Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT BRAZILIA 14 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
29/10/2016 - 29/10/2016
Pret Total:
3511 € (250.79€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
transport cu avion Bucuresti – Rio de Janeiro / Rio de Janeiro – Manaus / Manaus – Salvador / Salvador – Belo Horizonte/ Belo Horizonte – Iguassu / Iguassu – Sao Paulo / Sao Paulo – Bucuresti;
transferuri si transport cu autocar / minibus licentiat, pe durata vizitelor si a traseului;
cazare 13 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4* - 3* (in Amazon cazarea se face in lodge echivalent 3*);
mesele conform programului;
vizitele conform programului cu ghizi locali si insotitor roman pe toata durata circuitului.
excursiile in Amazonia: expeditie in jungla, plimbare cu vaporasul, Inalnirea Apelor, Insula Maimutelor;
asigurarea medicala si storno* (*valoare storno asigurata – pana la 21.000 lei / calatorie).

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport pentru zborurile internationale (se achita obligatoriu la inscriere): 495 €;
taxele de aeroport pentru zborurile continentale (se achita obligatoriu la inscriere): 295 €;
intrarile la obiectivele turistice si in rezervatii (se achita obligatoriu la inscriere): 95 $;
bacsisurile (se achita obligatoriu la insotitorul de grup): 60 $;
excursiile si vizitele optionale;
alte servicii decat cele mentionate in program.

PROGRAM
Circuit Brazilia 14 zile

Ziua 1. BUCURESTI – RIO DE JANEIRO
Intalnire cu ghidul in aeroportul Henri Coanda si zbor spre Lisabona. Dupa o scurta escala, ne imbarcam la bordul zborului transatlantic cu destinatia Rio de Janeiro. Zbor pe timp de zi. Sosim in Rio unde vom face un tur panoramic al metropolei, in care vom putea descoperi minunatele plaje Copacabana sau Ipanema, Catedrala, contrastul izbitor intre stilul colonial vechi si impresionanta arhitectura moderna. Seara va propunem o cina tipica braziliana in faimoasele „Churrascaria” unde veti degusta cele mai bune preparate din carne din Brazilia. Cazare Rio de Janeiro.
Ziua 2. RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Excursie prin padurea tropicala catre inaltimea pe care se afla renumita statuie a Mantuitorului Iisus Hristos. De pe platforma situata la 700 de metri altitudine, vom avea o priveliste ametitoare asupra orasului Rio de Janeiro, golfului Guanabara, dealului Sugar Loaf (tarm specific Braziliei, numit geologic “capatana de zahar”); ne vor incanta podul de 14 km Rio-Niteroi, Laguna Rodrigo de Freitas, oceanul Atlantic si plajele din sudul orasului. Dupa-amiaza, vom servi un pranz de tip barbeque intr-un restaurant local, dupa care continuam cu un periplu de-a lungul faimoaselor plaje din Rio, se ia telecabina din Praia Vermelha catre Muntele Urca, cu gradini si punct de belvedere catre Golful Botafogo. A doua parte a plimbarii va cuprinde ascensiunea catre inaltimea Sugar Loaf, la 400 m deasupra oceanului. Fantastica priveliste asupra orasului si a golfului Guanabara, vazute din unghiuri diferite, cu greu vor putea fi uitate. Cazare Rio.
Ziua 3. RIO DE JANEIRO & PETROPOLIS
Mic dejun. Timp liber in exoticul Rio pentru plaja, cumparaturi, activitati optionale. Va propunem, optional, o incursiune in vechea statiune imperiala braziliana din Montanha dos Orgaos, cu stradute pietruite pitoresti, situata la numai 65 km de Rio, prilej de a vizita Palatul Imperial, unde sunt expuse bijuteriile coroanei, Catedrala cu mormintele regale si Goat Square cu gradina zoologica. Pranz intr-un restaurant local. Drumul spre Petropolis este in sine o atractie majora peisagistica, specifica statului Rio. O adevarata minune inginereasca, acest drum include poduri de beton care se ridica peste vai verzi, pe masura ce drumul serpuieste in jurul muntelui si al podisurilor de mai jos. De la nivelul marii, de la Rio, drumul urca pana la 810 m altitudine. Odata ajunsi, orasul ne va introduce in istoria Braziliei, cu traditiile si locuitorii sai, unde cultura portugheza si aspectul imperial sunt nealterate. Intoarcere in Rio si cazare. Seara va propunem, optional, un show traditional cu costume de carnaval si renumitul dans „samba” la „Plataforma”.

Ziua 4. RIO DE JANEIRO – MANAUS
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Manaus. Sosim in capitala Amazoniei, situata la confluenta dramatica a Amazonului cu Rio Negro in jungla tropicala a Braziliei. Ne aflam la 4250 km departare de Rio. Orasul Manaus este o ciudatenie, o extravaganta urbana care intoarce spatele bogatei paduri din imprejurimi. Pozitia sa strategica a orasului-port situat in apropiere de locul de intalnire a trei afluenti ai Amazonului, l-a facut foarte multa vreme centrul de colectare a produselor forestiere dintr-un teritoriu vast, iar astazi l-a transformat intr-o baza importanta, de unde pornesc expeditiile in jungla. Vom face un tur de oras in care vom vizita Muzeul Homem do Norte unde va puteti forma o imagine despre modul de viata traditional din regiunea Amazon, Palacio da Cultura, un fost palat care a fost odinioara sediul guvernului din acest stat si Teatro Amazonas, cel mai reprezentativ monument al Manausului. Cazare si cina Manaus.
Ziua 5. INTALNIREA APELOR
Mic dejun. Transfer la lodge, complex turistic situat pe malul fluviului, la aprox 40 min. de Manaus, in mijlocul unui paradis tropical ( datorita aciditatii apei raului Negro, in aceasta parte a junglei nu exista tantari ). Excursia ne poarta pe Rio Negro, unde vom asista la spectacolul fascinant al intalnirii acestuia cu Amazonul, curgand impreuna pe mai multi kilometri, fara ca apele acestora, de culori diferite, sa se amestece. Spectacolul este fascinant si este o atractie obligatorie pentru orice turist ajuns la Manaus. Pranzul il vom servi in mijlocul naturii, intr-un pavilion special amenajat. In continuare vom vizita triburi de indigeni, mici comunitati locale lacustre, vom patrunde adanc in inima padurii tropicale pe canalele afluente, admirand spectacolul inegalabil al naturii. Cazare si cina in lodge.
Ziua 6. JUNGLA AMAZONULUI
Mic dejun in lodge. Plimbare prin jungla Amazoniei, cu ghid specializat local, pentru a admira fauna si flora salbatica, cu copaci seculari si vegetatie abundenta. Printre atractiile care pot fi intalnite se numara maimute, pasari exotice, iguane, broaste testoase uriase, uneori serpi boa, jaguari etc. Ghidul ne va invata diverse metode de supravietuire ale triburilor locale. Padurea tropicala a Amazonului reprezinta jumatate din suprafata totala a padurilor tropicale de pe planeta, avand o biodiversitate incomparabila cu nicio alta regiune din lume, aceasta absorbind peste o treime din speciile cunoscute de pe glob. Pranzul il vom servi la lodge. Dupa-amiaza plimbare cu canoe pe Rio Negro, vizitand Monkey Forest (Rezervatia de Maimute) si triburi indigene, asistand la tehnicile rudimentare de fabricare a cauciucului. Popas pe malul raului, prilej de a pescui pesti piranha. In drum spre lodge, spre seara, ghidul local va incerca, spre stupoarea si admiratia turistilor, sa prinda un aligator cu mainile goale, ajutat de lumina unei lanterne. Cina in lodge.
Ziua 7. MANAUS – SALVADOR
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Manaus pentru zborul spre urmatoarea destinatie a acestei calatorii, Salvador, capitala regiunii Bahia, capitala tarii pana in 1763, caracterizata de o atmosfera festiva, orasul ofera multe obiective de admirat, de la frumoasele biserici coloniale la evenimente ca dansul grupurilor afoxe, in timpul carnavalului si numeroase procesiuni si ritualuri. Orasul se imparte in 2 parti distincte: Orasul de Jos, de la nivelul marii unde a fost primul port si zona comerciala printre care si Mercado Modelo- vechiul sediu al vamii inca din 1971, cel mai bun loc din oras pentru a achizitiona suveniruri. Tot aici putem asista la o demonstratie de „capoeira”, un model de arte martiale brazilian cunoscut, adus si dezvoltat in perioada coloniala de catre sclavii africani. Deoarece stapanii le interziceau sa se lupte, sclavii au fost nevoiti sa camufleze acest mod de a petrece vremea in spatele unui spectacol de gimnastica pe muzica de berimbau, un instrument cu o singura coarda, asemanator unui arc. Cazare Salvador.
Ziua 8. SALVADOR
Mic dejun. Astazi vom incepe cu vizita centrului istoric vizitand suburbiile din Barra si continuand cu Pelourinho in care se afla caldirile coloniale cel mai bine pastrate, ale caror fatade colorate marginesc strazile abrupte si pietruite. Astazi, Pelourinho este considerat de UNESCO cea mai importanta grupare arhitecturala coloniala din secolele XVII-XVIII de pe continentul american. La mica distanta vom vedea ridicandu-se maiestuoasa din piata Praca Anchieta, una dintre cele mai opulente biserici baroce din lume din secolul al XVIII-lea. In mod paradoxal, este inchinata unui sfant care a pledat pentru viata simpla, neimpovarata, Igrja de Sao Francisco (Sfantul Francisc). Pranz la un restaurant local. Continuam vizita cu faimoasa biserica Nosso Senhor do Bonfim construita in 1745, a devenit unul dintre cele mai cunoscute locuri de pelerinaj din tara. Oamenii vin aici de pe intregul teritoriu al Braziliei pentru a se ruga sau pentru a multumi pentru miracolele atribuite Lui Dumnezeu. Nu ratati Camera Miracolelor si nu uitati sa legati panglici colorate la intrarea in biserica sau, conform traditiei, sa le daruiti unui prieten. Seara, va invitam la un show traditional cu dansuri ce reprezinta religia africana Condomble urmat de o cina intr-un restaurant local.
Ziua 9. SALVADOR – OURO PRETO
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Belo Horizonte de unde vom fi transferati in Ouro Preto, fosta capitala a statului Minas Gerais pana in 1897. Desi bogatiile obtinute in urma exploatarilor miniere s-au risipit, arta a ramas iar cel mai potrivit loc unde poate fi admirata este Ouro Preto. Preotii iezuiti veniti aici in secolul XVIII au adus idei si concepte din Europa si au insistat ca bisericile lor, finantate din aurul descoperit in minele de aici, sa fie ridicate in stil baroc. Astazi, la Ouro preto se gaseste cea mai pura colectie de arta si arhitectura baroca din Brazilia. Cele 6 muzee si cele nu mai putin de 13 biserici amplasate prin

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR