Destinatii Europene

Circuit Marea Rosie 9 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
03/09/2011 - 23/10/2011
Pret Total:
695 € (77.22€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
Iordania: Aqaba,Petra,Amman,Nabada,Jerash,Wadi Rum & Egipt:Sinai,Taba,M-tirea Sf. Ecaterina-LIBAN(Beirut,Tripoli,Byblos,Jeita, Baalbek)- SIRIA(Damasc,Bosra,Castelul Cruciatilor

ITINERARIU
IORDANIA - EGIPT- LIBAN - SIRIA

PLECARI
3.09, 15.10.2011

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman si ghizi locali (Iordania, Siria, Liban);
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale;
transport avion Bucuresti-Beirut/Amman-Bucuresti ;
3 cazari cu demipensiune in Aquaba si 4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*.

SERVICII NEINCLUSE
235 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) = taxe aeroport/securitate, transfer aeroport–hotel–aeroport,viza (inclusiv prelucare acte) de Siria si bacsis pt prestatorii de servicii din strainatate ;
biletele de intrare (se achita in excursie) pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.);
taxele de viza si de frontiera pentru Iordania si Liban (aprox. 80 €, se achita in excursie).

PROGRAM
ZIUA 1–Sambata, seara, intalnire (ora si compania aeriana vor fi precizate pana in 31.03) cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI-birou CHECK IN XXXXX pentru destinatia Beirut. Ora XX, decolare spre Liban. Sosire, ora XX in Beirut. Cazare in Beirut.

ZIUA 2 (mic dejun). Vizita : Baalbeck-cel mai important sit arheologic din Orientul Mijlociu, Pestera Jeita (cea mai spectaculoasa din lume, iluminata feeric, formata pe 3 nivele, pe primul nivel se fac plimbari cu barca).Cazare in Beirut.

ZIUA 3 (mic dejun). Vizita: Beirut, rezervaria (mai mult de 300 de arbori de peste 1500 ani) de Cedrii (simbolul Libanului) de la Bsharre, Byblos-oras cu vestigii istorice de peste 7000 de ani si Tripoli. Trecerea frontierei in Siria.Cazare in Homs.

ZIUA 4 (mic dejun). Vizita castelul Cruciatilor (Crak de Chevaliers). Tur (3 ore) Damasc. Timp liber. Cazare in Damasc.

ZIUA 5 (mic dejun). In Bosra-vizita marele Amfiteatru antic (15.000 locuri).Trecerea frontierei din Siria in Iordania-vizita Jerash-cel mai mare centru eclesiastic din Decapolis (cele 10 orase crestine unde Iisus a facut minuni).Se viziteaza: Muntele Nebo-de unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei, biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe din Madaba. Cina si cazare in Aqaba (Marea Rosie).

ZIUA 6 (mic dejun). Timp liber. Optional (45 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 55 €-daca se achita in excursie), excursie de ½ zi cu autocar si jeep-uri la Wadi Rum (Valea Lunii)-un peisaj fascinant alcatuit din vai acoperite de dune de nisip, strajuite de munti de granit sau bazalt, cu inaltimi si arhitecturi dintre cele mai uimitoare (fantana lui Lawrence, templul Nabateenilor, etc.).Cina si cazare in Aquaba.

ZIUA 7 (mic dejun). Timp liber. Optional (85 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 100 €-daca se achita in excursie), excursie (bilet Sf. Ecaterina, taxele de viza si de frontiera pentru Egipt + Iordania, in total aprox. 50 €, se platesc in excursie) de o zi cu vaporul la Taba (Egipt) si apoi cu autocarul la Manastirea Sf. Ecaterina de la poalele Muntelui Sinai. Cina si cazare in Aquaba.

ZIUA 8 (mic dejun). Vizita la Al Maghtas-locul real (malul stang al Iordanului, in apropiere de varsarea in Marea Moarta-situata la 400 m sub nivelul marii) al botezului lui Iisus. Deplasare la Petra (capitala Nabateenilor)-cetate veche (peste 2000 ani) construita in stanca: Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Deplasare la Amman-tur (3 ore). Timp liber.

ZIUA 9-Duminica,ora 0.30-transfer la aeroport.Ora 3-decolare din Amman. Sosire in Bucuresti-Otopeni ora 7.50.

007
Supliment single 300 Ñ”.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 Ñ”.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Acte necesare – pasaport valabil (fara viza de Israel) minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

TARIF
PERIOADA
Loc in camera dubla
3.09, 15.10.2011
695 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
03-Sep-11 - 11-Sep-11695
15-Oct-11 - 23-Oct-11695

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR