Destinatii Europene

CIRCUIT SCANDINAVIA 2011

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
01/02/2011 - 01/08/2011
Pret Total:
1480 € (123.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

SCANDINAVIA 2011



Plecari: 20 iunie, 20 iulie, 05 august, 20 august 2011
(12 zile / 11 nopti)

Ziua 1: BUCURESTI – STOCKHOLM
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 05:30 pentru imbarcare cursa CSA cu destinatia Stockholm (schimbarea cursei la Praga). Sosire la Stockholm la ora 10:55. Transfer si cazare la hotel 4*, situat central. Dupa-amiaza va propunem o plimbare in “Venetia Nordului” cu insotitorul de grup, pe insula Gamlastan de unde vom putea admira Palatul Regal si statuia lui Birger Jarl.
Ziua 2: STOCKHOLM
Micul dejun. Tur de oras cu ghid local (3h) cu scurte opriri la Palatul Regal, la Parlament, pe insula Djurgarden si boemele stradute ale orasului vechi (Gamla Stan). Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie pentru plimbari individuale sau, optional, vizita la Skansen, muzeu in aer liber de unde se poate admira si cea mai frumoasa panorama a orasului. Cazare hotel 4*.
Ziua 3: STOCKHOLM – OSLO
Dupa micul dejun, plecam spre Oslo. Pe drum, scurta oprire in orasul Karlstad, situat pe malul celui mai intins lac din Suedia, Vanern. Sosire la Olso si cazare la hotel 3*.
Ziua 4: OSLO
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local (3h) in capitala Norvegiei cu scurte opriri la: parcul de sculpturi Vigeland, Palatul Regal, Primaria, Parlamentul. Dupa-amiaza, ne vom plimba cu insotitorul de grup pe artera comerciala Grensen, la capatul careia se afla Catedrala Domkirke sau, optional, vom vizita Muzeului Vikingilor. Cazare hotel 3*.
Ziua 5: OSLO – LEIKANGER / LAERDAL
Mic dejun. Plecam din Oslo spre Gol, de-a lungul vaii Hallingdal. Posibilitate de scurta ocolire pentru vizitarea optionala a bisericii Torpo Stave, una dintre cele mai vechi biserici din lemn din Norvegia si a Centrului Somonului Salbatic. Scurta traversare de fiord cu ferryboat-ul de la Fodnes la Manhiller. Cina si cazare la hotel 3* in zona Leikanger / Laerdal.
Ziua 6: LEIKANGER – FLAM – BERGEN
Dupa micul dejun, croaziera de-a lungul celui mai spectaculos si mai adanc fiord din lume, Sogn la bordul vasului M/S Lady Elizabeth (doua ore). Dupa o uimitoare traversare a celui mai ingust fiord, Naeroy, debarcare in localitatea Gudvangen si plecare spre Flam, o asezare unica in Europa prin pitorescul ei. Optional, urcare cu trenul montan spre Myrdal. Plecare spre Bergen, al doilea oras ca marime din Norvegia, traversandu-se Canionul Stalheim. Cazare la hotel 3* in Bergen.
Ziua 7: BERGEN
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local: cartierul Briggen (orasul medieval), biserica Sf. Maria, Piata de Peste si Flori. Dupa-amiaza, urcare optionala cu funicularul pe Muntele Floyen, pentru o frumoasa imagine panora-mica a orasului Bergen. Cazare la hotel 3* in Bergen.
Ziua 8: BERGEN – GEILO
Dupa micul dejun, timp liber pentru cumparaturi. Dupa-amiaza, plecam spre Geilo, una dintre cele mai populare statiuni montane din Norvegia. Pe drum, traversam cu ferryboat-ul fiordul Bruravik – Brimmes si ne oprim la spectaculoasa cascada Voringsfoss. Cazare la hotel 3*in Geilo.
Ziua 9: GEILO – OSLO – COPENHAGA
Dupa micul dejun, plecam spre Oslo pentru imbarcare ferryboat DFDS Seaways cu destinatia Copenhaga. Cazare in cabine cu 2 paturi.
Ziua 10: COPENHAGA
Mic dejun pe vas. Sosire la Copenhaga la ora 09:30. Tur de oras cu ghid local incluzand: vizita panoramica a Palatului Amalienborg si a Parlamentului Danez, vechiul port Nyhavn. Transfer si cazare la hotel 4* si cazare.


Ziua 11: COPENHAGA
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale sau cumparaturi. Optional, va recomandam vizita cu insotitorul de grup a Gradinilor Tivoli, parc de distractii imens, unde pe langa senzatiile tari din roata Demon, puteti admita 400.000 de flori sau numara 110.000 de felinare. Cazare la hotel 4*.
Ziua 12: COPENHAGA – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Transfer la aeroport la ora 16:00 pentru imbarcare cursa CSA (cu schimbarea cursei la Praga). Sosire la Bucuresti la ora 00:25.

TARIF/ persoana (loc in camera dubla:
pentru plecarile 20.06 si 05.05: 1.480EURO
pentru plecarile 20.07 si 20.08: 1.540 EURO

Supliment camera single: 515 EURO
Reducere a treia persoana adulta: 115 EURO
Reducere copil 2-12 ani: 230 EURO

SERVICII INCLUSE:
· transport avion Bucuresti – Stockholm si Copenhaga – Bucuresti (cu schimbarea cursei la Praga) cu compania CSA
· 10 nopti cazare in hoteluri de 3*/4* cu mic dejun: 2 nopti in Stockholm, 2 nopti in Oslo, 1 noapte in Leikanger / Laerdal, 2 nopti in Bergen, 1 noapte in Geilo, 2 nopti in Copenhaga
· 1 noapte cazare pe ferryboat cu mic dejun intre Oslo si Copenhaga, in cabine interioare
· 1 cina in Leikanger / Laerdal
· 2 ore croaziera pe fiordul Sogn
· 2 traversari cu ferryboat-ul intre Fodnes - Manhiller si Bruravik – Brimmes
· transferurile si tururile mentionate in program
· insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
· taxele de aeroport: 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
· asigurarea medicala
· asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice)
· intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 07: 20 – Praga 08:15 / 08:55 – Stockholm 10:55
Copenhaga 19:05 – Praga 20:20 / 21:35 – Bucuresti 00:25 (a doua zi)

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT:
30 LEI/persoana/ sens (dus sau intors) din orasele PLOIESTI, URZICENI, PITESTI, ALEXANDRIA, GIURGIU, TURNU MAGURELE.
60 LEI/ persoana/ sens (dus sau intors) din orasele CONSTANTA, CALARASI, SLOBOZIA, BUZAU, TECUCI, BRAILA, GALATI, TULCEA, CRAIOVA, SLATINA, FOCSANI, VALCEA, BRASOV.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Gratuitate copil: da

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS