Destinatii Europene

Circuit Paste Spania Costa Brava 8 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
10/01/2011 - 14/11/2011
Pret Total:
435 € (54.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!

ITINERARIU
BARCELONA-COSTA DORADA-PORTAVENTURA-MONTSERRAT-ANDORA

PLECARI
19 apr 2011

Ziua 1. BUCURESTI – BARCELONA
Intalnire ora 18.20 cu ghidul in aeroportul Baneasa si imbarcare pentru zborul spre Barcelona, ora 17.15 ( pentru informatii privind plecarile din Cluj Napoca si Timisoara cereti detalii la agentie ). Sosire in Barcelona ora 19.25 si transfer la hotel in Costa Brava-Maresme, zona turistica cu statiuni moderne, aflata la 50 km nord de Barcelona, pe tarmul Mediteranei. Cazare cu pensiune completa.

Ziua 2. FARMECUL MEDITERANEI
Mic dejun. Plaja, baie, distractii si excursii. Va asteapta inepuizabile optiuni de petrecere a timpului: relaxare la piscina hotelului sau pe frumoasele plaje aurii, plimbari pe promenadele animate ale statiunilor, excursii, cumparaturi etc. Barcelona se afla la doar 45 minute de mers cu trenuletul de coasta, intr-un voiaj minunat de-a lungul rivierei. Din Piata Catalunya ( centrul orasului ), unde opreste trenuletul, puteti incepe explorarea acestui oras fermecator, atat pietonal cat si cu bus-ul turistic, cu opriri la principalele obiective turistice. Cazare cu pensiune completa.

Ziua 3. BARCELONA
Mic dejun. Timp liber in Costa Brava-Maresme. Excursie optionala la Barcelona cu autocarul, vizitand impresionanta Catedrala Sagrada Familia, opera faimosului arhitect catalan Gaudi, Parcul Guell, La Rambla ( principala artera pietonala a Barcelonei, loc de intalnire a numerosi artisti ambulanti ), Acvariul, Cartierul Barri Gotic, Stadionul Olimpic etc. Dupa-amiaza timp liber in Barcelona pentru cumparaturi, vizite individuale etc. Cazare cu pensiune completa.

Ziua 4. COSTA DORADA, PORTAVENTURA & LA ROCA VILLAGE
Mic dejun. Vom avea prilejul astazi sa vizitam una din cele mai atractive coaste mediteraneene, intr-o excursie optionala pe Costa Dorada ( Coasta de Aur ). Vom putea admira fermecatoarea statiune Salou, care ne va cuceri de la prima vedere. O atractie aparte o constituie parcul tematic Portaventura, cel mai mare parc de distractie din Europa dupa Disneyland, destinat atat copiilor cat si adultilor. La intoarcere, oprire aprox 2,5 ore la Roca Village Outlet, un veritabil paradis al pasionatilor de shopping, peste 100 de magazine cu cele mai cunoscute branduri din lume, ale caror produse sunt scoase la vanzare la preturi deosebit de tentante. Cazare cu pensiune completa.

Ziua 5. COSTA BRAVA – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau alte activitati. Sugeram o escapada in Aquapark-ul din Lloret de Mar sau o vizita la Delfinarium pentru o reprenzentatie de exceptie cu foci si delfini. Cei pasionati de arta pot alege o vizita la Muzeului Salvador Dali din Figueres, cel mai vizitat muzeu din Spania dupa Prado si la casa Memoriala. Seara puteti opta pentru o croaziera romantica, ocazie de a admira unul din cele mai frumoase apusuri de soare. Cazare cu pensiune completa.

Ziua 6. MONTSERRAT & ANDORA
Mic dejun. Timp liber in Costa Brava pentru plaja sau alte activitati. Optional, excursie la Manastirea Montserrat, construita pe stancile abrupte ale muntelui cu acelasi nume, (comparbila cu complexul monahal Meteora), cel mai important centru spiritual din regiunea Catalonia, continuand apoi cu Andora, ocazie de a ne bucura de peisaje spectaculoase si de a face cumparaturi tax-free. Cazare cu pensiune completa.

Ziua 7. COSTA BRAVA – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber in statiune. Va sugeram o calatorie relaxanta si incantatoare cu catamaranul de-a lungul coastei, apoi pana la Insulele Medas, unde se spune ca s-ar afla cele mai limpezi ape din Mediterana. Voiajul ofera privelisti deosebite cu pesteri ascunse in stanci, plaje salbatice, sate traditionale etc. Prin hublourile vaporasului de sub punte se poate admira impresionanta fauna si flora marina. La intoarcere puteti opta pentru o seara spaniola memorabila petrecuta intr-o ‘ferma’ tipic catalana ( masia ) din Santa Susana. Spectacol de flamenco de exceptie si o cina catalana cu sampanie, sangria, vin si bauturi racoritoare. Cazare cu pensiune completa.

Ziua 8. BARCELONA - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru plaja, cumparaturi, vizite individuale. Seara transfer la aeroportul din Barcelona, imbarcare si zbor spre tara, ora 20.00. Sosire in Bucuresti Baneasa ora 23.55.

005

Reducere primul copil max 12 ani: 40% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 15 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):

■ Barcelona full day 25 €
■ Costa Dorada – Portaventura 29 €
■ Montserrat & Andora 45 €
■ Muzeul Salvador Dali din Figueres si Casa Memoriala: 32 € ( include si biletele de intrare )
■ Craziera in Insulele Medas 35 €
■ Seara spaniola ‘La Siesta’ cu spectacol de flamenco 35 € ( include bilet intrare, transferuri, bauturi, snacks ), 47 € (include bilet intrare, transferuri, bauturi, cina )

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Costa Brava-Maresme :
Hotel Cartago Nova 3* ( situat in Malgrat de Mar, 100 m de plaja, mesele in regim bufet, www.cartago-nova.com )
Hotel Tropic Parc 4* ( situat in Malgrat de Mar, 100 m de plaja, mesele in regim bufet, www.tropic-park.com )

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
10-Ian-11 - 14-Nov-11435

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • SERVICII INCLUSE
  • transport avion Bucuresti–Barcelona–Bucuresti ( la cerere, functie de disponibiliati, plecari din Cluj Napoca si Timisoara);
  • ● autocar modern 3* pentru transferuri si excursii optionale;
  • ● cazare 7 nopti cu pensiune completa in hotel 3* ( vezi supliment hotel 4* );
  • ● ghid din partea agentiei pe durata excursiei.
  • SERVICII NEINCLUSE
  • asigurarea medicala;
  • ● intrarile la obiectivele turistice;
  • ● taxele de aeroport si securitate 95 €;
  • ● excursiile optionale;
  • ● supliment optional up-gade hotel 4* in Costa Brava-Maresme 33 € ( 7 nopti )
  • ● alte servicii decat cele mentionate.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR