Destinatii Europene

Circuit Paste Grecia Continentala 8 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
11/01/2011 - 15/11/2011
Pret Total:
319 € (39.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!

ITINERARIU
INSULA THASSOS- HALKIDIKI- MUNTELE ATHOS -KATERINI - METEORA – DELPHI - ATENA CAP-SOUNION-PELOPONEZ-SALONIC

PLECARI
22 apr 2011

Ziua 1. BUCURESTI – KAVALA ( 780 km )
Ora 6.00 plecare spre Grecia din fata restaurantului Cina, traversand Bulgaria. Seara sosire si cazare in Kavala, oras fermecator, al doilea ca marime din nordul Greciei. Cazare.

Ziua 2. INSULA THASSOS ( 180 km )
Mic dejun. Tur optional al insulei Thassos, traversand cu ferry-boat-ul de la Keramoti in Limenas. Vom vizita antica si actuala capitala Limenas, Manastirea Arhanghelul Mihail (situata pe o stanca deasupra marii ), Limenaria etc. Dupa-amiaza intoarcere in Grecia continentala. Cazare in Kavala.

Ziua 3. HALKIDIKI & MUNTELE ATHOS ( 340 km )
Mic dejun. Plecare spre Halkidiki, una din cele mai indragite destinatii de vacanta din Grecia si ne imbarcam pe vapor pentru o minunata croaziera in jurul Muntelui Athos, admirand manastirile monumentale ridicate pe inaltimile muntilor, care formeaza cel mai mare si mai important complex monastic ortodox din Grecia. Cazare in Katerini.

Ziua 4. KATERINI - METEORA – DELPHI - ATENA ( 445 km )
Mic dejun. Plecare spre Kalambaka, cu oprire in Valea Tempi, la Biserica Sf. Paraschiva. Sosim in Kalambaka, oras asezat in umbra fascinantelor manastiri ale complexului monahal de la Meteora, inaltate in vazduh, parca suspendate, pe stancile abrupte ale Vaii Tessaliei. Miracol geologic, unic in lume, patrimoniu mondial UNESCO, Meteora este unul din cele mai importante repere turistice ale Greciei. Vizitarea a doua manastiri. Continuarea drumului spre Atena. Popas la Delphi, sanctuar al vechii Elade dedicat zeului Apollo, situat pe culmile joase ale Muntelui Parnassus. Vom vizita site-ul arheologic, cu amfiteatrul si Templul lui Apollo, care adapostea in antichitate pretiosul Oracol de la Delphi. Sosire seara la Atena si cazare.

Ziua 4. ATENA & CAP SOUNION
Mic dejun. Turul capitalei elene, incluzand Acropolele, unul din monumentele cele mai marete intrate in patrimoniul cultural UNESCO, cu impresionantul Parthenon, cel mai important edificiu al Greciei clasice care a supravietuit pana astazi. Continuam turul admirand Stadionul Olimpic, Parlamentul, Academia, Universitatea, Biblioteca Nationala, Gradina Botanica, Piata Omonia. Seara sugeram o incursiune la Cap Sounion, situat in cel mai sudic promontoriu al Peninsulei Attica, pe tarmul Golfului Saronic, unde vom putea admira cel mai frumos apus de soare de la baza coloanelor dorice ale Templului lui Posseidon, zeul marilor in mitologia greaca. Legenda spune ca Aegeus, regele Atenei, s-a aruncat de aici in mare, astfel luand nastere numele Marii Egee. Cazare Atena.

Ziua 6. PELOPONEZ
Mic dejun. Excursie optionala in peninsula Peloponez, tinunt magic incarcat de mitologie, in care vom vizita orasul fortificat al civilizatie egeene, Micene, Nafplio, Epidaurus, cu impresionantul Teatru antic si vom face un scurt popas la Corint. Intoarcere in Atena si cazare.

Ziua 7. ATENA – INSULA SKIATOS – KATERINI ( 525 km )
Mic dejun. Plecare dimineata devreme spre Volos. Excursie optionala in Insula Skiatos, una din cele mai pitoresti insule grecesti, cea mai vestica din grupul Sporades. Posibilitati de plaja si baie, snerkeling etc. Continuam traseul spre spre Riviera Olimpului. Cazare Katerini.

Ziua 8. SALONIC – BUCURESTI ( 790 km )
Mic dejun. Plecare spre tara. Oprire in Salonic pentru un tur de oras: Turnul Alb, Arcul lui Galerius, Rotonda, Biserica Sf. Dumitru. Sosire in Bucuresti in cursul noptii, functie de durata formalitatilor vamale.

005


Reducere copii max 12 ani: 10% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie) :

■ Turul Insulei Thassos ( inclusiv biletele de ferry-boat ) 25 €
■ Croaziera in jurul Muntelui Athos 32 €
■ Cap Sounion 18 €
■ Peloponez 33 €
■ Croaziera in Insula Skiathos 32 €

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
11-Ian-11 - 15-Nov-11319

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • SERVICII INCLUSE
  • ● transport autocar modern 3*;
  • ● 8 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*:
  • 2 nopti Kavala, 2 nopti Katerini, 3 nopti Atena;
  • ● vizitele cuprinse in program;
  • ● ghid din partea agentiei pe traseu si ghid local la Acropole;
  • SERVICII NEINCLUSE
  • ● asigurarea medicala;
  • ● intrarile la obiectivele turistice;
  • ● excursiile si vizitele optionale;
  • ● alte servicii decat cele mentionate.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR