Destinatii Europene

CIRCUIT MAROC: Casablanca – Marrackech– Fez -Rabat

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
26/11/2008 - 20/03/2009
Pret Total:
930 € (103.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:


CIRCUIT MAROC
Casablanca – Marrackech– Fez – Meknes – Rabat – Casablanca

Perioada: 20 - 28 MARTIE 2009
(9 zile/8 nopti)

Ziua 1 Bucuresti – Casablanca
Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Otopeni, ora 05:00 dimineata. Plecare spre Casablanca (schimbarea cursei la Paris) – compania Air France. Sosire in Casablanca la ora 16:35; transfer si cazare la hotel 4*. Dupa amiaza timp liber pentru a va familiariza cu orasul. Cina si cazare la hotel 4*.


Ziua 2 Casablanca - Marrakech
Dupa micul dejun vom face turul orasului Casablanca, centrul economic al Marocului alaturi de un ghid local: vom incepe turul din Piata Centrala, apoi vom traversa vechiul oras pana la Cartierul Habous, vizita souk-urilor si bazarelor, Mahakina, intram la Catedrala Notre Dame Lourdes, cornisa si cartierul de lux al orasului- Anfa Seara, Villa Mirador si Villa dar Saada, coboram si admiram Moscheea Hassan al II-lea (exterior)-una din cele mai mari realizari de gen ale lumii arabe, apoi din autocar, vedem Piata Mohamed al V-lea cu fantana, edificii administrative, Piata Natiunilor Unite. Dupa amiaza, plecare catre Marrakech unde vom ajunge dupa aproximativ 4 ore de mers cu autocarul. Sosire la Marrakech transfer la hotel 4*, cina si cazare.


Ziua 3 Marrakech
Dupa micul dejun incepem un tur de oras unde vom vedea cele mai importante obiective turistice ale orasului Marrackech: gradina Menara, plantatie de maslini care se intinde intr-o vale gigantica, minaretul si Moscheea Koutoubia, trecem apoi pe langa moscheea El Mansour, intram in cimitirul Saadien si in Palatul Bahia, apoi ne indreptam spre Muzeul Dar Si Said , Medina si piata Djema el Fnaa. Apoi ne vom deplasa la un restaurant local pentru a servi dejunul. Dupa amiaza timp liber. Cazare la acelasi hotel 4* .


Ziua 4 Marrakech
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau relaxare la piscina hotelului sau vizita la Gradina Botanica Majorelle. Putem opta pentru excursii optionale propuse la fata locului de ghidul insotitor (excursie Ourzazate, statiunea Essaouira). Cina si cazare la hotel.


Ziua 5 Marrakech - Beni Mellal – Ifrane – Fez
Mic dejun. Apoi ne imbarcam in autocar, cu destinatia Fez. Sunt prevazute scurte opriri in Beni Mellal si Ifrane, ambele localitati fiind situate in regiunea muntilor Atlas. Sosire in Fez, cina si cazare la hotel 4*.


Ziua 6 Fez
Dupa micul dejun se viziteaza cele mai importante repere turistice ale orasului Fez, centru religios si spiritual al Marocului si unul dintre cele mai vechi dintre orasele Islamului. Vom vizita Medina Fez el Bali unde sa afla Moscheea Quarouiyen- cea mai veche universitate a islamului, Moscheea Moulay Idriss- construita in cinstea lui Moulai Idriss al II-lea, cel care a infiintat orasul Fez; scoala coranica Attarine Medersa- cu superbe decoratiuni pe care o admiram din exterior, obiectivul fiind temporar inchis, Piata si fantana Nejjarine, care si-a primit numele de la tamplarii care lucreaza aici, cartierul vopsitorilor de piele - Deddaghine aflat in aproprierea pietei Seffarine, unde diferiti maestri prelucreaza pieile de animale. Cina si cazare la hotel 4*.


Ziua 7 Fez – Meknes – Rabat – Casablanca
Dupa micul dejun, plecare catre Meknes, denumit si Versailles-ul Marocului unde se viziteaza mormantul lui Moulay Ismail si Porta Bab Mansour. Plecare catre Rabat, sosire si vizita a capitalei Marocului: admiram Mausoleul lui Mohamed al V-lea, apoi trecem pe langa Medina, continuam cu vizita la Kasbah des Oudais, o fortareata din secolul XII care adaposteste muzeul artei marocane, gradinile Andaluze, Mechouarul, Moscheea Neterminata cu Turnul lui Hassan, plimbare de-a lungul raului Bou Regreg si apoi ajungem in zona pietei (souk) pentru suveniruri; din autocar vom vedea si Palatul Regal unde ne putem opri pentru a face cateva poze. Plecare spre Casablanca. Sosire, cina si cazare la hotel 4*.


Ziua 8 Casablanca
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala propusa de insotitorul de grup (El Jadida, fosta fortareata portugheza care pastreaza inca vechile vestigii) . Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 9 Casablanca - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport (ora 08:00) pentru imbarcare zbor Casablanca, decolare ora 10:40 spre Bucuresti (cu schimbarea cursei la Paris). Sosire in Bucuresti, aeroportul Otopeni, la ora 22:50


Tarif / persoana : 930 €
Supliment camera Single:150 €
Reducere a 3-a persoana:15 €
* Oferta este valabila pentru grup minim: 25 persoaneSERVICII INCLUSE:

transport cu avionul Bucuresti – Casablanca – Bucuresti, via Paris, compania Air France
8 nopti cazare: 3 nopti in Casablanca, 3 nopti in Marrakech, 2 nopti in Fez la hoteluri de 4*
8 mic dejun bufet, 7 cine, 1 pranz
transferuri aeroport – hotel – aeroport
transport local cu autocar dotat cu aer conditionat
ghid local
Tururi de oras conform programului si taxe de intrare pentru: cimitirul Saadien , Palatul Bahia
Insotitor roman de grupNU SUNT INCLUSE IN PRET:

taxele de aeroport (220 €/ pers)- pot suferi modificari
bacsisurile – obligatorii in Maroc: 25 €/ persoana, se achita la sosirea in Maroc reprezentantului agentiei
bauturile alcoolice sau racoritoare la mese
intrari la alte obiective si alte vizite decat cele precizate la servicii incluse
excursiile optionale
asigurarea medicala
cheltuieli personale (convorbiri telefonice, servicii de spalatorie - curatatorie, etc).
asigurarea storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice)TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: cu 4 saptamani inainte de inceperea excursiei.
CONDITII DE PARTICIPARE: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

CONDITII DE RETRAGERE: conform contractului de prestari servicii turistice care va fi semnat la inscriere.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
20/03: Bucuresti 06:50 – Paris 09:00
Paris 15:30 – Casablanca 16:35
28/03: Casablanca 10:40 – Paris 14:45
Paris 19:00 – Bucuresti 22:50

OBSERVATII:
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Maroc conform standardelor proprii;
Micul dejun va fi bufet, iar cinele incluse vor fi meniu;
Nu este permis accesul nonmusulmanilor in incinta locatiilor religioase islamice.
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (agentie aeriana, respectiv autoritatile din Maroc).
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor
2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat
3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentant.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

INFORMATII UTILE:
Ora locala = ora Romaniei – 2 ore.
Electricitate: 220 volti.
Moneda locala este DIRHAMUL MAROCAN. Paritatea este de aprox. 11 dirhami pentru 1 euro si 8,5 dirhami pentru 1 dolar american. Banii se pot schimba la banci.
Telefoane: companiile Orange si Vodafone ofera serviciul de roaming pentru Maroc, in cazul in care doriti sa luati cu Dvs. telefonul mobil. Convorbirile telefonice efectuate din camera de hotel sunt mai scumpe decat cele efectuate de la telefoanele publice.
Nu lasati obiectele personale de valoare (bani, bijuterii, pasaport, bilet de avion) la intamplare in camera de hotel; va recomandam sa le depozitati in locurile special amenajate: seiful din camera sau de la receptia hotelului. Aveti grija in locurile aglomerate din bazaruri si piete!
Temperaturile in Maroc, in aceasta perioada, sunt placute, cuprinse intre 22-25°C. In timpul zilei puteti purta haine de primavara, dar pentru serile racoroase (12 - 15°C) trebuie sa puneti in bagaj haine mai groase; incaltamintea trebuie sa fie cat mai comoda.

Pentru detalii contactati agentia:
DESTINATION TRAVEL
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL