Destinatii Europene

CIRCUIT PRAGA VIENA CASTELE BOEMIEI 6 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
14/08/2016 - 14/08/2016
Pret Total:
217 € (36.17€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
transport cu autocar climatizat, clasificat 2* - 4*; (Pe acest program, în sezoanele 2013, 2014 şi 2015 s-au realizat 13 grupuri, din care 11 grupuri au beneficiat de autocare 3* şi 4*.)
5 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2* - 4*;
excursia pe Valea Dunării: Estergom, Visegrad, Szentendre;
ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu, de la Budapesta.

SERVICII NEINCLUSE
excursii opţionale; Deplasare în Grinzing, transport local în Viena şi Praga
Autocarul deserveÅŸte ÅŸi grupul sosit cu avionul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri.
intrările la obiectivele turistice.

PROGRAM
Circuit Praga Viena Castele Boemiei 6 zile Autocar

Ziua 1 CLUJ sau TIMISOARA / ARAD – BUDAPESTA – Szentendre, Visegrad, Esztergom – VIENA( 495+165 km )
Ora 2:00 Plecare din Cluj de la Autogara Beta, Str. Giordano Bruno, nr. 1, pe ruta Oradea – Budapesta. Continuam traseul excursiei pe Valea Dunarii, cu superbele orase amplasate intr-un cadru natural unic: Szentendre, Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) si Esztergom (Catedrala incoronarii regilor Ungariei). Traseul continua spre Viena pentru vizitarea Palatului Schonbrunn si a gradinilor acestuia. Urmeaza un tur panoramic de oras pentru a admira frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan, Opera. Seara cazare la Viena. Optional (26 euro), cina traditionala in pitorescul cartier Grinzing.

NOTA: Din Oradea plecare de la Parcarea Radio Transilvania la ora 05.00
din Timisoara plecare de la Iulius Mall la ora 03.00
din Arad plecare de la Gara Centrala CFR la ora 03.40

Ziua 2 VIENA – Abatia Melk – Cesky Krumlov – Konopiste – PRAGA (310 km)
Mic dejun. Plecare spre Praga. In drumul spre capitala Cehiei, scurta oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Traseul continua cu vizitarea a doua dintre cele mai reprezentative castele din Boemia: Cesky Krumlov, inclus in patrimoniul UNESCO prin spectaculoasa amplasare intr-un cot al raului in forma de potcoava si Castelul Konopiste, devenit celebru ca resedinta a lui Franz Ferdinand, mostenitorul tronului Austro – Ungariei, a carui asasinare la Sarajevo a dus la declansarea Primului Razboi Mondial. In cursul serii, sosire si cazare la Praga, la hotelul de 3 sau 4 stele solicitat.

Ziua 3 PRAGA, Orasul de Aur
Mic dejun. Praga gazduieste anual milioane de turisti atrasi de splendida armonie arhitecturala a diferitelor stiluri din epoci diverse. Incepem turul de oras cu Manastirea Loreta, Hradul – considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfantul Vit, Ulita Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achita intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc, etc. Dupa amiaza, program liber la dispozitia turistilor in Piata Vaclavske pentru a cumpara o multime de cadouri celor dragi. Seara optional, croaziera fara cina pe Vltava 12 EUR (11 EUR supliment pentru cina). Cazare la acelasi hotel in Praga

Ziua 4 PRAGA – KARLSTEIN – KARLOVY VARY – PRAGA
Mic dejun. Timp liber in Praga sau excursie optionala (Karlovy Vary- Karlstein 25 EUR + 10 EUR) la Karlovy Vary care a devenit faimoasa prin izvoarele sale termale, fiind o populara destinatie turistica printre celebritatile din sec. al XIX-lea. Ne vom plimba si noi pe aleea colonadelor, catre luxosul hotel Pupp, fara a “neglija” numeroasele magazine de suveniruri intalnite in cale. La intoarcerea spre Praga, vizitam renumita fabrica de cristaluri de la Nizbor, situata foarte aproape de Castelul Karlstein. Turistii care nu doresc vizitarea fabricii vor fi transportati cu autocarul la Castel si vor avea timp la dispozitie pentru vizitarea individuala a acestuia. Intoarcere la Praga pentru cazare.

Ziua 5 DRESDA – PRAGA
Mic dejun. Timp liber in Praga sau optional excursie (30 euro – vezi Reduceri) in Germania la Dresda. Aici superbele edificii in stil baroc si rococo, au fost aproape in totalitate distruse in timpul bombardamentelor de la sfarsitul celui de-al 2-lea Razboi Mondial. Lucrarile de restaurare, inclusiv la cladirile Operei, Domului si a Palatului Zwinger, au redat orasului farmecul de odinioara. Intoarcere la Praga pentru cazare.

Ziua 6 PRAGA – BRNO – PUNKVA – BRATISLAVA – Cluj sau Arad/ Timisoara (755+165)
Mic dejun. Plecare spre Ungaria cu scurte vizite in Brno si Bratislava. Din Brno puteti opta (10 euro – vezi Reduceri) pentru excursie la Pestera Punkva, cea mai vizitata pestera a Moraviei, datorita plimbarii romantice cu barca pe raul subteran Punkva. Seara, sosire la Budapesta. Imbarcare in microbuzele de transfer pentru orasele de destinaie.

Sosire la Oradea, Parcarea Radio Transilvania in jurul orelor 02.30 – 05.15 urmatoarea zi
Sosire la Cluj la Autogara Beta in jurul orelor 05.00 – 08.15 urmatoarea zi
Sosire la Arad la Gara Centrala CFR in jurul orelor 00.10 – 03.00 urmatoarea zi
Sosire la Timisoara la Iulius Mall in jurul orelor 00.45 – 04.00 urmatoarea zi

Final program Circuit Praga Viena Castele Boemiei 6 zile Autocar.

Hotel OLYMPIC Tristar 3* (sau similar) este situat aproape de centrul orasului, la 5 min. de statia de metrou linia B si doar cateva statii de centru. Hotelul ofera restaurant, parcare, room service. Camerele au telefon, TV satelit si baie cu dus. http://en.olympik.cz/tristar .

Hotel OLYMPIC Prague 4* (sau similar) este amplasat la cateva zeci de metri fata de Olympic Tristar, aproape de centrul orasului si la cativa pasi de statia de metrou. Renovat si modern remobilat, hotelul dispune de restaurant, bar, magazine de suveniruri, exchange si de 319 camere echipate cu baie proprie, aer conditionat, TV-sat, radio, telefon, minibar, seif.
http://en.olympik.cz/olympik

Grup minim 35 pers.

Tarife excursii optionale:
GRATUIT-Dresda si Punkva la achitarea Karlovy Vary si Karlstein – 35 euro
GRATUIT-excursia pe Valea Dunarii:Estergom, Visegrad,Szentendre.
Croaziera pe Vltava fara cina (12 euro/pers)
Croaziera pe Vltava(12euro/pers+11euro supliment de cina)
Cina in Grinzing(26 euro/pers)
Excursie optionala la Pestera Punkva(10 euro/pers)
Excursie optionala in Germania – Dresda(30 euro/persoana)

Exemple de cazari 2015
Viena http://www.airo-hotels.at/de/smarthotel

1. In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2. Autocarul va prelua turistii sositi la Viena si Praga cu avionul precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza Romania.
3. Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
4. Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se viziteaza pe exterior.
5. Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti.
6. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR