si programare (achitata direct de client la banca) nu se restituie de catre Ambasada SUA.
Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate. Termen limita pentru transmiterea documentelor: 7 saptamani inaintea plecarii.
IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se sustine interviul. De asemenea, taxele de viza si programare (achitate direct de client la banca) nu sunt rambursabile.
CONDITIE SPECIALA IN CAZUL RETRAGERII DUPA OBTINEREA VIZEI: penalizare integrala.OBSERVATII:
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de institutiile de profil din SUA, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale / copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar / conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective / distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup / pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare - in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor; de asemenea receptia poate solicita cartea de credit sau o suma cash (depozit) drept garantie pentru cheltuieli suplimentare / agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu / agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si de viza in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, respectiv asmbasade / pretul excursiei a fost calculat la paritatea euro/dolar american valabila in luna august 2011; in cazul modificarii acestei paritati cu mai mult de 3% in favoarea dolarului, pretul se majoreaza corespunzator.

TARIF
PERIOADA: 12 aprilie, 7 octombrie 2012
1590 euro / loc in camera dubla

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
12-Apr-12 - 07-Oct-121590

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR