Destinatii Europene

Circuit Maroc 14 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Litoral
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
19/12/2013 - 19/08/2014
Pret Total:
1395 € (99.64€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Plecare in 19.08.

PRETUL INCLUDE :
servicii ghid roman + ghizi locali in Maroc si Lisabona;
transport avion Bucuresti - Lisabona / Malaga - Bucuresti;
8 cazari cu demipensiune in Maroc in hoteluri de 3* si 4*si 5 cazari cu mic dejun in rest in hoteluri de 3* ;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
biletele pentru vizitarea obiectivelor turistice din Maroc (fara Moscheea Hassan) ;
1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice din Spania / Portugalia si nici ghizii pt. acestea.


ZIUA 1–Marti,ora 5, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni-check in Blue Air pentru destinatia Lisabona.Decolare ora 7, sosire la ora 9.50 in Lisabona.Deplasare la Oceanul Atlantic-popasuri in statiunile Cascais si Estoril. De la ora 15-tur (3 ore) Lisabona cu ghid local. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Lisabona.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Cabo da Roca-cel mai vestic punct european. In Sintra-vizita Castelul Regal Pena. Deplasare la Porto- vizita centrul vechi (bursa, biserica Sf. Francisc). Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Porto.
ZIUA 3 (mic dejun). La Fatima-vizita sanctuarul dedicat Fecioarei Maria.Deplasare in Spania. Cazare in zona El Garrobo-Sevilla.
ZIUA 4 (mic dejun). In Sevilia-se viziteaza : Catedrala, Mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (vechiul minaret) si Piata Spaniei. In Cordoba – vizita moscheea catedrala Mezquita (unica in lume). Cazare in Granada.
ZIUA 5 (mic dejun). In Granada-vizita(include: bilet,ghid local,audiofon si taxa rezervare) Complexul Alhambra(Gradinile si Palatul Generalife, Fortareata Alcazaba, Palatul lui Carol al V-lea, Medina si Ansamblul celor 5 Palate Maure). Ora 12-plecare spre Costa del Sol. Deplasare in Maroc-traversarea Stramtorii Gibraltar. Cina si cazare in Tanger.
ZIUA 6 (mic dejun).Vizita VOLUBILIS–cel mai important ansamblu de ruine romane din Maroc si MEKNES:Bab Mansour–una dintre cele mai celebre porti din Africa, Piata El Hedime, Hambarele regale si Fortificatiile orasului vechi. Cina si cazare in Fes.
ZIUA 7 (mic dejun). In FES–vizita: Medersa Attarine (scoala religioasa), Universitatea Karaouiyne, Fantana Nejjarine, Mausoleul lui Moulay Idriss II, Medina si cooperativele de artizanat. Ora 13-deplasare prin muntii Atlas. Se trece prin Statiunea Ifrane si orasul berber Azrour.Popas la Beni-Mellal si vizitarea Izvorului Ain Asserdoun. Cina si cazare in Marakesh.
ZIUA 8 (mic dejun). Vizita: mormintele saadiene, Palatul si gradinile Bahia, Piata Gemaa el Fna, Moscheea si Minaretul Koutoubia. Shopping.Optional,seara spectacol traditional Fantasia (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie). Cina si cazare in Marrakech.
ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare (200 km = 4 ore) in Statiunea Agadar-plimbare prin Vechiul Kasbah, noul AGADIR si pe faleza Oceanului Atlantic. Dupa amiaza-plaja si baie. Cina si cazare in Agadar.
ZIUA 10 (mic dejun). Vizita ESSAOUIRA (oras medieval Mogador). Deplasare la Casablanca. Cina si cazare in Casablanca.
ZIUA 11 (mic dejun). Tur Casablanca : Piata Natiunile Unite, Cartierul Anfa, Cornisa Oceanului Atlantic, esplanada Moscheei Hassan II (vizita optionala). Timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Casablanca.
ZIUA 12 (mic dejun). In Rabat se viziteaza: Kasbah (citadela), Mausoleul lui Mahomed al V-lea, Palatul Regal (in exterior). Timp liber pentru shopping. Deplasare la Tanger-tur oras. Cina si cazare in Tanger.
ZIUA 13 (mic dejun). Traversare din Africa in Europa. Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar-tur(include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct - Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei – panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi se viziteaza pestera Saint Michael.
Cazare in zona La Linea-Marbella.
ZIUA 14–Luni (mic dejun). Pe Costa del Sol–popasuri in: Marbella,Torremolinos si Malaga. Transfer la aeroport. Decolare din Malaga la ora 18.30. Sosire in Bucuresti la Aeroportul Otopeni, ora 23.30.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA