Destinatii Europene

Circuit - Italia fantastica

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
23/06/2011 - 26/06/2011
Pret Total:
140 € (35€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ITALIA FANTASTICA


Un periplu unic, in care pasii tai vor trece prin: Verona, orasul Arenelor Romane, al vesnicilor indragostiti Romeo si Julieta, Venetia, destinatie turistica unica in lume, orasul gondolelor si al cantonetelor, al < celui mai elegant salon al Europei>, adica Piata San Marco si prin zona Lacului di Garda, fermecator, marginit de livezi de lamai si portocali. O vizita intr-una dintre una dintre cele mai spectaculoase si mai mari gradini zoologice ale Italiei, si posibilitatea de a ne plimba cu autocarul printre: rinoceri, lei, girafe si alte animale salbatice superbe, vor intregi aceasta experienta unica.

Ziua 1. ROMANIA - ITALIA

Intalnirea grupului, imbarcare si plecare seara din tara. Strabatem Ungaria, apoi pe malul Lacului Balaton ne indreptam spre Slovenia. Ajungem in cursul diminetii in Italia.

Ziua 2. LIDO DI JESOLO - VENETIA - PADOVA - VERONA

Bongiorno!!! Ne indreptam spre Venetia. Traversam laguna Venetiei cu vaporasul. Acesta opreste pe Riva degli Schiavoni, de unde ne indreptam spre Piazzeta San Marco cu: Coloana Leului Inaripat si Coloana Sf. Teodor, Palazzo Ducale, Biblioteca Marciana si Campanilla. Patrundem in Piazza San Marco, cu vizita la obiectivele: Bazilica San Marco (exterior si interior), Turnul cu ceas, Procuratiile Noi, Procuratiile Vechi, Muzeul Correr. Apoi o plimbare pe stradutele inguste, marginite de casute pitoresti si intersectate de canale pe care plutesc minunatele gondole, ajungem la Ponte Rialto, cel mai mare si cel mai cunoscut pod ce traverseaza Canal Grande. Timp liber pentru a „gusta” atmosfera orasului, pentru plimbari, cumparaturi sau pentru vizitarea unuia din Muzeele Venetiei. Intalnire la ora si locul stabilite cu ghidul, in jurul amiezii. Vaporasul ne readuce la autocar. Plecam spre orasul indragostitilor, Verona, orasul Arenelor romane, al pietelor vechi si al stradutelor romantice. Plimbare in Piazza delle Erbe, la Balconul Julietei, Palatul administrativ si Arenele Romane. Seara cazare hotel 3* in zona Verona.

Ziua 3. PARCUL SAFARI SI TUR PANORAMIC AL LACULUI DI GARDA

Mic dejun. Vizita la Parcul „Natura Viva”, ce cuprinde o superba gradina zoologica, cu specii rare, gazduite aici in conditii deosebite, si un mare parc safari, cu animale ce provin din Africa, parc recunoscut pentru diversitatea speciilor de fauna si flora si pentru initiativele educative. Timp liber pentru pranz si cumparaturi intr-un centru comercial. Dupa-amiaza, cunoastem Lacul di Garda. Facem un tur panoramic cu autocarul in cele mai frumoase statiuni de pe malurile lacului, incepand din Salo, pana la Malcesine. De aici, cea mai splendida panorama asupra lacului se deschide din telecabina „Funivia Monte Baldo”, una dintre cele mai moderne si sigure instalatii de acest gen din lume: cabinele se invart in jurul propriei axe, oferind o viziune de 360 grade, pe parcursul unui traseu de 4325 m cu o diferenta de nivel de 1650 m, ce se parcurge in numai 10 minute. Doritorii pot sa parcurga acest traseu splendid. Seara, cazare la hotel 3* in zona Verona.

Ziua 4. VERONA - PADOVA - LJUBLIJANA - ROMANIA

Mic dejun. Plecam spre Padova, orasul uneia dintre cele mai vechi universitati din lume, in care vizitam: Piata Prato della Vale, Biserica Sfintei Giustina, apoi Biserica Sfantului Anton, superb exemplu al stilului gotic timpuriu, in care se odihnesc moastele sfantului protector al copiilor si al familiei. In cursul dupa amiezii ajungem la Ljublijana, capitala Sloveniei, oras care isi pastreaza caracterul prietenos, avand in acelasi timp toate caracteristicile unei metropole. Este un oras cu multe teatre, muzee, si cu una dintre cele mai vechi filarmonici din lume. Vizitam renumitul centru vechi cu: Piata Centrala, Catedrala cu cele doua varfuri gemene si care adaposteste fresce impresionante, Biserica Franciscana, Palatul Stiski, Fantana Raurilor Carniolei, Piata Preseren. Pauza pentru cina sau cumparaturi in capitala slovena. Spre seara ne imbarcam pentru intoarcere in Romania unde ajungem in cursul noptii.

Tarif Grup min. 30 pers. Grup min. 40 pers.
Pret in camera dubla/pers 160 euro 140 euro
Supliment single 30 euro 30 euro



Date de plecare: LA CERERE


*Nota: Tariful este calculat pentru grup minim de 40 de persoane.
*In cazul neconstituirii grupului minim de 40 de persoane, tariful se recalculeaza.

Plecari din: Baia Mare, Satu Mare.

Pentru imbarcarile din : Bistrita , Tg Mures, Campia Turzii, Sibiu, Alba Iulia, Sebes, Aiud, Turda, Cluj Napoca, Zalau, suplimentul de transport este de 20 euro/ persoana.


Tariful include:
- 2 nopti cazare cu mic dejun, hoteluri 3*, in camere duble si triple
- Transport cu autocar clasificat 3*, dotat cu: aer conditionat, instalatie audio video, scaune rabatabile
- Ghid international autorizat de Ministerul Turismului
- Asistenta turistica pe toata durata programului


Tariful nu include:
- taxele de intrare la obiectivele turistice si muzee
- asigurarea medicala de calatorie (optional)
- orice servicii turistice care nu sunt mentionate la rubrica "tariful include"


Acte necesare calatoriei
- pasaport sau CI valabile minim 6 luni de la inceperea calatoriei
- copii sub 18 ani calatoresc obligatoriu cu un insotitor adult care sa aiba imputernicire notariala a ambilor parinti (sau a parintelui care nu il insoteste) si cazier judiciar.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
23-Iun-11 - 26-Iun-11140

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Expert Travel