Destinatii Europene

Circuit New York 7 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
02/10/2012 - 08/12/2012
Pret Total:
1190 € (170€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 08.Dec.2012, 03.Nov.2012, 02.Oct.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 1190 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: REDUCERI pentru inscrieri timpurii! Reducere 120 euro pana la 2 aprilie Reducere 75 euro pana la 5 mai

Ziua 1. BUCURESTI – LONDRA – NEW YORK
Intalnire in aeroportul Henry Coanda ora 06.30 si zbor Bucuresti-Londra ora 08.30, cursa British Airways. Sosire ora 10.00 si imbarcare la bordul zborului transatlantic cu destinatia New York, plecare ora 14.00. Zbor pe timp de zi. Sosire in New York ora 17.45 ( ora locala ). Transfer la hotel si cazare.

Ziua 2. “THE BIG APPLE”
Mic dejun. Vizitarea celui mai cosmopolit si controversat oras al lumii, centrul financiar international, orasul contrastelor si al simbiozei culturilor mondiale: Centrul Rockefeller, Fifth Avenue, Broadway, Soho, Greenwich Village, Chinatown, Tribeca, Wall Street, Bursa din New York, Zona Zero ( locul unde au fost Turnurile Gemene ). Dupa-amiaza libera. Cazare in Manhattan.

Ziua 3. NEW YORK, NEW YORK !
Mic dejun. Timp liber pentru continuarea explorarii orasului pe cont propriu. Un zbor de agrement cu elicopterul ofera prilejul de a admira panorama extraordinara care se deschide deasupra Manhattan-ului. Optional, vizitarea Muzeului Metropolitan, unul din cele mai mari si mai importante muzee de arta din lume, cu peste doua milioane de opere de arta, din perioada antica pana in contemporanitate ( recomandam achizitionarea cardului de atractii New York City Pass, care permite accesul, cu costuri reduse, la principalele obiective turistice din program ). Cazare New York.

Ziua 4. NEW YORK
Mic dejun. Excursie optionala cu ferry-boat-ul pe Ellis Island si la Statuia Libertatii, simbolul de necontestat al New York-ului. Seara nu ratati un spectacol de teatru pe celebrul Broadway ! Cazare.

Ziua 5. NEW YORK
Mic dejun. Astazi sugeram un tur optional al Studiourilor NBC ( NBC Studio Tour ), o experienta inedita pentru oricine este interesat sa arunce o privire in culisele celor mai faimoase studiouri de stiri din lume. Cazare.

Ziua 6. NEW YORK
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pana dupa-amiaza ( camerele se elibereaza la ora 11.00 iar bagajele se depoziteaza in camera de bagaje a hotelului ). Aprox. Ora 16.00 transfer la aeroportul JFK pentru zborul spre Londra ( plecare ora 18.55). Noapte la bord.

Ziua 7. BUCURESTI
Sosire in Londra ora 06.55 si zbor in conexiune spre tara. Sosire in Bucuresti ora 15.00.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 20 pers.


Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.
In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
Zborul pentru acest program este operat de compania British Airways. Companiile aeriene si orele de zbor mentionate sunt cu titlu informativ si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene. Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate.
Viza SUA se poate obtine doar in urma unui interviu individual programat ( programarea se face de catre agentie, in baza pin-ului furnizat la momentul achitarii taxei de viza si interviu ). Formularele de viza trebuie completate si semnate de fiecare turist in parte. Pentru detalii privind actele necesare, rugam sa contactati agentia. In cazul neobtinerii vizei, taxele de viza si de interviu sunt nerambursabile. In cazul retragerii datorita neobtinerii vizei, turistii intra sub incidenta grilei de penalizari din Conditiile Generale de Participare ( nu se percep penalizari pentru retrageri cu cel putin 35 zile inainte de inceperea excursiei ).
Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

TARIF/ PERIOADA
loc in camera dubla
2 oct, 3 noi 2012
1190 euro
8 dec ( Piata de Craciun ) 2012
1280 euro

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
transport avion Bucuresti - New York – Bucuresti;
transfer aeroport – hotel – aeroport ;
cazare 5 nopti cu mic dejun in hotel Stradford 3* ( sau similar ) situat in Manhattan;
tur de oras ziua 2 cu ghid roman si ghid local ( vizitele optionale se fac impreuna cu ghidul roman )

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea medicala;
taxele de aeroport si securitate 375 €;
taxa de viza SUA aprox 142 USD si taxa de programare interviu aprox 11 USD ( se achita la Banca Transilvania );
bacsisurile de pe durata circuitului 10 €
intrarile la obiectivele turistice ( Cardul New York City Pass costa aprox. 68 usd si permite accesul la majoritatea obiectivelor cuprinse in program – inclusiv Muezeul Metropolitan, Statuia Libertatii, NBC Studio Tour );
alte servicii decat cele mentionate.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
02-Oct-12 - 08-Dec-121190

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR