Destinatii Europene

Circuit Mexic 12 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
15/09/2012 - 28/11/2012
Pret Total:
1350 € (112.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 28.Nov.2012, 02.Nov.2012, 13.Oct.2012, 15.Sep.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 1350 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: REDUCERI pentru inscrieri timpurii! Reducere 120 euro pana la 2 aprilie Reducere 75 euro pana la 5 mai MEXICO CITY - CANCUN - XOCHIMILCO - TEOTIHUACAN

Ziua 1. BUCURESTI – MEXICO CITY
Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni ora 07.55 dimineata, imbarcare si zbor spre Mexico City via Londra, ora 09.55. Sosire in Mexico City ora 19.20 ( ora locala ) si transfer la hotel. Cazare.

Ziua 2. MEXICO CITY & XOCHIMILCO
Mic dejun. Turul celei mai mari metropole din lume, cu o populatie de 25 milioane de locuitori, situata la altitudinea de 2400 m. Vizitam Zócalo (centrul animat al orasului ), Palatul National, construit pe ruinele unui palat aztec, cu minunatele sale picturi murale, opera faimosului pictor mexican Diego Riviera, impozanta Catedrala Metropolitana. Dupa pranz, turul poate continua, optional, cu o vizita la Muzeul National de Antropologie ce adaposteste o bogata colectie de artefacte precolumbiene, dupa care deplasare la Xochimilco, pentru o plimbare de seara cu barcile traditionale pe canale. Cazare Mexico City.

Ziua 3. MEXICO CITY & TEOTIHUACAN
Mic dejun. Ne deplasam la Teotihuacan pentru o vizita matinala la impresionantul complex arheologic, supranumit ‘Orasul Zeilor’, unde se vor admira monumentalele Piramide ale Soarelui si Lunii si Templul lui Quetzalcoatl. Dupa-amiaza continuam, optional, cu vizitarea Altarului Guadalupe, cel mai important monument religios al Mexicului. Cazare Mexico City.

Ziua 4. MEXICO CITY - CANCUN
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Cancun, cea mai populara statiune a Mexicului situata pe tarmul Oceanul Atlantic. Cazare All Inclusive.

Ziua 5. CANCUN
Mic dejun. Timp liber in care ne vom putea bucura de plajele cu apele turcuaz ale oceanului ( Marii Caraibelor ). Cazare All Inclusive.

Ziua 6. CANCUN & CHICHEN ITZA
Mic dejun. Excursie optionala la Chichen Itza, cel mai fascinant centru arheologic pre-hispanic din Mexic, cu functii ceremoniale, unde vom intalni si si urme de cunostiinte avansate de astronomie arhaica ale civilizatie mayase. Vom vizita Templul piramidal Kukulcan, Templul Jaguarului, Observatorul, Piata celor o mie de coloane, Fantana Sacra (cenote), locul unde erau aruncate spre sacrificiu victimele in onoarea zeului Chaak. Cazare All Inclusive in Cancun.

Ziua 7. CANCUN & ISLA MUJERES
Mic dejun. Croaziera optionala in Isla Mujeres ( bauturi si pranz inclus ). Cazare si cina.

Ziua 8. CANCUN & JUNGLE TREKKING
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala in inima junglei, intr-o aventura 4x4, prilej de a ne inota in apele de clestar ale unor rauri subterante, a ne relaxa in hamac la umbra arborilor batrani ai padurii tropicale si a face snorkel deasupra celor mai frumoase recifuri de corali. Cazare All Inclusive.

Ziua 9. CANCUN – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber in Cancun pentru plaja si alte activitati optionale. Cazare All Inclusive.

Ziua 10. CANCUN – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Cazare All Inclusive.

Ziua 11. CANCUN – SUN & FUN
Mic dejun. Dupa-amiaza transfer la aeroportul din Cancun, imbarcare in zborul transatlantic cu destinatia Londra ( ora 17.45 ). Noapte la bord.

Ziua 12. LONDRA - BUCURESTI
Sosire in cursul diminetii. Escala in Londra si zbor in conexiune spre tara.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 15 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE (se achita in agentie):
■ Muzeul de Antropologie din Mexico City ( inclusiv intrarea ) si Xochimilco ( inclusiv plimbarea cu barca ): 60 €
■ Guadalupe: 35 €
■ Isla Mujeres din Cancun: 115 € ( include transferuri, bauturi nealcoolice si pranz )

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:
Mexico City: Hotel Metropol 4* ( www.hotelmetropol.com.mx )
Cancun: Hotel Great Parnassus 4* (www.greatparnassuscancun.com )

Nota: in anumite situatii hotelurile mentionate pot fi schimbate, oferindu-se alternative similare.

Clasificarea hotelurilor, restaurantelor, croazierei este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile vizitate. In Mexic hotelurile nu dispun de camere triple, punand la dispozitie camere cu 2 paturi duble.
Traseul poate fi modificat in anumite situatii speciale, functie de conditii climatice, orare de zbor etc.
Zborul pentru acest program este operat de compania British Airways ( se poate modifica ). Orele de zbor mentionate sunt cu tiitlu informativ si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene. Greutatea maxima admisa a bagajelor de cala este de 30 kg la zborurile transatlantice si 20 kg la zborurile interne.
Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
zbor Bucuresti – Mexico City / Mexico City - Cancun / Cancun - Bucuresti
transferurile cuprinse in program si transport pe durata vizitelor cu autocar / minibus cu A/C;
3 nopti cu mic dejun in Mexico City in hotel de 4* si 7 nopti cu All Inclusive in Cancun in hotel de 4* ( vezi supliment 5* )
vizitele cuprinse in program ;
ghizi locali si ghid roman insotitor pe toata durata vizitelor in Mexico City;

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport si securitate 390 € ;
taxele de frontiera ( aprox. 20 €, se achita local);
asigurarea medicala;
excursiile si vizitele optionale ;
bacsisuri obligatorii 35 € / pers;
intrarile la obiectivele turistice 18 €;
supliment optional hotel Gran Melia 5* in Cancun 230 €;
alte servicii decat cele mentionate

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
15-Sep-12 - 28-Nov-121350

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR