Destinatii Europene

Circuit si Minisejur Grecia 10 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
17/06/2012 - 19/08/2012
Pret Total:
369 € (36.9€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 19.Aug.2012, 15.Jul.2012, 17.Jun.2012
» Transport: cu Autocar
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 369 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: RUSSE – SERRES – SALONIC – ATENA – PELOPONEZ – KALAMBAKA – PARALIA KATERINI

Ziua 1: BUCURESTI – SOFIA – KULATA – SERRES (580 km)
Ora 06:30 Plecare din Bucuresti / Piata Victoriei – parcarea de langa muzeul Antipa – cu autocar clasificat pentru curse internationale (aer conditionat, scaune rabatabile, statie audio etc) pe traseul: Bucuresti – Giurgiu – Russe – Sofia (sosea/centura) – Kulata – Serres (580 km). Sosire in functie de formalitatile vamale si de traficul auto. Cazare hotel Galaxy sau similar (ctg “Turist”) in Serres /Nigrita.

Ziua 2: SERRES – KATERINI – LAMIA – ATENA (550 km)
Mic dejun. Plecare spre Atena.Prima oprire: Salonic. Tur oras autocar&pietonal. Vizitarea principalelor obiective istorice din frumoasa ”capitala” a Greciei de Nord: Bazilica Sfantului Dumitru si Sfanta Sofia, Forumul Roman, Turnul Alb (simbolul orasului) Arcul si ruinele Palatului lui Galerius (sec.IV). Continuarea drumului spre Atena, pe traseul: Katerini – Canionul Tembi, vizitarea Manastirii Sf. Paraschieva – Lamia – Atena.Cazare hotel Candia/Balasca (catg.”turist”)/similar in Atena, zona centrala.

Ziua 3: ATENA
Mic dejun. Tur panoramic al Atenei (autocar): Piata Omonia si Syntagma, Parlamentul, Universitatea, Stadionul Olimpic al “tuturor atenienilor” (unde s-a desfasurat prima olimpiada moderna in 1896). Vizitarea Akropolisului (intrare optionala: 12 euro/persoana) cu ghid grec vorbitor de limba romana. Continuam vizitarea zonei Attica. Deplasare cu autocarul, pe un traseu extrem de spectaculos, pe langa Marea Egee la Cap Sounion (45 Km.), unde se afla Templul lui Poseidon. Cazare Hotel Balasca/Candia 3* (similar) in Atena – zona centrala.

Ziua 4: ATENA
Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor, Shooping! OPTIONAL: Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee) cu vizitarea insulelor Aegina, Poros si Hydra. Pret informativ: 95 euro/ pers (dejun inclus). Program folcloric specific pe vas. Se asigura transfer auto la punctul de imbarcare, in portul Pireu. Cazare hotel in Atena.

Ziua 5 : ATENA – MYCENE – NAFPLION – PSATHOPYRGOS (Peloponez)
Mic dejun. Plecare spre Peloponez cu vizitarea Istmului Corinth, cetatea antica de la Mycene, cu mormantul Atrizilor, Teatrul de la Epidavros cu acustica unica in lume, oprire pentru fotografii in zona portului Nafplion cu vedere spre Insula Burzi si Cetatea Palamidi, prima capitala a Greciei moderne, dupa eliberarea de sub otomani. (Intrarile la obiective sunt optionale si nu sunt incluse in pret). Continuarea drumului spre statiunea Psathopyrgos pe frumoasa autostrada din nordul Peloponezului. Cina si cazare la hotel Rodini 3* (www.hotelrodini.gr) in Psathopyrgos, Golful Corinthos.

Ziua 6: PSATHOPYRGOS
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Hotelul, pozitionat langa mare, dispune de plaja proprie privata, piscina, sauna, acestea facandu-l un loc ideal pentru relaxare. OPTIONAL: Excursie cu autocarul la Olympia, locul de desfasurare a Jocurilor Olimpice in perioada clasica, comparabile ca importanta cu “Jocurile Pitiene” tinute la Delphi. Jocurile Olimpice dateaza din anul 777 i.Hr. si au fost abolite de Imparatul Teodosie la sfarsitul sec. al IV-lea. Olympia este cunoscuta si pentru statuia imensa a lui Zeus, din fildes si aur, una dintre cele 7 minuni ale lumii, realizata de Phidias. Se viziteaza Templul lui Zeus, Stadionul Olympic, etc.
Situl arheologic Olympia a fost inscris in anul 1989 pe lista patrimoniului cultural mondial. Oprire la Biserica Sf. Andrei (din Patras) unde se afla moastele Sfantului care a crestinizat poporul roman si crucea in forma de “X” pe care a fost martirizat. Pret: 55 euro/persoana (la 20 platitori). Cina si cazare la hotel Rodini 3*.

Ziua 7: PSATHOPYRGOS
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau cumparaturi. OPTIONAL: Excursie in Insula Zakynthos sau Kefalonia. Pret informativ: 65 Euro/persoana/insula. Cina si cazare la Hotel Rodini 3*.

Ziua 8: RIO – NAFPATKOS – DELPHI – KALAMBAKA (330 km)
Mic dejun. Plecare spre Kalambaka, pe traseul: Rio, trecerea Golfului Corinthos spre zona Greciei Continentale pe noul pod rutier, inaugurat odata cu deschiderea Olimpiadei din 2004 de la Atena, Nafpatkos, locul cunoscutei batalii navale intre cruciati si otomani, unde s-a remarcat in lupta viitorul romancier Cervantes (a carui statuie se afla in zona cetatii medievale). Delphi, vizitarea celebrului Oracol (intrarea optionala 6 euro/persoana). Continuarea drumului spre Kalambaka prin Lamia printr-o zona montana (Muntii Pindus) de o spectaculozitate deosebita. Cazare hotel Kosta Famissi 3*/similar in Kalambaka.

Ziua 9: KALAMBAKA – GREVENA – VERIA – SALONIC – SERRES (335 km)
Mic dejun. Kalambaka este un oras situat la “poalele” Meteorelor (1100 stanci cu forme si dimensiuni diferite), al doilea centru religios al Greciei (dupa Muntele Sfant Athos) si obiectiv turistic de renume mondial, inclus in patrimoniul UNESCO. Cele 24 de manastiri datand din sec. XIV-XVI domina de la inaltimea stancilor pe care sunt construite intraga campie a Thessaliei, oferind o experienta unica, irepetabila. Vizitarea Manastirii Varlaam (sec XIV) una dintre cele 6 manastiri ce se pot vizita, care au rezistat trecerii timpului in aceasta zona (intrare optionala: 2 euro/persoana). Oprire la un magazin/atelier de icoane. Plecare spre Paralia Katerini, pe traseul Trikala - Paralia Katerini (Marea Egee). Cazare hotel Akropol Paralia Katerini.

Ziua 10: PARALIA– KULATA – RUSSE – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare la ora 07:30 spre tara. Sosire in Bucuresti (Pta Victoriei), in functie de formalitatile vamale si trafic.

008

Supliment camera single: 100 Euro
Reduceri:
60 Euro: copii 05 – 12 ani cu parintii in camera tripla.
ACTE NECESARE:
pasaport valabil 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila.
GRUP MINIM: 35 PERSOANE. Supliment grup 31-34 persoane: 25 Euro/persoana.
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: cu 2 saptamani inainte de inceperea excursiei.
OBSERVATII:
Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.
Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani.
Programul poate fi modificat de conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile locale. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
9 nopti cazare cu mic dejun continental sau bufet inclus, hoteluri ctg “Turist” (echivalent 2*sup./3*): 1 noapte Serres, 3 nopti Atena, 3 nopti Psathopyrgos, 1 noapte Kalambaka, 1 noapte Paralia Katerini.
3 cine la Hotel Rodini 3* in Psathopyrgos (Peloponez)
transport autocar modern (aer conditionat) pe intreg traseul
vizitele mentionate in program
ghid local la turul de oras
ghid/insotitor roman de grup (Tour Leader)

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea de sanatate - nu este obligatorie dar este recomandata,
asigurare storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice, odata cu asigurarea medicala)
intrarile la obiective (se achita separat, la fata locului),
excursiile optionale

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
17-Iun-12 - 19-Aug-12369

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR