Destinatii Europene

Circuit Malaezia Singapore Insula Batam 10 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
17/10/2012 - 26/10/2012
Pret Total:
890 € (89€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 17.Oct.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 890 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: SINGAPORE - KUALA LUMPUR - INSULA PENANG

ZIUA 1-Miercuri, ora 16.25-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul roman la check in Qatar pentru destinatia Doha. Ora 18.25-decolare, sosire la ora 22.55 in Doha.

ZIUA 2 Ora 00.50-decolare.Sosire la ora 13.40 in Singapore-tur (2 ore) cu ghid local. Cazare in Singapore.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare (toata ziua) cu autocarul cu opriri la Moscheea si Palatul Sultanului + statuia Merlioni (simbolul orasului). Timp liber in zona Orchard Road (principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Ora 15-excursie cu autocarul in Insula Sentosa (se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+ show, seara, de sunet si lumini la fantani). Cazare in Singapore.

ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber sau optional (130 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 150 €-daca se achita in excursie), excursie (include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, bilet vapor+turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi (viza se obtine la frontiera si fiecare turist plateste aprox. 25 usd) in Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera)-se viziteaza marea moschee Mesjud Raya si templul budist Maha Vihara Duta Maitreya + shopping. Obs.–vapor Singapore–Batam=45 min. Cazare in Singapore.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare in Malaysia. Pe malul oceanului, in Malacca-vizita Fort a Famosa si Piata Stadhuys. Excursie ( 25 km de Kuala Lumpur) la Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canale ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional, plimbare cu barca pe canale. Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 6 (mic dejun) Tur Kuala Lumpur cu autocarul cu opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas (urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic. Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la Penang. Excursie de ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas (90 min) in Georgetown (capitala insulei). Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 8 (mic dejun). Timp liber. Plaja si baie. Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 9 (mic dejun).Timp liber. Plaja si baie.Dupa amiaza in Insula Penang se viziteaza: Templul serpilor, Rezer-vatia de fluturi si Parcul pasarilor. Transfer la aeroportul din Kuala Lumpur..

ZIUA 10 – Vineri (mic dejun). Transfer la aeroport. Decolare spre Doha la ora 3.30, sosire la ora 6. Ora 8.35-decolare din Doha, sosire pe Otopeni, ora 13.30.

007

Supliment single 245 €.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 50 €.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single .
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman si ghizi locali ;
bilet avion Bucuresti – Doha – Singapore / Kuala Lumpur – Doha – Bucuresti;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
2 cine si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****;
biletele de intrare la obiectivele turistice.

SERVICII NEINCLUSE
495 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:
a) 7 programe turistice in zilele: 5(Putrajaya), 6(tur, cina),7, 2(tur) si 3(excursia in insula, show de sunet si lumini), in total 185 €;
b) taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total = 310 €.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
17-Oct-12 - 26-Oct-12890

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR