Destinatii Europene

Circuit Lima, Cuzco ÅŸi Machu Picchu

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
03/09/2010 - 13/09/2010
Pret Total:
4610 € (461€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • drumetii montane
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

Lima, Cuzco ÅŸi Machu Picchu cu Inkaterra Reserva Amazonica


Ziua 1
Sosire la Lima, intampinare si transfer la hotel.

Ziua 2
Tur al oraşului Lima. Lima a fost întotdeauna unul din cele mai importante oraşe din America de Sud, încă de când a fost fondat în 1535. Vom vizita repere faimoase precum Mânăstirea San Francisco, Plaza de Armas cu Palatul Guvernului şi Catedrala şi Curtea Inchiziţiei.
Nota:
check-in la hotel numai dupa ora 14:00. Check-in mai devreme de ora 14:00 poate fi facut la cerere si functie de disponibilitate.
Mic dejun

Ziua 3
Transfer de dimineaţă la aeroport, pentru a merge la Puerto Maldonado în Jungla Amazoniană.
Sosire la Aeroportul Puerto Maldonado, de unde veţi fi transferat în port. Ne îmbarcăm pe barca cu motor de pe Madre de Dios River către Reserva Amazonica (45 minute). Întâmpinare, cazare şi prânz la cabană. În prima zi, vă recomandăm o plimbare cu ghid prin sistemul de trasee din zona Inkaterra Reserva Amazonica.
Seara, putem face o croazieră pe Madre de Dios River, pentru a admira cum ziua se transformă în noapte, iar animalele şi păsările de zi le fac loc speciilor adaptate la viaţa de noapte. Cină la cabană şi prezentarea naturii seara, pe teme amazoniene. Înnoptaţi la Reserva Amazonica.
Mic dejun, pranz si cina

Ziua 4
Rămâneţi în pat sau treziţi-vă devreme. Micul dejun începe la 5:30 a.m. pentru a evita căldura şi pentru a vă putea bucura pe deplin de natură. Apoi putem face o vizită la Sandoval Lake în Rezervaţia Naturală Tambopata. După prânz, putem face plimbarea la înălţime în Inkaterra.
Puteţi să vă prelungiţi excursia pentru a vă bucura de apus de la unul dintre turnuri.
Reveniţi la cabană. Puteţi servi un coctail în sufrageria principală sau în timpul prezentării zilnice a naturii, în Eco-Media Center. Cina este la 7:30 p.m.
Mic dejun, pranz si cina.

Ziua 5
Putem face o excursie la Gamitana Creek, 45 de minute cu barca de la cabana Inkaterra.
Vom vizita şi ferma Gamitana unde vom lua prânzul organizat ca picnic. Se recomandă să faceţi un scurt tur cu ghid pentru a vedea modul în care fermierii locali cresc fructe şi legume. După amiaza o puteţi avea liberă pentru relaxare şi pentru a vă bucura de sunetele junglei sau pentru a vă bucura de un tratament la ENA Spa (cu un cost suplimentar).
Mic dejun, pranz si cina.

Ziua 6
Mic dejun tropical bufet. Vom reveni la Puerto Maldonado, unde vom vizita ferma de fluturi (Butterfly Farm). Transport până la aeroport pentru zborul înapoi la Cuzco. La sosirea în Cuzco, transfer la hotel. Zi liberă pentru adaptare.
Mic dejun.

Ziua 7
Tur privat al oraşului Cuzco, vizitarea Templului Korikancha sau Templului Soarelui şi a Catedralei şi Muzeului său de Artă. După aceste vizite, veţi continua spre altarul de apă din apropiere al Tambomachay (Fântânile Incaşe), Puca Pucara (Fortăreaţa Roşie), amfiteatrul Kenko şi în final Fortăreaţa Sacsahuaman. După tur, reveniţi la hotel.
Mic dejun.

Ziua 8
Transfer de dimineaţă la gară. Trenul vă poartă prin Valea Sacră a Incaşilor până la oraşul Aguas Calientes. De acolo, ne urcăm în autobuzul care ne va duce până la citadela Machu Picchu din vârful muntelui.
Apoi vom porni într-un tur cu ghid al ruinelor. Machu Picchu, Oraşul Pierdut al Incaşilor, a fost un loc ceremonial şi agricol înfloritor, probabil poarta spre mlaştinile junglei imperiului Incaş. Clădirile centrale au fost ridicate din piatră lustruită în stil Cuzco Imperial, deşi locul a fost probabil ocupat cu mult înainte ca Incaşii să-şi înceapă expansiunea. A fost asociat cu cultul pământului legat de frunza de coca, un privilegiu al familiei regale Incaşe şi al preoţilor. Veţi avea timp să vă bucuraţi de un prânz uşor sau de un snack, şi să reveniţi la hotel când doriţi. Seara vom avea o cină minunată la hotel sau în satul Aguas Calientes.
Mic dejun si cina.

Ziua 9
Zi liberă, la dispoziţia dumneavoastră. Puteţi alege să reveniţi la Machu Picchu, să urcaţi pe Huayna Picchu sau să vă relaxaţi în satul Aguas Calientes şi la izvoarele lui termale. După amiaza, vom urca în tren pentru a ne întoarce la Cuzco. La sosire, veţi fi transferat la hotel.
Mic dejun.
Notă: biletele de intrare pentru Machu Picchu din această zi nu sunt incluse. Biletele sunt disponibile pentru a fi achiziţionate doar în oraşul Aguas Calientes. Discutaţi cu consultantul dumneavoastră de călătorie, dacă doriţi ca acestea să fie incluse pentru dumneavoastră.


Ziua 10
Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Lima si apoi conectia cu zborul inapoi spre casa.Tarife in euro pe persoana:

Hoteluri 4*,si cu Hotel 5* Machu Picchu
Pe persoana: 3.291€
Zboruri Bucuresti – Lima si retur: 1.319€
Total: 4.610€

Tariful include:
• Zborurile domestice/interne in Peru;
• Zborurile internationale Bucuresti – Lima si retur
• Cazarea cu mic dejun inclus conform itinerar
• Cazarea in Lodge cu toate mesele si excursiile incluse
• Transferurile de la/spre aeropoarte si hoteluri
• Excursiile cu ghid vorbitor de limba engleza si taxele de intrare la obiective
• Mesele conform itinerar

Tariful nu include:
• Taxele de aeropoarte pentru zborurile interne platibile in tara de destinatie
• Asigurarea medicala
• Taxa vaccin
• Tips/bacsisuri

Cazarea:
Lima: Casa Andina Private Collection
Cuzco: Casa Andina Private Collection
Machu Picchu: Inkaterra Pueblo
Amazon: Reserva Amazonica

Itinerar zboruri:
1 KL1372L 03SEP Q OTPAMS*SS1 700A 855A
2 KL 743L 03SEP Q AMSLIM*SS1 1045A 425P
3 KL 744L 12SEP J LIMAMS*SS1 735P 300P 13SEP
4 KL1379L 13SEP S AMSOTP*SS1 800P 1140P


Aceasta este o cotatie. Costul final poate varia functie de perioada aleasa cat si functie de diferentele de curs valutar iar tarifele zborurilor si disponibilitatea hotelurilor pot fi confirmate numai in momentul rezervarii.
Această excursie poate fi personalizată pentru a se potrivi datelor dumneavoastră de călătorie şi oricăror cerinţe specifice.


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
03-Sep-10 - 13-Sep-104610

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL