Destinatii Europene

Circuit si Sejur Turcia 8 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
20/05/2012 - 28/09/2012
Pret Total:
299 € (37.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 28.Sep.2012, 20.May.2012
» Transport: cu Autocar
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 299 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: TROIA - PERGAMON - KUSADASI - EPHESUS - MILETOS - DIDYMA - PRIENE - PAMUKKALE - IZMIR - BURSA - ISTANBUL

Ziua 1. BUCURESTI – CANAKKALE
Plecare din Bucuresti la ora 06h00 din Piata Victoriei pe traseul: Giurgiu – Ruse – Edirne – Canakkale. Sosire in cursul serii la Canakkale. Cazare hotel Anzac 3*** in Canakkale. www.anzachotel.com

Ziua 2. CANAKKALE – TROIA – PERGAMON – KUSADASI
Mic dejun. Excursia continua spre Troia – faimoasa pentru legendarul Cal Troian din timpurile frumoasei Elena – Regina Spartei si a printului Troiei – Paris. Continuam cu vizitarea cetatii Pergamon unde putem admira frumoasa panorama a campiei Bergama,de pe dealului Acropolelui. Vizitam Templul lui Train, altarului lui Zeus, Teatrul si Templul zeului Dionysus. O ultima oprire la Asclepion, un antic centru medical aflat la baza cetatii, unde printre metodele de vindecare se numarau si terapia prin muzica si mersul descult. Spre seara, sosire in Kusadasi. Cina si cazare hotel Tusan Beach 4**** Kusadasi.
Detalii pe www.tusan.com.tr.

Ziua 3. KUSADASI – EPHESUS
Mic dejun. Astazi vom vizita ruinele de la Ephesus impreuna cu ghidul local: Vechea Sinagoga, Amfiteatrul unde a predicat sfantul Apostol Pavel, Biblioteca, Templul zeitei Artemis – una dintre cele sapte minuni ale lumii antice. Continuam cu vizitarea Casei Fecioarei Maria – locul unde si-a petrecut ultimii ani din viata. Se spune ca persoanele cu credinta in suflet simt prezenta fecioare in momentul cand intra in grota. Dupa pauza de pranz, vom vizita una dintre renumitele fabrici de haine din piele si vom lua parte la o prezentare de moda. Cina si cazare hotel Tusan Beach 4**** Kusadasi.

Ziua 4. KUSADASI, Optional: MILETOS – DIDYMA – PRIENE
Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Kusadasi pentru plaja, cumparaturi sau plimbari individuale. Optional, excursie la cetatea antica Miletos si continuam apoi cu Didyma si Priene. Cina si cazare hotel Tusan Beach 4**** Kusadasi.

Ziua 5. KUSADASI, Optional: PAMUKALE
Mic dejun. Optional, excursie la Pamukkale .Vom vizita ruinele de la Hierapolis - “Orasul Sacru” si renumitele formatiuni calcaroase. Intoarcere la Kusadasi. Cina si cazare hotel Tusan Beach 4**** Kusadasi.

Ziua 6. KUSADASI – IZMIR - ISTANBUL
Mic dejun. Excursia continua spre Istanbul pe ruta Izmir – Bursa – Yalova – Istanbul. Traversare cu ferry-boat-ul de la Yalova la Pendik. In cateva minute dupa debarcare vom traversa Podul de peste stramtoarea Bosfor si vom ajunge la Istanbul. Scurt tur panoramic. Cazare hotel Grand Tahir 3*** Istanbul.

Ziua 7. ISTANBUL – Puntea dintre cele doua continente
Mic dejun. Tur de oras Istanbul cu ghid local: Moscheea Albastra – construita de sultanul Ahmet intre 1609-1616, Topkapi Palace – resedinta imperiala a sultanilor otomani, Biserica Santa Sophia - construita in timpul imparatului Konstantin I (324-337). Dupa pauza de pranz, vom vizita in cursul dupa amiezei: Marele Bazar – cea mai mare si mai atractiva zona de cumparaturi din lume. Grand Bazar dateaza din secolul XV si este in prezent cel mai mare si cel mai vechi bazar acoperit din lume, insumand aproape 4000 de magazine aranjate ca un labirint urias pe aproape 60 de stazi. Principala strada comerciala a bazarului este denumita „strada de aur” pentru ca aici isi au magazinele comerciantii de bijuterii, in timp ce restul strazilor sunt dedicate magazinelor de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, covoare, traditionalele delicii turcesti, etc. De la ora 09.00 cand se deschide bazarul si pana la ora 19.00, ora de inchidere, intreaga zona este un adevarat furnicar. Miile de oameni care alearga din magazin in magazin creeaza o atmosfera unica, pe care putin probabil sa o mai intalniti in alt colt al lumii. Bazarul este vizitat zilnic de un numar impresionant de oameni: intre 250.000 si 400.000 de persoane iau parte la acest „spectacol” zilnic. Vanzatorii sunt foarte amabili si rabdatori chiar si cu cei mai nehotarati clienti. Nu de putine ori va veti trezi „târâti” in magazine si serviti cu ceai si dulceata in timp ce vanzatorul isi prezinta marfa. Nu uitati ca aici totul se negociaza !!. Seara, optional Seara turceasca cu program folcloric, muzica, dansatoare, cina cu bauturi incluse. Cazare hotel Grand Tahir 3*** Istanbul.

Ziua 8. ISTANBUL – BUCURESTI (600km)
Mic dejun. Transfer cu autocarul pentru vizitarea Palatului Dolmabahce – Comoara sultanilor de pe Bosfor, cea mai mare si mai luxoasa resedinta din Turcia. Este un simbol al opulentei orientale a celor 6 sultani care l-au locuit, combinata cu rafinamentul occidental. (Costul biletului de intrare~10,50 Euro/persoana). Dupa amiaza plecare spre tara. Sosire seara tarziu in functie de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

017

TUSAN BEACH 4**** KUSADASI
Situat intre 2 frumoase golfulete pe o plaja cu nisip fin, recunoscuta cu Steag Albastru pentru calitatea sa, resortul Tusan Beach este unul ideal pentru petrerecerea mini sejurului Dvs. Camerele sale, modern mobilate, dispun de vedere la Marea Egee sau la frumoasa gradina. Toate camerele au in dotare grup sanitary propriu cu cada sau dus, aer conditionat, TV satelit, mini bar, telefon, seif si uscator de par. De asemenea puteti savura delicioasele feluri de mancare in unul din cele 3 restaurante sau puteti incerca gustari proaspete in unul din cele 2 snak-baruri. Fie ca va doriti sa va bronzati in preaja valurilor Egeei sau pe marginea piscinei, Tusan Beach va ofera ambele alternative. De la inceputul lunii mai incep si numeroasele programe de animatie de care va puteti bucura seara de seara.
Suplimente & Reduceri:
Camera single : + 99 Euro/persoana/perioada
Reduceri copii 2-11,99 ani : - 70 Euro/copil/peiroada cu 2 adulti in camera
Grup minim: 40 de platitori
IMPORTANT!
Pentru calatoria in Turcia este necesar PASAPORTUL valabil minim 6 luni de la data terminarii calatoriei!
DOCUMENTE DE CALATORIE
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI
Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.
FOARTE IMPORTANT !!!! DOCUMENTE NECESARE PENTRU MINORI
• Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.
Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat.
• Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.
• Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.
ATENTIE!
Daca nu va incadrati in niciuna dintre prevederile de mai sus, va rugam sa consultati site-ul politiei de frontiera: www.politiadefrontiera.ro si sa va
asigurati ca intruniti conditiile prevazute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificarile ulterioare, apeland politia de frontiera la nr. de telefon 021.9590.
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Insotitorul de grup poate efectua modificari

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
20-Mai-12 - 28-Sep-12299

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR