Destinatii Europene

Circuit Spania - Portugalia - Maroc cu avionul

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
19 zile
Valabilitate Oferta:
03/06/2012 - 03/10/2012
Pret Total:
1035 € (54.47€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCUREÅžTI (CLUJ / TIMIÅžOARA) - BARCELONA
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 05.20 pt. zborul Bucureşti- Barcelona, cu compania CSA (scurtă escală la Praga). Turiştii din celelalte oraşe ale ţării pot utiliza zboruri ale unor companii aviatice care operează din oraşele dumnealor pentru destinaţia Barcelona şi care au zboruri apropiate ca dată cu această excursie. După aterizare, transfer pentru cazare şi cină la hotel pe Costa Brava.
Ziua 2. COSTA BRAVA- ZARAGOZA- MADRID (325 km)
După micul dejun, plecare spre Madrid. Pe traseu oprire in Zaragoza, unde vizităm Basilica St. Maria del Pilar şi Catedrala La Seo del Salvador. Seara începem turul panoramic cu autocarul în capitala Spaniei: Piaţa şi fântâna Cibele, Puerta del Sol, Piaţa Mayor, Bulevardul Grand Via, Piaţa Spaniei cu Monumentul lui Cervantes şi Palatul Regal. Cazare la Madrid.
Ziua 3. MADRID- TOLEDO (150 km)
Mic dejun. Utilizând transportul public, dedicăm întreaga dimineaţă explorării Palatului Regal şi a faimosului Muzeu Prado. Timp liber în Madrid sau opţional excursie (25 euro) la Toledo- fosta capitală a ţării, adevărat "oras-muzeu” în care a trăit şi creat faimosul El Greco. Admirăm Catedrala, Sinagoga, Biserica San Juan, podul San Martin şi zidurile fortăreţei medievale. Intoarcere pentru cazare la Madrid.
Ziua 4. MADRID- EL ESCORIAL- SEGOVIA- SANTIAGO de Compostela (435 km)
Mic dejun. Plecare spre Escorial, simbol pentru rolul Spaniei lui Filip al II în perioada Contra-Reformei. Mânăstirea, reşedinţă a Regelui Spaniei, muzeu şi important nucleu de cultură, a fost declarat patrimoniu cultural UNESCO. Urmeaza Segovia a carui emblema este apeductul roman din sec. I, care se inalta la 28 m chiar in centrul orasului. Catedrala in stil gotic renascentist de secol XVI, impresioneaza prin dimensiuni si frumusetea iesita din comun, iar impunatoarea fortareata Alcazar, construita de mauri, a devenit Palatul regal favorit al monarhilor spanioli. Sosire şi cazare la Santiago de Compostela.
Ziua 5. SANTIAGO- PORTO- COIMBRA (545 km)
Mic dejun. Santiago de Compostela a devenit cel mai important punct al "Drumului Pelerinilor” în evul mediu, după descoperirea mormântului apostolului Iacob cel Mare. Catedrala din sec. XI care îi poartă numele este cea mai grandioasă construcţie în stil romanic din Spania, iar Palatul Episcopal şi Universitatea din sec. XV sunt alte atracţii ale oraşului. Continuăm traseul spre Porto, al 2-lea oraş ca mărime al ţării, unde vom admira Catedrala, începută tot în sec. XII în stil romanic, Biserica Sf. Francisc cu un amestec unic de gotic şi decoraţiuni extrem de laborios executate, Palatul Episcopal şi Podul Dom Luis. Seara sosire şi cazare la Coimbra.
Ziua 6. COIMBRA- FATIMA- Manast. BATALHA si ALCOBACA- LISABONA (255 km) Mic dejun. În Coimbra, unde s-a înfiinţat şi una din primele Universităţi din Europa, vizităm Catedrala din sec. XII şi cartierul Baixa, cu străduţe înguste, cafenele, mici prăvălii şi hoteluri de familie, sau cochete magazine moderne. Vechea catedrală, cea mai bine conservată catedrală în stil Romanic din Portugalia care a supravieţuit Reconquistei. Plecare spre Fatima, renumit centru de pelerinaj, apoi pe traseul spre Lisabona se vor admira capodoperele goticului portughez, Mânăstirile Batalha şi Alcobaca. Cazare la Lisabona.
Ziua 7. LISABONA- SINTRA- Cabo da Roca Mic dejun. Traversând enormul pod Vasco da Gama, cel mai lung din Europa, pornim explorarea capitalei portugheze pietonal si cu transp. public: Turnul din cartierul Belem şi Mânăstirea Jeronimos, reprezentative pt. curentul manuelin (gotic târziu). Urmează Piaţa Comerţului şi cartierul Baixa, apoi timp liber pentru shopping sau vizită la Ocenarium, unul din cele mai mari acvarii din lume. După amiază, opţional excursie în Sintra, orăşel de un pitoresc aparte intrat în Patrimoniul UNESCO datorită elegantelor palate construite aici (inclusiv reşedinţa de vară a fostei case regale). În continuarea excursiei opţionale (ambele 20 euro), deplasare spre Cabo da Roca, cel mai vestic punct din Europa.Întoarcere la hotel pentru cazare.
Ziua 8. LISABONA- CASCAIS- ESTORIL- ALGARVE- SEVILLA (290 km)
Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie in Lisabona sau opţional (10 eur) excursie în renumitele staţiuni de pe malul Atlanticului, Cascais şi Estoril. La pranz plecare spre Sevilla, urmând zona de coastă Algarve. In Sevilla, al 4-lea oraş ca mărime din Spania, vom vizita Piaţa Spaniei, Turnul de Aur si Bario Santa Cruz. Seara cazare in Sevilla.
Ziua 9. SEVILLA- ALGECIRAS- GIBRALTAR (435 km)
Mic dejun. Vizita in Sevilla continua cu Palatul Alcazar in apropierea caruia se înalţă Catedrala, a 3-a din lume ca mărime, decorată cu 2,5 tone de aur şi lemn de mahon adus de Conquistadori din Lumea Nouă şi loc de înmormântare al lui Cristofor Columb. Străbatem sudul tarii, pentru a ne caza în Algeciras. Opţional (20 €), excursie în Gibraltar, teritoriu Britanic superb amplasat la poalele stâncii omonime. În rezervaţia Upper Rock există o colonie de macaci, care încânta micii vizitatori, iar pentru pasionaţii de shopping, zona comercială a oraşului este un adevărat paradis. Întoarcere la hotel pentru cazare.
Ziua 10. ALGECIRAS- FES (360 km)
Mic dejun. Dimineata traversam pe continentul African cu destinatia Fes, primul dintre orasele imperiale al Marocului (patrimoniu UNESCO) pe care il vom vizita: Medina medievala, Moscheea Karaouine si Mauzoleul Moulay Idriss. Cazare si cina in Fes.
Ziua 11. FES- MEKNES- RABAT- CASABLANCA (310 km)
Mic dejun. Plecare spre Meknes, capitala a Marocului in sec. XVII, unde vom admira Poarta Bab Mansour, Palatul Regal si fortificatiile medievale. Deplasarea continua spre Casablanca, cel mai mare si mai prosper oras al tarii. . Pe traseu vizitam Rabat, capitala tarii: Citadela Kasbah, Mausoleul lui Mahomed al V-lea, Palatul Regal, Turnul Hassan. Sosire, cazare si cina in Casablanca.
Ziua 12. CASABLANCA
Mic dejun. Incepem vizita cu Moscheea Hassan al II-lea, a doua ca marime din lume, Palatul Regal, Cartierul rezidential Anfa. Dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru shopping, iar seara va sugeram o placuta plimbare pe faleza Atlanticului,cu numeroase terase si restaurante. ÃŽntoarcere la hotel pentru cina si cazare.
Ziua 13. CASABLANCA- MARRAKECH (245 km)
Mic dejun. Plecare spre cel mai important dintre orasele imperiale, Marakech, unde se viziteaza necropola Saadina Palatul si gradinile Bahia, Moscheea si Minaretul Koutoubia. Timp liber la dispozitia turistilor. Cazare si cina in Marakech.
Ziua 14. MARRAKECH- TANGER (575 km)
Mic dejun. Avansam spre nord spre Tanger. Seara, cazare si cina in Tanger, oras cosmopolit situat in apropiere de stramtoarea Gibraltar.
Ziua 15. COSTA DEL SOL- CORDOBA- GRANADA (395 km)
Mic dejun. Traversam in Europa si parcurgem turul Rivierei Costa del Sol, cu staţiuni renumite ca Torremolinos sau Marbella. Incepem vizita in Cordoba, renumită prin Moscheea transformată în Catedrala după reconquista- "Mezquita-Catedral” şi Juderia, vechiul cartier evreiesc, cu străduţe înguste şi balcoane cu flori. Seara sosire si cazare la Granada.
Ziua 16. GRANADA- MURCIA (290 km)
Mic dejun. Începem vizita în Granada cu Complexul Alhambra, cel mai important monument de artă islamică din Spania, reşedinţă a suveranilor mauri şi ulterior a Regilor Catolici. Aici admirăm vechea fortăreaţă Alcazaba, Palatul Nasrid, Grădinile şi Palatul Generalife, reşedinţa de vară a califilor, dar şi replica creştină din Palatul lui Carol al V-lea. Timp liber în central istoric pentru a vizita Catedrala cu renumita Capilla Real. Ne îndreptăm spre Murcia pentru cazare.
Ziua 17. MURCIA- VALENCIA- COSTA BRAVA (565 km)
Mic dejun. Plecare spre Valencia pt. un tur de oraş: centrul istoric cu străduţele sale înguste, Palacio del Marques de Dos Aguas în stil baroc şi Catedrala, unde e păstrat „Santo Caliz”, un vas din agat care se crede că ar putea fi Sfântul Graal. Sosire, cazare şi cină pe Costa Brava
Ziua 18. BARCELONA- Mânăstirea MONTSERRAT
Mic dejun. Începem turul Barcelonei cu Sagrada Familia, operă a arhitectului Gaudi, Palatul Regal, Parcul Guell, Grădina Botanică din Parcul Montjuic, celebra Ramblas, Piaţa Catalunia. Timp liber pt. shopping, vizitarea Muzeului Picasso sau excursie opţională (20 €) la Montserrat, unde admirăm celebra Mânăstire construită pe stâncile abrupte ale muntelui Montserrat, renumit loc de pelerinaj. Întoarcere în Barcelona pt. impresionantul spectacol de sunet şi lumini " Fântâna Magică”. Cazare şi cină la acelaşi hotel.
Ziua 19. BARCELONA- BUCUREÅžTI
Mic dejun. La ora 10.00 transfer la aeroport pentru zborul spre ţară, cu escala la Praga. Sosire în Bucureşti Otopeni in jurul orei 00.25.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDouble4A 3-a pers
03-Iun-12 - 21-Iun-12105513501035
16-Sep-12 - 03-Oct-12107513701035

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Early booking: 10% inainte de 01-Ian-70
  • PREÅ¢UL INCLUDE:
  • • Bilet avion BucureÅŸti-Barcelona-Buc. cu CSA orele de zbor se pot modifica
  • • transp. cu autocar 2-4* exceptie ziua 3,7,12,18 (contra cost cu transp. public)
  • • 18 cazări cu MD în hotel de 3* sau 2* Bonus 3+5 cine pt Costa Brava+Maroc
  • • ghid însoÅ£itor din partea agenÅ£iei in zilele 2-18 inclusiv apoi asistenţă turistică

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " AMA TOURS MILLENIUM"

Total Oferte de Turism (77)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: AMA TOURS MILLENIUM