Destinatii Europene

Circuit MEXIC - CUBA - avion c186

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
11/12/2007 - 07/05/2008
Pret Total:
940 € (58.75€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Data plecare 11.03
O incursiune in civilizatia maya, o lume plina de mister, de culoare, de ritmuri alegre si de veselie, toate in mijlocul unui peisaj mirific, de la munti cu vegetatie luxurianta, la plajele cu nisip argintiu de pe litoralul Marii Caraibelor.


ZIUA 01 : BUCURESTI – MEXICO CITY
Prezentare la ora 05,00 la aeroportul Henri Coanda-Otopeni pentru plecare la ora 07,00 cu compania Air France la Mexico City (via Paris: 09,10/13,35 ). Sosire la ora 18,40. Transfer la hotel. Cazare hotel Royal 4* (sau similar ).
ZIUA 02 : MEXICO CITY
Mic dejun. Dimineata, tur panoramic de oras incepand cu Centrul Istoric, Zocalo, Catedrala, Palatul National, zidurile Diego Rivera, plimbare pe Paseo de la Reforma si Chapultepec pana la Muzeul de Antropologie, unul din cele mai importante din lume, unde se va face o scurta vizita. Dupa amiaza, excursie optionala pe canale la Xochimilco. Cina si cazare.
ZIUA 03 : BASILICA GUADALUPE - PIRAMIDELE DE LA TEOTIHUACAN
Mic dejun. Plecare la Piata celor 3 Culturi si Bazilica Fecioarei din Guadalupe, sfanta patroana a Mexicului si celebru loc de pelerinaj pentru intreaga America Latina. Vizita continua la Teotihuacan, unde se Viziteaza Piramidele Soarelui ( a treia ca marime din lume ) si Lunii si templul Quetzzlcoaltl. Dejun. Intoarcere la hotel. Cina intr-un restaurant tipic cu orchestra de mariachi. Cazare.
ZIUA 04 : MEXICO – PUEBLA – CHOLULA - VERACRUZ
Mic dejun. Plecare la Cholula unde se afla cea mai mare piramida din America Centrala, inalta de 65 m.( vizita si explicatii 1 ora). Plecare la Santa Maria Tonantzintla, templu frumos colorat de catre localnici. Acoperisul si bolta bisericii sunt impresionante deoarece sunt impodobite cu bazoreliefuri reprezentand fructe, ingeri, heruvimi si sfinti, lucrate de populatia locala sub indrumarea calugarilor, pentru a-si arata adoratia catre Sfanta Fecioara. Plecare la Puebla de los Angeles fondat in 1531, unde se admira Catedrala, amestec de stiluri renascentist si baroc, a doua ca marime din Mexic. Vizita la biserica baroca Santo Domingo, cu frumoasa Capilla del Rosario, una din cele mai frumos decorate din tara, cu catapeteasma acoperita cu aur. Dejun la un restaurant traditional. Localitatea este renumita pentru bucataria sa, dar si pentru decoratiile cu faianta de Talavera. Plecare la Veracruz, unde se ajunge seara. Cazare hotel Novomar 4*.
ZIUA 05 : CATEMACO - EYIPLANTLA
Mic dejun. Plecare spre Catemaco. Oprire pentru a admira cadrul natural format in jurul Cascadei Eyipantla. Cuatemaco, localitate cu un aer de esoterie traditionala, este cunoscut ca “Taramul Vrajitoarelor”. Vizita la rezervatia ecologica de la Nanciyaga, unde este posibil sa ne intalnim cu un saman. Vom continua cu barca pana la insula maimutelor si apoi vom face o plimbare in laguna. Intoarcere la hotel.Cina si cazare.
ZIUA 06 : VERACRUZ – SUMIDERO - SAN CRISTOBAL
Mic dejun. Plecare la Tuxtla Gutierrez, capitala statului Chiapas. Sosire si vizita cu barca prin impunatorul Canion Sumidero, cu o inaltime de 1.000 m. si care ofera o experienta de neuitat ( peisaje mirifice, fauna bogata-iguane, maimute, crocodili, tucani, papagali ara,etc.). Plecare prin Chiapa de Corzo la San Cristobal de las Casas. Cina si cazare la hotel Casa Mexicana 4*( sau similar ).
ZIUA 07 : SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS – AGUA AZUL – PALENQUE
Mic dejun.Plecare la cascada Agua Azul, cu frumoase nuante turcuaz. Posibilitate de a face baie.. Daca timpul permite se face o scurta oprire la Misol-Ha, o frumoasa cadere de apa. Continuare la Palenque. Cina si cazare
la hotel Ciudad Real Palenque 4*( sau similar ).
ZIUA 08 : PALENQUE - CAMPECHE
Mic dejun. Vizitarea zonei arheologice de la Palenque inconjurata de jungla si una din cele mai importante din lumea Maya, atat pentru marturiile istorice cat si pentru frumusete. In interiorul Piramidei Inscriptiilor se afla sarcofagul regelui Pakal cu o lespede funerara gravata in relief. Se continua cu Templul Crucii, Templul Soarelui si Palatul. Plecare la Campeche pentru a admira o frumoasa panorama a Golfului Mexicului. Cina si cazarela hotel Del Mar 4*( sau similar ).
ZIUA 09 : CAMPECHE – UXMAL – MERIDA
Mic dejun.Vizita panoramica a orasului port Campeche ( centrul istoric este declarat patrimoniu Unesco ). Plecare la Uxmal. Vizitarea zonei arheologice, de o mare frumusete arhitecturala : Piramida Prezicatorului, Curtea Calugaritelor, Palatul Guvernatorului, Jocul Pelota. Dejun si continuare la Merida., supranumit “orasul alb”, capitala coloniala a Peninsulei Yucatan, fondat in 1542, pentru o vizita panoramica : Paseo Montejo, Monumentul Patriei, Piata Centrala, Catedrala si Palatul Guvernamental. Cazare la hotel Conquistador 4* sau similar ).
ZIUA 10 : MERIDA – CHICHEN ITZA – CANCUN
Mic dejun.Plecare la Chichen Itza, orasul Maya cel mai renumit in Mexic. Situl arheologic de aici ne prezinta cunostintele avansate in domeniul arhitecturii si astronomiei a civilizatiei Maya : Piramida in trepte, numita Castelul, sau Templul Kukulcan, jocul pelota, platforma Calaveras, Templul Razboinicilor, Observatorul, Piata celor 1.000 de coloane, Cenote – locul unde erau aruncate victimele sacrificate zeului Chac. Dejun. Plecare la Cancun. Cazare Ambiance 4*.
ZIUA 11 : CANCUN
Mic dejun. Zi libera pentru a ne bucura de plajele cu nisip alb si marea cu nuante de turcoaz a celebrei statiuni. Posibilitate de excursii optionale.
ZIUA 12 : CANCUN – HAVANA
Mic dejun. Transfer la aeroport si plecare la ora 12,30 la Havana. Sosire la ora 15,35. Sosire, transfer si scurta prezentare panoramica pentru un prim contact cu capitala Cubei, al 4-lea oras ca marime din zona Caraibelor, numele complet fiind San Cristobal de la Habana, cu o populatie de 2,2 milioane locuitori si care este inclus pe lista patrimoniului universal Unesco. Cina si cazare la hotelul Park Central 5*
ZIUA 13 : HAVANA
Mic dejun. Tur de oras cu vizitarea zonei istorice, Muzeul Capitanilor Generali, Piata Catedralei, Piata Veche, Targul Mestesugarilor, Fundatia Havana Club ( vizita si degustare ). Oprire la Capitoliu si Piata Revolutiei pentru fotografii. Dejun la restaurantul El Patio. Cazare.
ZIUA 14 : HAVANA – VARADERO
Mic dejun. In cursul diminetii, transfer cu autocarul de la Havana la Varadero, perla turistica de pe litoralul cubanez, aflata la 140 km.de capitala. Dejun cina si cazare la hotelul Tryp Peninsula 5* A.I.
ZIUA 15 : VARADERO
Zi libera pentru plaje, plimbare, sau excursii optionale. Masa All Inclusive. Cazare.
ZIUA 16 : VARADERO – HAVANA - PLECARE
Mic dejun si dejun la hotel. In cursul dupa amiezii, transfer cu autocarul la aeroportul Havana pentru imbarcare la ora 21,25 pe cursa Air France pentru Bucuresti ( via Paris : 11,05/15,30 a doua zi ).
ZIUA 17 : BUCURESTI
Sosire la eroportul Henri Coanda-Otopeni la ora 19,20.


Pret : 940 euro + 1.890 usd / loc in dubla
-940 euro + 2.435 usd in single
-940 euro + 1.790 usd / loc in tripla
NOTA : Preturile de mai sus sunt valabile pentru un minimum de 20 turisti. In cazul in care sunt mai putini participanti, pretul se recalculeaza.

PRETUL INCLUDE:

-transport avion compania Air France pe ruta Bucuresti – Mexico City si Havana – Bucuresti si compania
Mexicana Air pe ruta Cancun – Havana
-transport intern cu autocar modern dotat cu aer conditionat
-15 cazari in hoteluri de 4* si 5*
-mic dejunuri , dejunuri si cine conform programului
-intrarile la obiectivele turistice incluse in program
-ghizi locali
-insotitor de grup din partea agentiei noastre

PRETUL NU INCLUDE:

-taxele de aeroport ( in acest moment 260 euro/pers ), se achita la agentie
-taxa de viza Cuba : 30 usd , se achita la agentie
-taxa de iesire din Mexic ( se achita la fata locului )
-bauturile la mese
-cheltuieli personale de orice fel
-bacsisuriNote:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: GIULIA TOUR