Destinatii Europene

Circuit Sharm El Sheikh - Israel - Sharm El Sheikh

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
15 zile
Valabilitate Oferta:
26/11/2008 - 15/03/2009
Pret Total:
1399 € (93.27€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Sharm El Sheikh - Israel - Sharm El Sheikh
Circuit de 15 zile

Dată de plecare: 15 martie 2009 – 30 Martie 2009
Tarife de la: 1399€

Ziua 1. BUCUREÅžTI- SHARM EL SHEIKH.
Zbor direct Bucureşti - Sharm El Sheikh. Transfer la hotel. Timp liber. Cină şi cazare peste noapte în Sharm El Sheikh.

Ziua 2. SHARM EL SHEIKH – TABA – TIMNA – YOTVATA KIBBUTZ – EILAT (~330 km). Mic dejun la hotel.Transfer la Taba (Egipt şi graniţa cu Israel), intrarea în ţară, formalităţi. Transfer la Timna - Minunea geologică Timna Park este cea mai mare atracţie a zonei de sud din Israel. Doar 17 mile la nord de Eilat, o vizită la Timna este un mod minunat de popas în drumul către riviera Mării Roşii a Israelului. Într-un timp scurt puteţi vedea punctele principale şi vă puteţi bucura de aerul condiţionat şi de prezentarea multi-media. Vizitarea deşertului Negev. Transfer la Yotvata Kibbutz. Vizitarea Yotvata Kibbutz, care este situat la 42 km nord de oraşul Eilat. Numele Yotvata este găsit în Biblie, ca fiind numele unei opriri folosite de copiii Israelului în călătoria lor prin Egipt către Canaan. Un kibbutz este o colectivitate din Israel fondată pe baza agriculturii. Mişcarea Kibbutz-ului Unit a fost fondată la sfărşitul anului 1957 de către un grup de tineri de 20 ani.
Transfer către staţiunea Eilat. Cină şi cazare peste noapte în Eilat.

Ziua 3. EILAT – MASADA – MAREA MOARTĂ – IERUSALIM (~340 km). Mic dejun la hotel şi transfer către deşertul Iudean.
Vizitare Massada-declarat moştenire mondială, minunatul palat/fortareaţă al lui Irod construit pe vârful muntelui, locul în care evreii s-au împotrivit pentru ultima oară romanilor în anul 73 î.Hr şi al suicidului în masă al celor 960 de apărători.
Se admiră priveliştea încântătoare a taberelor romane şi a mării Moarte. Baie în Marea Moartă (dacă permite apa ) şi întoarcerea la Ierusalim. Cină şi cazare peste noapte în Ierusalim

Ziua 4. IERUSALIM (~50 km). Mic dejun la hotel.Vizitarea Ierusalimului vechi. Transfer la muntele măslinilor pentru a admira panorama Ierusalimului şi Biserica Agoniei. Vizitarea Grădinii Ghetsimani, unde Iisus şi discipolii săi s-au retras să se roage în linişte după Cina cea de Taină. Trecerea prin una din porţile vechiului oraş de ziduri. Plimbare pe Valea Plângerii, rută tradiţională a pelerinajului în Ierusalim, comemorând călătoria lui Iisus către Cruce, încheind la Biserica Învierii. Vizitarea noului cartier evreiesc, zidul de vest, zona Templului şi exoticul bazar, mormântul regelui David, încăperea în care a avut loc Cina cea de Taină, Muntele Zion şi Biserica Adormirii Măicii Domnului. Cină şi cazare peste noapte în Ierusalim.

Ziua 5. IERUSALIM – VALEA IORDANULUI – CAPERNAUM – ZONA GALILEEI (~180 km). Mic dejun la hotel. Transfer către Marea Galileei dealungul văii Iordanului. Vizitarea oraşului Capernaum care este localizat pe malul Mării Galileei. Capernaum a fost principala Biserică a lui Iisus în Galileea. Iisus a trăit aici o lungă perioadă de timp, vindecând bolnavii, predicând în sinagoga şi facând minuni. Capernaum este locul din Israel în care se află cea mai bine păstrată sinagogă din marmură. Noua Biserică Romano-Catolică Sfântul Petru din beton este construită pe ruinele oraşului în care Iisus a trăit odată. Aceasta contrastează cu pietrele vulcanice închise la culoare ale Mănăstirii Franciscane, cu zidurile albe şi cu domurile Bisericii Ortodoxe greceşti. Cină şi cazare peste noapte în zona Galileei.

Ziua 6. ZONA GALILEEI – NAZARETH – TIBERIAS – ZONA GALILEEI (~120 km). Mic dejun la hotel. Transfer către Nazaret - oraşul Nazaret este amplasat în inima unei văi unduite, unde Iisus şi-a petrecut copilăria şi unde a trăit alături de Iosif şi Maria. Astăzi vizitatorii acordă o mai mare importanţă Bisericii Bunei Vestiri- consacrată de Papa Paul al-VI-lea în 1964-
comemorând vestea naşterii primită de către Fecioara Maria de la Îngerul Gabriel. La fel de importantă este şi Biserica Sfântului Gabriel. Se continuă drumul către Kfar Cana - locul în care Iisus a facut prima minune- transformând apa în vin la nunta şi mai târziu miracolul vindecării. Vizitarea oraşului Tiberias, oraş ce a fost construit de Irod Antipa în onoarea
lui Cezar Tiberius. După căderea Ierusalimului acesta a devenit centrul culturii evreieşti şi este considerat unul dintre cele patru oraşe sfinte ale iudaismului. Tiberias este considerat cel mai important oraş de pe ţărmul Mării Galileei şi este vizitat mai mult de către turiştii creştini ce vin în Galileea. Transfer înapoi la Galileea. Cină şi cazare peste noapte în zona Galileei.

Ziua 7. ZONA GALILEEI – ACCOHAIFA -CEZAREA-TEL AVIV (~160 km). Mic dejun la hotel. Se continuă drumul pe Valea Israelului către Acco; vizitare Stella Maris şi grota lui Elijah. Apostolul Paul a vizitat Acco. Cucerit de către cruciaţi în anul 1104, a fost un important oraş-port fortificat din era cruciaţilor. După căderea Ierusalimului a fost numit capitala Tărâmului Sfânt. În anul 1921, oraşul a fost cucerit de mamelucii sultanului Malek El – Ashraf care a distrus tot ce a putut şi a îngropat rămăşiţele. Mai târziu, marşul lui Napoleon Bonaparte către Est a fost oprit de către turci la Acre în anul 1799. Transfer către Haifa, al treilea oraş ca mărime al Israelului, ce străjuieşte istoricul Munte Carmel, ce reprezintă o lume întreagă, cu plajele sale, portul Bahai, templul şi grădinile. Muntele Carmel este asociat cu profeţii Elijah şi Elisha. Lăcaşul sfânt al creştinităţii bazat pe povestea profetului Elijah şi pe minunile pe care le-a făcut acesta pe munte, se presupune a fi leagănul sectei carmelite catolice. Nici o vizită la Haifa nu este completă fără un tur la colonia templului restaurat, grota lui Elijah, Biserica si Mânăstirea Stella Maris. Se continuă drumul dealungul ţărmului Mării Mediteraneene către Cezareea. Vizitarea Cezareei – marele oraş port roman şi unul dintre cele mai mari situri arheologige din Israel.
Aici a fost botezat centurionul roman Cornelius de către Petru şi a devenit primul nobil convertit la creştinism. Transfer la Tel Aviv. Dacă timpul permite o scurtă vizita în Tel Aviv. Cină şi cazare peste noapte în Tel Aviv.

Ziua 8. TEL AVIV – TABA – SHARM EL SHEIKH (~610 km). Mic dejun la hotel, early check-out din hotel şi transfer către graniţa Taba. Transfer cu autobuzul către Sharm el Sheikh. Cazare la hotel, timp liber. Cină şi cazare peste noapte în Sharm El Seikh .

Ziua 9 - 14. SHARM EL SHEIKH.
Odihnă în Sharm el Sheikh. Cină şi cazare peste noapte în Sharm El Sheikh .

Ziua 15. SHARM EL SHEIKH – BUCUREŞTI.
Mic dejun la hotel. Transfer la aeroport. Zbor direct către Bucureşti.

- Distanţa excursiei ~1800 km.
Pachetul include:
• Zbor Bucureşti- Sharm El Sheikh- Bucureşti
• transfer aeroport – hotel – aeroport;
• transfer conform programului cu autocar modern şi utilat cu aer condiţionat;
•6 nopţi cazare la hotel 4* cu demipensiune în Israel;
•8 nopţi cazare la hotel 3 * sau 4* cu demipensiune în Sharm el Sheikh;
• program de vizitare obiective istorice;
• ghid vorbitor de limba engleză;
• taxă intrare la obiectivele vizitate;
• ghid in limba romana
Nota:
• Taxele de pasager: 80 Euro/ persoană (nu sunt incluse în preţ)
• Agentia nu este răspunzătoare de deciziile biroului de emigrări / poliţia de frontieră.
• Viza pentru Egipt – 15 euro – nu este inclusă în preţ (în scopul de a grăbi procesul de formalităţi necesare în aeroportul din Egipt, puteţi cumpăra viza înainte de plecare, în agenţia de turism) viza este cu plată suplimentară la graniţa cu Egipt după excursia dus întors.
• În conformitate cu legile în vigoare ale Statului Israel, persoanele care deţin paşapoarte cu viză validă sau expirată sau ştampile ce dovedesc tranzitarea Republicii Syriene Arabe, Emiratelor Arabe Unite, Libanului, Lybiei, Iranului, Sudanului sau Yemenului nu sunt admise pe teritoriul Statului Israel. Prin urmare, persoanele care călătoresc în Israel şi deţin paşaport cu viză sau ştampilă ale ţărilor mai sus menţionate trebuie să schimbe paşapoartele înainte de începerea călătoriei.
• circuitul şi succesiunea obiectivelor de vizitat se poate schimba.
• cheltuieli adiţionale (asigurare, bacşiş, prânz, băuturi la prânz şi la cină,cheltuieli personale) nu sunt incluse în preţ.
• numărul minim de turişti: 25

Pentru detalii contactati agentia:
Destination Travel
travel@destinationtravel.ro
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL