Destinatii Europene

Circuit MAROC

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
18/10/2013 - 25/10/2013
Pret Total:
779 € (97.38€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

circuit MAROC
(P)

Casablanca – Marrackech– Fez – Meknes – Rabat – Casablanca
Perioada: 18.10 – 25.10.2013


Ziua 1 (18.10): BUCURESTI – CASABLANCA
Intalnire la ora 05:00 cu insotitorul de grup roman la aeroportul Otopeni pentru imbarcare cursa AL ITALIA cu destinatia Casablanca (schimbarea cursei la Roma). Sosire in Casablanca la ora 10:35, transfer si cazare la hotel Idou Anfa 4* (sau similar). Timp liber pentru odihna sau pentu a va familiariza cu orasul. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 2 (19.10): CASABLANCA
Dupa micul dejun (continental) vom face turul orasului Casablanca, centrul economic al Marocului alaturi de un ghid local: vom incepe turul din Piata Centrala, apoi vom traversa vechiul oras pana la Cartierul Habous, vizita souk-urilor si bazarelor, Mahakina, intram la Catedrala Notre Dame Lourdes, cornisa si cartierul de lux al orasului- Anfa Seara, Villa Mirador si Villa dar Saada, coboram si admiram Moscheea Hassan al II-lea (exterior)-una din cele mai mari realizari de gen ale lumii arabe, vedem Piata Mohamed al V-lea cu fantana, edificii administrative, Piata Natiunilor Unite. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi. Cina si cazare la hotel.

Ziua 3 (20.10): CASABLANCA – MARRAKECH (250km)
Dupa micul dejun (continental), plecam catre Marrakech unde vom ajunge dupa aproximativ 4 ore de mers cu autocarul. Sosire la Marrakech transfer la hotel Atlas Asni 4* (sau similar). Dupa amiaza, vom face un tur panoramic cu ghid local pe parcursul caruia vom admira cele mai importante obiective turistice ale orasului Marrackech: gradina Menara, plantatie de maslini care se intinde intr-o vale gigantica, minaretul si Moscheea Koutoubia, trecem apoi pe langa moscheea El Mansour, intram in cimitirul Saadien si in Palatul Bahia, apoi ne indreptam spre Muzeul Dar Si Said si Medina. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 4 (21.10): MARRAKECH
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau relaxare la piscina hotelului Optional, excursie la Essaouira, statiune si port pe malul Atlanticului, un oras boem cu puternice influente culturale, aflat pe lista patrimoniului cultural UNESCO (tarif informativ: 35 EURO, minim 20 persoane platitoare). Seara, ne intoarcem in Marrakech pentru cina si cazare.

Ziua 5 (22.10): MARRAKECH - BENI MELLAL – IFRANE – FEZ
Mic dejun. Plecare spre Fez. Sunt prevazute scurte opriri in Beni Mellal si Ifrane, ambele localitati fiind situate in regiunea muntilor Atlas. Sosire in Fez, cina si cazare la hotel Pick Albatros 4* (sau similar).

Ziua 6 (23.10): FEZ
Dupa micul dejun se viziteaza cele mai importante repere turistice ale orasului Fez, centru religios si spiritual al Marocului si unul dintre cele mai vechi dintre orasele Islamului. Vom vizita Medina Fez el Bali unde sa afla Moscheea Quarouiyen- cea mai veche universitate a islamului; scoala coranica Attarine Medersa- cu superbe decoratiuni pe care o admiram din exterior, obiectivul fiind temporar inchis, Piata si fantana Nejjarine, care si-a primit numele de la tamplarii care lucreaza aici, cartierul vopsitorilor de piele - Deddaghine aflat in aproprierea pietei Seffarine, unde diferiti maestri prelucreaza pieile de animale. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 7 (24.10): FEZ – MEKNES – RABAT – CASABLANCA
Dupa micul dejun, plecare catre Meknes, denumit si Versailles-ul Marocului unde se viziteaza Porta Bab Mansour, Hari Souani si vechea medina. Plecare catre Rabat, sosire si vizita a capitalei Marocului: admiram Mausoleul lui Mohamed al V-lea, apoi trecem pe langa Medina, continuam cu vizita la Kasbah des Oudais, o fortareata din secolul XII care adaposteste muzeul artei marocane, Moscheea Neterminata cu Turnul lui Hassan, plimbare de-a lungul raului Bou Regreg si apoi ajungem in zona pietei (souk) pentru suveniruri; din autocar vom vedea si Palatul Regal unde ne putem opri pentru a face cateva poze. Plecare spre Casablanca. Sosire, cina si cazare la hotel Idou Anfa 4* (sau similar).

Ziua 8 (25.10) CASABLANCA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor Casablanca - Bucuresti cu plecare la ora 11:25 (cu schimbarea cursei la Roma). Sosire in Bucuresti la ora 00:35 (in noapte de 25.10/26.10).


Pret / persoana: 779 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single:190 EURO
Pat suplimentar: 770 EURO


Servicii incluse:
• transport avion Bucuresti – Casablanca si retur (schimbarea cursei la Roma) cu compania AL ITALIA
• 7 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun continental si cina) la hoteluri de 4*: 3 nopti Casablanca, 2 nopti Marrakech, 2 nopti Fez
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• tururile si vizitele mentionate in progran
• transport local cu autocar dotat cu aer conditionat
• ghid local pe tot parcursul circuitului
• insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse in pret:
• taxele de aeroport 250 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
• bacsisurile (obligatorii in Maroc): 25 EURO/ persoana – se achita la sosirea in Maroc insotitorului roman de grup)
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mese
• intrari la alte obiective si alte vizite decat cele precizate la servicii incluse, excursiile optionale
• asigurarea medicala
• asigurarea storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice)

Orar informativ de zbor (compania AL ITALIA):
18.10: Bucuresti 06:25– Roma 07:35 / 09:10 – Casablanca 10:35
25.10: Casablanca 11:25 – Roma 16:20 / 21:30 – Bucuresti 00:35

Grup minim:
20 persoane. Pentru grup 16-19 persoane tariful se suplimenteaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 16 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

Termen limita de inscriere:
10 Septembrie 2013. Inscrierea se face pe baza unui avans de 50% din suma totala.

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri):
- 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
- 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
- 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

OBSERVATII:
 Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Maroc conform standardelor proprii.
 Nu este permis accesul nonmusulmanilor in incinta locatiilor religioase islamice.
 Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
 Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (compania aeriana, respectiv autoritatile din Maroc).
 Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
 Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
 Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii.
 Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
 Oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dirham marocan valabile in luna februarie 2013; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful.
 Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari serviciiNote:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel