Destinatii Europene

Circuit Rusia-12 - 18 Noiembrie 2009

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
12/11/2009 - 18/11/2009
Pret Total:
799 € (114.14€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

RUSIA - Sankt Petersburg si Moscova


Perioada: 12 – 18 NOIEMBRIE 2009
Ziua 1
12 NOV
BUCURESTI – MOSCOVA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:00, pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 11:25 si transfer la un restaurant local pentru servirea pranzului. Tur panoramic de oras ce include: Kremlin-ul, vom urca pe dealul Sparrow -cel mai inalt punct din oras- loc de panorama, aflat la 220m altitudine unde se afla si Universitatea de stat, Manastirea Novodevichy, Casa Alba a Rusiei- resedinta guvernului Federatiei Ruse, Piata Lubyanka unde isi avea sediul fostul KGB, Teatrul Balsoi. Cazare la Hotel Cosmos 4* sau similar.
Ziua 2
13 NOV
MOSCOVA – Galeriile Tetryakov (optional)
Dupa micul dejun vom vizita Piata Rosie, construita in sec. al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Kremlin-ul, Mausoleul lui Lenin si celebrul magazin "GUM", situat intr-o impresionanta cladire ridicata intre anii 1890-1893. Dupa amiaza, optional va propunem vizitarea Galeriilor Tretyakov- Muzeul de Arta Rusa. Va propunem apoi o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii.
Ziua 3
14 NOV
Serghiev Posad (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru vizite pe cont propriu. Alternativ, astazi va propunem o excursie optionala la Serghiev Posad, numit si Zagorsk, unul dintre orasele ce apartin renumitului Inel de Aur, situat la 70 km de Moscova. Orasul era odinioara principalul centru politic, spiritual si cultural al Rusiei. Optional participare la un spectacol de circ.
Ziua 4
15 NOV
MOSCOVA – SANKT PETERSBURG
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Aeroflot la ora 11:40. Sosire la Sankt Petersburg la ora 13:00. Dupa servirea pranzului intr-un restaurant local, avem prevazut un tur panoramic de oras ce include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedarala Sf Isaac, Muzeul Rusiei, statuia lui Petru cel Mare. Cazare la Hotel Pribaltijskaya 4* sau similar.
Ziua 5
16 NOV
SANKT PETERSBURG
Dupa micul dejun vom vizita Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt gazduite in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. La amiaza putem opta pentru o excursie optionala la marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Invierii lui Hristos - cunoscuta si sub numele de Savior of the Blood si Catedrala Sf Isaac - a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume. Seara putem alege un program optional de folclor rusesc cu cina inclusa.
Ziua 6
17 NOV
PETERHOF – PUSKIN (optional)
Mic dejun, timp liber. Optional excursie la Peterhof (numit Petrodvoret in perioada sovietica), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 25 km de St Petersburg. Vom vizita Marele Palat cu fantanile sale aurite parcul care il inconjoara. Dupa aceasta vizita vom pleca spre Puskin (fost Tarskoe Selo- Satul Tarului). Daruit de catre tarul Petru I, sotiei sale Ecaterina, palatul a functionat ca resedinta de vara pentru tarii Rusiei timp de 2 secole, apoi s-a dezvoltat si a devenit una dintre cele mai renumite resedinte din Europa datorita arhitectilor timpului. Vom vizita Camera de Chihlimbar si parcul palatului.
Ziua 7
18 NOV SANKT PETERSBURG - BUCURESTI
Dupa micul dejun, ne vom plimba prin centrul orasului si vom vizita Fortaretei Petru si Pavel, vom strabate apoi celebrul bulevard - Nevsky Prospekt, cu arhitectura sa deosebita si vom face ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport. Imbarcare cursa Aeroflot la ora 15:20, schimbarea cursei la Moscova. Sosire la Bucuresti la ora 22:05.

PRET / persoana: 799 EURO + 390 LEI (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 170 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti - Moscova cu retur St. Petersburg – Bucuresti cu compania Aeroflot
• transport avion cursa interna: Moscova – St. Petersburg
• 3 nopti cazare cu mic dejun in St. Petersburg la hotel 4*
• 3 nopti de cazare cu mic dejun in Moscova la hotel 4*
• tururi panoramice cu ghid local St Petersburg si Moscova
• 2 pranzuri
• vizitarea Muzeul Ermitaj
• vizitarea Complexului Kremlin
• vizita Metrou Moscova- cu intrare la statiile reprezentative
• intrare la Muzeul Lenin
• intrare la Fortareata Petra si Pavel
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE: taxe de aeroport - 180 eur (pot suferi modificari) ● taxa viza 50 euro / persoana ● tips-uri 25 euro / persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Rusia ● asigurarea medicala obligatorie, companii acceptate de Ambasada Rusiei: OMNIASIG, ASTRA ASIGURARI, BCR ASIGURARI ● asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii, se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice).

EXCURSII OPTIONALE - tarife informative (minim 20 participanti):
• Galeriile Tretyakov: 50 euro / persoana
• excursie Serghiev Posad: 60 euro/persoana
• spectacol circ: de la 45 euro /persoana (pretul depinde de categoria locului)
• excursie Peterhof (palatul Monplesir si parcuri) si Puskin: 95 euro/persoana
• seara traditional ruseasca- spectacol folclor si cina inclusa: 85 euro/persoana
• spectacol circ: de la 45 euro /persoana (pretul depinde de categoria locului)
• excursie Marile Catedrale ale St Petersburgului : 45 euro/persoana

GRUP MINIM: 20 persoane
ORAR DE ZBOR (ore locale):
12 NOV: BUCURESTI 08:50 - MOSCOVA 11:25
15 NOV: MOSCOVA 11:40 – ST. PETERSBURG 13:00
18 NOV: ST PETERSBURG 15:20 - MOSCOVA 16:40 / 20:35 - BUCURESTI 22:05

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 12 OCTOMBRIE 2009.
CONDITII DE INSCRIERE / RETRAGERE: La inscriere se achita un avans de 50% din valoarea totala a pachetului de servicii, urmand ca diferenta sa fie achitata cu minimum 30 zile inainte de data plecarii. Plata serviciilor se poate face in EUR, USD sau lei - calculati la cursul BNR din ziua platii + 3% cota de risc valutar. In cazul retragerii se percep urmatoarele penalizari:
 intre 40 – 30 zile inaintea plecarii: 25%/ pers
 intre 30 – 21 zile inaintea plecarii: 65%/ pers
 intre 20 – 14 zile inaintea plecarii: 80 % / pers
 cu mai putin de 14 zile: 100 %

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI TURISTICE (actele se vor depune la sediul agentiei la maxim 3 zile de la inscriere, nu mai tarziu de 20 zile inaintea plecarii):
• paşaport valabil minim şase luni de la data de 09.10.2009,
• 1 fotografie tip pasaport,
• formular tipizat – completat (se va inmana la sediul agentiei sau email)
• asigurarea medicala (copie) - OMNIASIG, ASTRA ASIGURARI, BCR ASIGURARI


OBSERVATII:
 viza se obtine in minim 5 zile lucratoare de la depunerea dosarului la sediul consulatului. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei; taxa de viza achitata nu se poate restitui. Obtinerea vizei un necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru obtinerea vizei.
 clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din Rusia, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale
 copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar
 conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective
 distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
 pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
 agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
 agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, resprectiv de Ambasada Federatiei Ruse; valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani anaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion

Pentru detalii si rezervari, va rugam contactati agentia:
Destination Travel
Websites:
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro
www.destinationscandinavia.ro
www.vacantecroaziere.ro
www.vacanta-de-iarna .com
Email:
travel@destinationtravel.ro
office@destination-luxury.ro
skype: Destination.Travel
Adresa: Bdul Tineretului 49, Bl.58, Apt.1, Sc.1, parter, interfon 01, Bucuresti


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
12-Nov-09 - 18-Nov-09799

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL