Destinatii Europene

Circuit Maroc - Spania 2014

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
18/12/2013 - 04/09/2014
Pret Total:
1050 € (105€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Plecare in 4.09.

PRETUL INCLUDE:
servicii ghid roman si ghid local in Maroc;
transport avion Bucuresti – Malaga / Malaga – Bucuresti;
8 cazari cu demipensiune in Maroc si 1 cazare cu mic dejun in Spania la hoteluri de 3*** si 4****;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
biletele pentru vizitarea obiectivelor turistice din Maroc (fara Moscheea Hassan) ;
1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.

ZIUA 1 – Joi, ora 12.40, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in BLUE AIR pentru destinatia Malaga. Decolare la ora 14.40, sosire la ora 18 in Malaga (popas o ora in centru). Cazare in zona Malaga-La Linea.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar - tur (include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct - Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei – panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi se viziteaza pestera Saint Michael. Deplasare din Spania in Maroc cu traversarea Stramtorii Gibraltar. Cina si cazare in Tanger.
ZIUA 3 (mic dejun). Se viziteaza VOLUBILIS –cel mai important ansamblu de ruine romane din Maroc. Vizita MEKNES : Bab Mansour – una dintre cele mai celebre porti din Africa de Nord, Piata El Hedime, Hambarele regale si Fortificatiile orasului vechi. Timp liber. Cina si cazare in Fes.
ZIUA 4 (mic dejun).In FES–vizita: Medersa Attarine (scoala religioasa),Univ. Karaouiyne, Fantana Nejjarine, Mausoleul lui Moulay Idriss II, Medina si cooperativele de artizanat.Timp liber. Ora 13-deplasare prin Muntii Atlas. Se trece prin Statiunea Ifrane si orasul berber Azrour.Popas la Beni-Mellal si vizitarea Izvorului Ain Asserdoun. Cina si cazare in Marakesh.
ZIUA 5 (mic dejun). Vizita: mormintele saadiene, Palatul si gradinile Bahia, Piata Gemaa el Fna, Moscheea si Minaretul Koutoubia. Timp liber pentru shopping. Optional, seara spectacol traditional Fantasia (35 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 € - daca se achita in excursie). Cina si cazare in Marrakech.
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare (200 km = 4 ore) in Statiunea Agadar - plimbare prin Vechiul Kasbah, noul AGADIR si pe faleza Oceanului Atlantic. Dupa amiaza –plaja si baie. Cina si cazare in Agadar.
ZIUA 7 (mic dejun). Vizita ESSAOUIRA (vechiul oras medieval Mogador). Cina si cazare in Casablanca.
ZIUA 8 (mic dejun). Tur Casablanca: Piata Natiunile Unite, Cartierul Anfa, Cornisa Oceanului Atlantic, esplanada Moscheei Hassan II (vizita optionala). Timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Casablanca.
ZIUA 9 (mic dejun). In Rabat se viziteaza: Kasbah (citadela), Mausoleul lui Mahomed al V-lea, Palatul Regal (in exterior). Timp liber pentru shopping. Deplasare la Tanger-tur oras. Cina si cazare in Tanger.
ZIUA 10–Sambata (mic dejun). Traversare din Africa in Europa. Pe Costa del Sol se viziteaza statiunile Marbella si Torremolinos. Transfer la aeroport. Decolare din Malaga la ora 18.45. Sosire in Bucuresti la Aeroportul Otopeni, ora 23.30.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA