Destinatii Europene

CIRCUIT SUA 16 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
01/08/2012 - 16/08/2012
Pret Total:
2595 € (162.19€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
LOS ANGELES – LAS VEGAS – GRAND CANYON –DURANGO - ALBUQUERQUE – SANTA FE - AMARILLO – DALLAS – MEMPHIS – JACKSON - NEW ORLEANS

PLECARI
1 august 2012 (16 zile/14 nopti)

SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti – Los Angeles si New Orleans – Bucuresti cu compania AIR FRANCE KLM
transport cu avionul cursa interna New Orleans - Atlanta
14 nopti cazare in hoteluri de 3*: 2 nopti in Los Angeles, 1 noapte in Las Vegas, 2 nopti in Grand Canyon, 1 noapte in Cortez, 1 noapte in Albuquerque, 1 noapte in Amarillo, 2 nopti in Dallas, 2 nopti in Memphis, 2 nopti in New Orleans
mic dejun in fiecare zi
transferuri aeroport – hotel – aeroport si transport cu autocar local conform itinerariului
tururi de oras in Los Angeles, Las Vegas, Dallas, New Orleans cu autocar si ghid local
croaziera si cina in New Orleans
vizitele precizate in program, inclusiv Grand Canyon, Durango, Santa Fe, Memphis (Muzeul Drepturilor Civile si Graceland Platinum), Jackson
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport si securitate 425 EURO – pot suferi modificari
taxa de viza si de programare pentru interviu (PIN) = 151 USD la cursul afisat de Banca Transilvania in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a Bancii Transilvania
mese – se pot cumpara separat
excursiile optionale
asigurarea medicala si asigurarea storno
tips pentru soferi, ghizi locali si bagajisti – cca 50 USD/persoana, se platesc la fata locului

PROGRAM
Ziua 1 - BUCURESTI – LOS ANGELES
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup; plecare spre Los Angeles cu compania Air France KLM, cu schimbarea cursei la Paris sau Amsterdam. Sosire la Aeroportul International din Los Angeles. Transfer la hotel Hilton Los Angeles / similar.

Ziua 2 - LOS ANGELES
Mic dejun. Vom incepe ziua cu un tur panoramic al orasului in cadrul caruia vom vedea Beverly Hills – cartierul celebritatilor, plaja din Santa Monica, atractiile cele mai in voga ale LA-ului: Sunset Strip – strada cunoscuta pentru panourile publicitare si restaurantele vedetelor, centrul orasului - Downtown, Rodeo Drive, Hollywood incluzand Walk of Fame, Grauman’s Chinese Theatre celebru pentru amprentele celor mai cunoscuti actori din lume, Kodak Theatre unde se desfasoara ceremonia de decernare a premiilor Oscar. Continuam cu Chinatown, Farmer’s Market cu centrul comercial The Grove, The Music Center, Walt Disney Concert Hall, Cathedral of Our Lady of the Angeles si Observatorul din Griffith Park. Cazare Hotel Hilton Los Angeles/similar.

Ziua 3 - LOS ANGELES-LAS VEGAS
Mic dejun. Vom preda camerele si ne vom indrepta catre unul dintre cele mai cunoscute locuri din America: Las Vegas – Orasul Norocului. Cazare Hotel Excalibur /similar. Seara vom participa la un tur panoramic “Las Vegas by night”. Vom descoperi feeria acestui oras si viata de noapte: pornim din inima orasului de pe istorica strada Fermont cu legendarele cazinouri “Vintage Vegas”, continuam cu atractii moderne ca Wedding Chapel Row, singura capela tip “drive through“ din lume, ne vom opri sa admiram magnificul Bellagio cu gradinile sale luxuriante si spectacolul oferit de renumitele fantani. Turul se incheie cu o oprire la unul dintre cele mai fotografiate semne de intrare in oras “Welcome to Las Vegas”.

Ziua 4 - LAS VEGAS – GRAND CANYON
Mic dejun. Astazi ne vom indrepta spre una dintre minunile Terrei, Parcul National Grand Canyon si vom strabate fabuloasa Route 66 pana in oraselul Williams, poarta de intrare in parc. Odata ajunsi la destinatie, distractia va fi lasata in seama naturii, spectacolul oferit va fi cu siguranta unul emotionant. Casa amerindienilor pentru mii de ani, Marele Canion inca mai pastreaza traditia indienilor in centre precum Cameron unde pot fi vazute femei ce tes paturi Navajo. Vom avea ocazia sa cumparam bijuterii din turcoaz, o piatra care pentru indieni are aceeasi valoare ca diamantele pentru noi. Dar indiferent de cum alegem sa ne petrecem timpul, ceea ce vom lua acasa vor fi amintirile memorabile. Cazare Grand Canyon – Hotel Best Western Squire Inn/similar.

Ziua 5 - GRAND CANYON
Mic dejun. Astazi vom explora Marele Canion, una dintre cele mai spectaculoase minuni geologice ale planetei. Strabatut de fluviul Colorado, care a sapat 2 milioane de ani sculptand platoul imens pentru a da forma pe care o are astazi, Marele Canion este recunoscut pentru privelistile fantastice pe care le ofera, un tablou al naturii fara egal - stanci colorate ce strajuiesc vaile abrupte si platouri ametitoare. Cazare Grand Canyon – Hotel Best Western Squire Inn/similar.

Ziua 6 - GRAND CANYON – MONUMENT VALLEY – CORTEZ
Dupa micul dejun vom pleca spre Monument Valley, un relief desertic cu formatiuni stancoase bizare unde au fost filmate o mare parte dintre filmele western. In cursul serii vom sosi in Cortez, statul Colorado. Cazare, hotel Baymont Inn and Suites/similar.

Ziua 7 - CORTEZ – DURANGO - ALBUQUERQUE
Mic dejun. In aceasta zi calatoria ne poarta spre Durango, un simbol al vestului salbatic. Ne vom plimba pe Main Avenue, un bulevard cu numeroase restaurante, saloane si boutique-ri si ne vom opri in vechea gara pentru a fotografia trenul istoric ce a sosit pentru prima data in Durango pe 05 august 1881. Acesta functioneaza si in prezent, purtand turistii spre vechiul oras minier Silverton din Muntii Stancosi. In cursul serii vom ajunge in Albuquerque unde va recomandam o plimbare in centrul vechi cu magazine si atractii la tot pasul. Cazare Albuquerque, hotel Crowne Plaza/similar.

Ziua 8 - ALBUQUERQUE – SANTA FE – AMARILLO
Mic dejun. Continuam calatoria noastra spre interiorul tarii si ne vom opri in Santa Fe, un oras ce aminteste prin arhitectura sa de dominatia spaniola si mexicana de aproape 4 secole dar si de ancestrala cultura Pueblo. O destinatie unica prin lungul sir de galerii de arta, restaurante elegante si magazine in care se vinde orice, de la mobilier traditional si articole pentru cowboy pana la textile tibetane si bijuterii marocane. Seara vom ajunge in Amarillo, destinatia indragita de pasionatii filmelor si muzicii western. In limita timpului disponibil, vom putea vizita optional, celebrul Cadillac Ranch, o expozitie de arta in aer liber cu vechi Cadillac-uri pictate si ingropate partial, celebrand evolutia masinii iubite de americani. Cazare Amarillo, hotel Garden Inn /similar.

Ziua 9 - AMARILLO - DALLAS
Mic dejun. Parasim Amarillo si ne indreptam spre Dallas unde vom sosi in cursul serii. Cazare Dallas, hotel Crowne Plaza/similar.

Ziua 10 - DALLAS
Mic dejun. Dimineata un tur panoramic ne va familiariza cu principalele atractii ale uneia dintre cele mai mari metropole americane: JFK Memorial, cladirea Primariei, Pioneer Plaza. Dupa-amiaza vom avea timp liber pentru vizite individuale. Optional, va propunem o plimbare cu troleibuzul pe McKinney Avenue din Cartierul Artelor pana in Uptown unde sunt concentrate cele mai multe restaurante, baruri, boutique-ri, hoteluri si magazine. Cazare in Dallas, hotel Crowne Plaza/similar.

Ziua 11 -DALLAS - MEMPHIS
Mic dejun. Excursia noastra ne va purta spre orasul blues-ului, Memphis, celebru si pentru Graceland, resedinta lui Elvis Presley. Cel mai mare oras al statului Tennessee ofera tot ceea ce-si poate dori un turist curios, gurmand sau pasionat de istorie. Atractiile sale includ muzee de muzica, galerii de arta, restaurante celebre. Cazare Memphis, hotel Crowne Plaza Memphis Downtown/similar.

Ziua 12 - MEMPHIS
Mic dejun. Aceasta zi este dedicata muzicii si istoriei. Vom incepe incursiunea in istorie cu vizitarea Muzeului Drepturilor Civile gazduit de cladirea fostului motel Lorraine, locul unde in primavara anului 1968 a fost asasinat Dr. Martin Luther King Junior. Muzeul prezinta o cronica a miscarilor pentru drepturile civile din perioada 1619 – 2000, cu expozitii ale momentelor de cumpana, incluzand camera 306 unde a stat Dr. King.
In continuare pasim pe urmele regelui Rock’n’Roll-ului in resedinta din Graceland. Experienta Graceland ne va purta de la inceputurile timide ale tanarului Elvis pana la ridicarea pe culmile celebritatii. Fotografiile, videoclipurile, memoriile personale si costumele de scena ne vor dezvalui un pic din viata legendei rock’n’roll. Cazare Memphis, hotel Crowne Plaza Memphis Downtown/similar.

Ziua 13 - MEMPHIS – JACKSON – NEW ORLEANS
Mic dejun. Astazi vom parcurge ultima parte a itinerariului indreptandu-ne catre New Orleans, punctul terminus al calatoriei noastre. Pe drum vom vizita capitala statului Mississippi, Jackson. In cursul dupa-amiezii vom ajunge in New Orleans si impreuna cu un ghid local vom participa la un tur panoramic al orasului jazz-ului. Incepem cu perla orasului, Cartierul Francez - un mix de arhitectura spaniola, franceza, creola si americana. De aici vom parcurge Esplanade Avenue catre City Park, al 5-lea parc urban ca marime din SUA. Vom urma tarmul lacului Pontchartrain si vom ajunge in Uptown. Cazare New Orleans, hotel Holiday Inn French Quarter / similar.

Ziua 14 - NEW ORLEANS (Croaziera pe Mississippi)
Mic dejun. Seara ne vom delecta cu frumusetea si romantismul orasului New Orleans intr-o croaziera pe fluviul Mississippi. Aflati la bordul vaporului cu aburi Natchez vom servi o cina savuroasa in acorduri de jazz avand pe fundal privelisti incantatoare ale orasului. Cazare New Orleans, hotel Holiday Inn French Quarter/similar.

Ziua 15 - NEW ORLEANS – LONDRA – BUCURESTI
Eliberarea camerelor si transfer la aeroport si imbarcare pe cursa interna (Delta) New Orleans – Atlanta. Continuarea drumului catre casa cu compania Air France KLM pe ruta Atlanta – Paris sau Amsterdam – Bucuresti.

Ziua 16 - Sosirea la Bucuresti este prevazuta la ora pranzului.

008

Supliment camera single: 785 EURO
Reducere copil 2-12 ani in camera cu am

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Aug-12 - 16-Aug-122595

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR