Destinatii Europene

Circuit Salzburg – Bavaria Turul Lacurilor Alpin

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
10/07/2013 - 15/07/2013
Pret Total:
699 € (116.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

Turul Lacurilor Alpine

Austria si Germania


Perioade disponibile:

10 Iulie – 15 Iulie

08 August – 13 August





Ziua 1 : Bucuresti – Abatia Melk – Salzkammergut

Intalnire cu insotitorul roman de grup, la 09:15 in aeroportul Henry Coanda (Otopeni) la ghiseul de imbarcare al companiei Austrian Airlines. Decolare OS 790 catre Viena la ora. 11:15 si sosire Viena la ora 12:00. Deplasare spre fascinanta zona a lacurilor alpine numita Salzkammergut. Pe drum ne oprim la Abatia Melk pentru vizitare. Vom admira, indrumati de ghidul local, Sala Benedictină, Curtea Prelaţilor, Scările Imperiale, Camerele Imperiale, astăzi sălile de expoziţie, Sala de Marmură, Terasa, Biblioteca, Biserica şi Curtea lui Coloman. Plimbarea se sfârşeşte în grădinile abaţiei. Cina si cazare in zona Salzburg, Salzkammergut.


Ziua 2 : Salzburg

Mic dejun. Astazi, intreaga zi, vom vizita Salzburgul, unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei atat din punct de vedere arhitectonic (Altstadt, malul stang al raului Salzach, are mai multe capodopere in stil baroc decar orice alt oras) cat si al peisajelor ce pot fi admirate aici. Vom admira Fortareata Hohensalzburg, cea mai importanta fortareata din centrul Europei, Palatul si gradinile Mirabell, aceasta capodopera in stil baroc, initial construita sub numele de Castelul Altenau sub conducerea Printului Arhiepiscop Wolf Dietrich von Raitenau in anul 1606. A fost conceput ca un cadou pentru concubina sa Salome Alt si este in special cunoscut pentru gradinile sale splendide, casa memoriala Mozart, Domplatz (Piata Catedralei), Castelul Residenz. Seara, transfer pentru cina si cazare in zona Salzburg, Salzkammergut.



Ziua 3 : Berchtesgaden – Bad Reichenhall – Croaziera pe Lacul Konigssee

Mic dejun. Astazi vom parasi Austria si ne vom deplasa spre Germania pentru a vizita Berchtesgaden, un incantator orasel in Alpii Bavarezi, unde vom vizita Centrul Vechi cu case impunatoare si frumos decorate, Hirschenhaus, o cladire construita in anul 1594 si care are una dintre cele mai vechi fresce nereligioase (fatada cu maimuta), Castelul Berchtesgaden, resedinta a familiei regale a Bavariei. De aici ne vom deplasa spre orasul istoric Bad Reichenhall, o statiune balneo-climaterica inconjurata de muntii Staufen (1.771 m) si Zwiesel (1.781 m). Punctele de atractie sunt strazile Poststrasse si Ludwigstrasse, Piata Primariei (Rathausplatz), Altes Kurhaus, biserica St. Zeno Minster si ramasitele fortaretei Gruttenstein. Dupa amiaza, vom ajunge la Königssee, Lacul Rege, cel mai curat lac din Europa si al treilea ca adancime din Germania. Inconjurat de munti de pana la 2700m, inclusiv Watzmann-ul, al treilea varf ca inaltime din Germania, ofera niste privelisti stranii si un ecou pe masura. Ne vom imbarca pentru o croaziera pe acest lac minunat pentru a vizita Biserica Sfantului Bartolomeu. Seara, transfer pentru cina si cazare in zona Salzburg, Salzkammergut.



Ziua 4 : Mondsee – Attersee – Gmunden – Ebensee – Croaziera pe Lacul Traunsee

Mic dejun. Astazi vom descoperi adevaratul tinut al Lacurilor Austriece. Prima noastra oprire va fi in Mondsee pentru a admira frumoasa biserica baroca folosita pentru scena nuntii din filmul Sunetul Muzicii, apoi ne vom deplasa spre Attersee pentru a admira cel mai mare lac din Alpii Austrieci iar apoi vom merge spre Gmunden pentru o scurta vizita si imbarcare pe croaziera pe Lacul Traunsee, lacul cu cele mai spectaculoase peisaje. Vom debarca in Ebensee si dupa o vizita a acestei statiuni ne vom intoarce la hotel, pentru cina si cazare in zona Salzburg, Salzkammergut.



Ziua 5 : Croaziera pe Lacul Chiem – Insula Herreninsel – Castelul Herrenchiemsee

Mic dejun. Astazi vom parasi din nou Austria si ne vom deplasa spre Germania pentru o superba croaziera pe Lacul Chiemsee, adesea numit Marea Bavareză. Vaporul ne va duce pe insula Herren unde vom vizita Herrenchiemsee, un complex de cladiri regale. Cele mai importante cladiri ale acestui complex sunt Manastirea Herrenchiemsee (Vechiul Palat) si Palatul Herrenchiemsee, cunoscut si ca Noul Palat. Palatul Herrenchiemsee a fost proiectat in stil neo-baroc, aratand admiratia lui Ludwig al II-lea fata de regele Ludovic al XIV-lea, si de resedinta sa, Versailles. De fapt, intregul palat se vrea a fi un echivalent al Palatului de la Versailles, insa moartea regelui Ludwig a dus la incetarea lucrarilor, care au fost reluate intr-un alt stil. Palatul Herrenchiemsee prezinta o Sala a Oglinzilor, precum si o replica a fantanii de Latone, din Versailles, insa, in privinta facilitatilor moderne, Herrenchiemsee depaseste Palatul de la Versailles. Dupa amiaza vom lua din nou vaporul si ne vom intoarce la Prien, apoi transfer la hotel pentru cina si cazare in zona Salzburg, Salzkammergut.



Ziua 6: Salzkammergut – Viena – Bucuresti

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale in imprejurimile hotelului / pensiunii. Check-out si transfer de la hotel la aeroport pentru zbor Austrian Airlines catre Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henry Coanda (Otopeni).



Tarif: 699 euro/persoana



Servicii Incluse:

5 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE, conform program in hotel 3*. Numele hotelului va fi comunicat cu doua saptamani inaintea plecarii.

Transportul cu autocarul pe toata durata calatoriei conform program

transport avion Austrian Airlines – Bucuresti – Viena

taxele de aeroport 110 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)

tur de oras Salzburg cu ghid local

croaziere pe lacurile Konigssee, Traunsee, Chiem

vizita Castelului Herrenchiemsee cu ghid local (bilet de intrare inclus)

vizitele la obiectivele turistice conform program

asigurarea medicala si storno.

asistenta turistica locala in limba engleza

Insotitor roman din partea agentiei pe toata durata calatoriei





Preturile nu includ:

intrarile la obiectivele turistice

alte servicii decat cele mentionate in program



Orar de zbor:

Perioada: 10.07-15.07: Zbor OS790 / Otopeni 11:15 Viena 12:00

Zbor OS767 / Viena 20:10 Otopeni 22:50

Perioada: 08.08-13.08: Zbor OS790 / Otopeni 11:15 Viena 12:00

Zbor OS787 / Viena 17:25 Otopeni 20:00



Nota : Tarifele sunt valabile pentru grup minim de 20 persoane. In cazul in care nu se intruneste numarul minim si sunt numai intre 15 – 19 platitori, pretul pachetului creste cu 50 €/persoana. Aceasta conditie este acceptata de cei inscrisi la excursie automat la semnarea contractului de prestari servicii turistice, iar suma va fi achitata cu maxim 15 zile inainte de plecare.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
10-Iul-13 - 15-Iul-13699

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel