Destinatii Europene

Circuit Maroc 10 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Litoral
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
20/05/2010 - 07/10/2010
Pret Total:
725 € (72.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu: Meknes, Fes, Volubilis, Marakesh, Rabat, Agadar, Casablanca SPANIA (Marbella, Malaga, Torremolinos)-GIBRALTAR

Plecari: 20.05, 19.08, 9.09, 7.10.2010

Servicii incluse:
● servicii ghid roman si ghid escort in Maroc;
• transport avion Bucuresti – Malaga / Malaga – Bucuresti;
• 8 cazari cu mic dejun si cina in Maroc si 1 cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2** , hotelul de 2** definit prin camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus;
• transport cu autocar 2** cu aer conditionat conform programului ;
• biletele pentru vizitarea obiectivelor turistice din Maroc (fara Moscheea Hassan).


Servicii neincluse:
• biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) din Spania si nici ghizii pt.
acestea ;
• taxe aeroport/securitate, transfer aeroport – hotel – aeroport si comision, in total = 220 € (se achita la agentia din
Romania) ;
• 40 € = taxele de traversare a Stramtorii Gibraltar(se achita la agentia din Romania).


Program
ZIUA 1 – Joi, ora 19.30, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Baneasa - check in BLUE AIR pentru destinatia Malaga. Decolare ora 21.40, sosire, luni, ora 00.45 in Malaga. Cazare in zona Malaga.

ZIUA 2 (mic dejun). Pe Costa del Sol se viziteaza statiunile Marbella si Torremolinos. Deplasare din Spania in Maroc cu traversarea Stramtorii Gibraltar. Cina si cazare in zona Meknes – Fes.

ZIUA 3 (mic dejun). Vizita MEKNES : Bab Mansour – una dintre cele mai celebre porti din Africa de Nord, Piata El Hedime, Hambarele regale si Fortificatiile orasului vechi. Timp liber. Deplasare la FES – vizita : Medersa Attarine (scoala religioasa), Universitatea Karaouiyne, Fantana Nejjarine, Mausoleul lui Moulay Idriss II, Medina si cooperativele de artizanat. Timp liber in FES. Cina si cazare in zona Meknes – Fes.

ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza: VOLUBILIS –cel mai important ansamblu de ruine romane din Maroc. Deplasare prin Muntii Atlas la Marakesh. Se trece prin Statiunea Ifrane si orasul berber Azrour. Popas la Beni-Mellal si vizitarea Izvorului Ain Asserdoun. Cina si cazare in Marakesh.

ZIUA 5 (mic dejun). Vizita: mormintele saadiene, Palatul si gradinile Bahia, Piata Gemaa el Fna, Moscheea si Minaretul Koutoubia. Timp liber pentru shopping. Seara (optional) spectacol traditional Fantasia. Cina si cazare in Marrakech.

ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare in Statiunea Agadar - plimbare prin Vechiul Kasbah, noul AGADIR si pe faleza Oceanului Atlantic. Cina si cazare in Agadar.

ZIUA 7 (mic dejun). Vizita ESSAOUIRA (vechiul oras medieval Mogador). Cina si cazare in Casablanca.

ZIUA 8 (mic dejun). Tur Casablanca : Piata Natiunile Unite, Cartierul Anfa, Cornisa Oceanului Atlantic, esplanada Moscheei Hassan II (vizita optionala). Timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Casablanca.

ZIUA 9 (mic dejun). In Rabat se viziteaza: Kasbah (citadela), Mausoleul lui Mahomed al V-lea, Palatul Regal (in exterior). Timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Rabat.

ZIUA 10 – Sambata (mic dejun). Traversare din Africa in Europa. Deplasare la La Linea (popas 3 ore) - se vad Stramtoarea si Stanca Gibraltar. Optional, trecerea frontierei si plimbare pietonala in Gibraltar. Pe Costa del Sol - vizita zona centrala si faleza din Malaga. Ora 23 - transfer la aeroport. Ora 0.10 - prezentare la aeroport. Decolare din Malaga, duminica, ora 2.10. Sosire in Bucuresti la Aeroportul Baneasa, ora 7.

007

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 40 €
Supliment single 320 €.
OBS. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
20-Mai-10 - 07-Oct-10725

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR