Destinatii Europene

CIRCUIT SUA 10 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
29/05/2012 - 07/06/2012
Pret Total:
1685 € (168.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
Nu cu mult timp in urma, Orlando era doar un alt oras agricol din SUA. Acum, el este cea mai grozava poveste de succes din Florida, o transformare realizata de un soricel din desene animate!

ITINERARIU
ORLANDO - WALT DISNEY FLORIDA - MIAMI BEACH - KEY WEST

PLECARI
29 mai – 07 iunie 2012 (10 zile/8 nopti)

SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti – Orlando si Miami – Bucuresti cu compania AIR FRANCE, via Paris
8 nopti cazare la hoteluri de 3*: 5 nopti Orlando, 3 nopti Miami Beach
transferuri aeroport – hotel – aeroport si transport cu autocar local Orlando – Miami
bilet de intrare pentru o zi in Parcul Walt Disney World si transfer hotel – parc – hotel
bilet de intrare pentru o zi in Parcul Universal Studios si transfer hotel – parc – hotel
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport si securitate = 385 EURO – pot suferi modificari
taxa de viza si de programare pentru interviu (PIN) = 151 USD la cursul afisat de Banca Transilvania in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a Bancii Transilvania
excursiile optionale
asigurarea medicala (obligatorie) si asigurarea storno
tips pentru soferi, ghizi locali si bagajisti – cca 30 USD, obligatorii in SUA, se platesc la fata locului

PROGRAM
Ziua 1 - BUCURESTI – ORLANDO
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup; plecare spre Orlando, zbor AIR FRANCE cu schimbarea cursei la Paris. Sosire in Orlando la ora locala 17:05. Transfer la hotel Hilton Garden Inn 3* sau similar, situat in apropierea Parcului Acvatic SeaWorld. Cazare pentru urmatoarele cinci nopti in acest hotel.

Ziua 2 - WALT DISNEY WORLD – TARAMUL MAGIC (bilet de intrare inclus)
In cursul diminetii vom pleca cu un shuttle-bus al hotelului catre Magic Kingdom (Taramul Magic), principala componenta de amuzament a complexului, cel mai popular parc intre vizitatori. Este impartit in patru zone tematice distincte: Taramul Viitorului, al Aventurilor, al Fanteziilor si al Frontierelor. Magic Kingdom a fost domeniul lui Mickey Mouse si amplasamentul original al parcului, invadat anual de milioane de americani si de turisti din lumea intreaga.

Ziua 3 - Centrul EPCOT (optional) sau shopping
Centrul Epcot este a doua parte a Complexului Disney si prezinta intr-un mod original imagini ale trecutului, prezentului si viitorului stiintei. Vitrina Lumii, principala atractie a centrului, poarta vizitatorii in mai putin de o zi, in toata lumea, printr-o multime se diversitati culturale si culinare. Pretul unui bilet porneste de la 85 USD/adult si 79 USD/copil, in functie de optiunile de vizitare. Pentru cei care doresc sa ia o pauza de la distractie, exista nenumarate posibilitati de shopping, la preturi foarte competitive: Orlando Premium Outlets, Florida Mall, Sawgrass Mall.

Ziua 4 - UNIVERSAL STUDIOS FLORIDA (bilet de intrare inclus)
Transfer privat la Studiourile Universal. Intreaga zona Orlando este renumita pentru o multime de locuri de distractii si parcuri tematice, iar Universal Studios este unul dintre ele. Situat nu departe de Disney World dar comlet separat, acest parc tematic ofera vizitatorilor sai o experienta inedita, sansa de a invata despre televiziunea in direct si despre productia de filme.

Ziua 5 - CENTRUL SPATIAL KENNEDY, CAPE CANAVERAL (optional)
Astazi va propunem o excursie optionala deosebita. Situat la cca 70 km de Orlando, pe o intindere nisipoasa, Cape Canaveral adaposteste Centrul Spatial Kennedy, care ofera o imagine fascinanta a programului spatial american. Veti putea vizita pistele, zonele de pregatire si rampele de lansare pe care NASA le foloseste pentru a pregati rachetele de zbor. Pret informativ: 140 USD / adult si 120 USD/copil 2-10 ani, minim 25 platitori, transport inclus.

Ziua 6 - ORLANDO – MIAMI (385 km)
Plecarea spre Miami este prevazuta dupa pranza, la ora 15:00, astfel incat doritorii sa poata face o ultima vizita la Parcul Acvatic Seaworld, un parc diferit de toate celelalte, cu uimitoare vietuitoare ale vietii marine: delfini, pinguini, foci, lei de mare, orci, reptile si pasari de toate felurile. Ne vom indrepta apoi catre Miami Beach, una dintre celebrele statiuni litorale ale Americii, unde vom ajunge in cursul serii. Vom fi cazati la un hotel de 3* aproape de South Beach.

Ziua 7 - MIAMI – EVERGLADES (optional)
Dimineata ne vom intalni cu insotitorul de grup, care ne va prezenta posibilitatile de excursii optionale. Printre cele mai populare se numara: Everglades, Miami Seaquarium, Key West. Optional, tur de Miami: South Beach ,centrul orasului Miami, Universitatea, portul turistic, Coral Gables, cartierul Cubanez, plaja si cartierul Coconut Grove.
Dupa masa, excursie optionala la Everglades. Everglades National Park este cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din SUA, continand 25% din terenul original al regiunii mlastinoase din sud-vestul Floridei. Este vizitata de peste 1 milion de oameni in fiecare an, fiind a treia mare rezervatie din cele 48 de state americane dupa Valea Mortii si Rezervatia Naturala Yellowstone. A fost declarata Rezervatie a Biosferei, inclusa in parimoniul mondial. Pret informativ: 75 USD / adult si 65 USD/copil 2-10 ani, minim 25 platitori, transport inclus.

Ziua 8 - MIAMI – KEY WEST (optional)
Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cea mai vestica si frumoasa insula din Arhipelagul Florida Keys, Key West este simbolul turistic al intregului arhipelag. Aici se gasesc casele de vacanta ale multor milionari ai Americii, precum si impresionante resedinte ale vedetelor de cinema. Soseaua strabate 34 de insule si 43 de poduri, unele dintre ele suspendate deasupra oceanului. Ajungem in Key West, cel mai sud estic punct al USA, la doar 90 de mile marine de Cuba. Pret informativ: 100 USD / adult si 90 USD/copil 2-10 ani, minim 25 platitori, transport inclus.

Ziua 9 - MIAMI – PARIS
Timp liber (eliberarea camerelor cel mai tarziu la ora 12:00). Transfer la aeroport si imbarcare pe cursa AIR FRANCE catre Paris.

Ziua 10 - PARIS – BUCURESTI
Sosire la Paris dimineata, schimbarea cursei. Sosirea in tara este prevazuta in cursul dupa amiezii.

008

Supliment camera single: 450 EURO
Reducere un copil 2-10 ani neimpliniti in camera dubla cu ambii parinti: 350 euro
Camere triple si cvadruple: pret si disponibilitate la cerere.
GRUP MINIM:0 persoane. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza, sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic de 30 persoane, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / extras de cont personal cu minum 2000 USD / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de nastere / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie). In cazul neobtinerii vizei se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se sustine interviul. De asemenea, taxa de viza si programare (achitata direct de client la banca) nu se restituie de catre Ambasada SUA.
Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate. Termen limita pentru transmiterea documentelor: 7 saptamani inaintea plecarii.
IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se sustine interviul. De asemenea, taxele de viza si programare (achitate direct de client la banca) nu sunt rambursabile.
CONDITIE SPECIALA IN CAZUL RETRAGERII DUPA OBTINEREA VIZEI: penalizare integrala.

TARIF
PERIOADA: 29 mai – 07 iunie 2012 (10 zile/8 nopti)
1685 euro / loc in camera dubla

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Mai-12 - 07-Iun-121685

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR