Destinatii Europene

Circuit Istanbul 4 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
24/04/2012 - 02/11/2012
Pret Total:
165 € (41.25€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 02.Nov.2012, 15.Oct.2012, 20.May.2012, 24.Apr.2012
» Transport: cu Autocar
» Durata: 4 zile
» Pret: de la 165 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: EDIRNE – ISTANBUL

Ziua 1. BUCURESTI – EDIRNE – ISTANBUL
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 pe traseul Bucuresti – Ruse – Veliko Tarnovo – Edirne - Istanbul. Dupa intrarea in Turcia, scurt popas in Edirne unde vom vizita faimoasa moschee „Selimiye” – una dintre cele mai mari, considerata a fi o adevarata capodopera a arhitecturii islamice. Moscheea este amplasata in centrul unui „kulliye” - complex alcatuit dintr-un spital, o scoala, o biblioteca si bai publice. Excursia continua spre Istanbul unde vom ajunge in cursul serii. Cazare hotel 3*** Istanbul.

Ziua 2. ISTANBUL – PUNTEA DINTRE DOUA CONTINENTE
Mic dejun. Tur de oras Istanbul: Moscheea Albastra – construita de sultanul Ahmet intre 1609-1616, Topkapi Palace – resedinta imperiala a sultanilor otomani, Biserica Santa Sophia - construita in timpul imparatului Konstantin I (324-337). Dupa pauza de pranz, vom vizita in cursul dupa amiezei: Marele Bazar – cea mai mare si mai atractiva zona de cumparaturi din lume. Grand Bazar dateaza din secolul XV si este in prezent cel mai mare si cel mai vechi bazar acoperit din lume, insumand aproape 4000 de magazine aranjate ca un labirint urias pe aproape 60 de stazi. Principala strada comerciala a bazarului este denumita „strada de aur” pentru ca aici isi au magazinele comerciantii de bijuterii, in timp ce restul strazilor sunt dedicate magazinelor de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, covoare, traditionalele delicii turcesti, etc. De la ora 09.00 cand se deschide bazarul si pana la ora 19.00, ora de inchidere, intreaga zona este un adevarat furnicar. Miile de oameni care alearga din magazin in magazin creeaza o atmosfera unica, pe care putin probabil sa o mai intalniti in alt colt al lumii. Bazarul este vizitat zilnic de un numar impresionant de oameni: intre 250.000 si 400.000 de persoane iau parte la acest „spectacol” zilnic. Vanzatorii sunt foarte amabili si rabdatori chiar si cu cei mai nehotarati clienti. Nu de putine ori va veti trezi „târâti” in magazine si serviti cu ceai si dulceata in timp ce vanzatorul isi prezinta marfa. Nu uitati ca aici totul se negociaza !!. Seara, optional Seara turceasca cu program folcloric, muzica, dansatoare, cina cu bauturi incluse. Cazare hotel 3*** Istanbul.

Ziua 3. ISTANBUL – COMOARA SULTANILOR DE PE BOSFOR
Mic dejun. Transfer cu autocarul pentru vizitarea Palatului Dolmabahce – Comoara sultanilor de pe Bosfor, cea mai mare si mai luxoasa resedinta din Turcia. Este un simbol al opulentei orientale a celor 6 sultani care l-au locuit, combinata cu rafinamentul occidental. (Costul biletului de intrare~10,50 Euro/persoana). Dupa amiaza, vom vizita Bazarul Egiptean. Bazarul Egiptean este zona dedicata in special delicateselor si mirodeniilor turcesti si egiptene. Este locul ideal de unde puteti cumpara dulciuri, condimente, ceaiuri, cafea, fructe confiate, etc. Bazarul se deschide la ora 08.30 si se inchide la ora 18.30 si se afla in continuarea Grand Bazar. Optional, puteti opta pentru o croaziera pe Bosfor. Cazare hotel 3*** Istanbul.

Ziua 4. ISTANBUL – BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata, pana la ora eliberarii camerelor, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara tarziu in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

017

Supliment SGL: 55 Euro/persoana/perioada
Reduceri copii 2-11,99 ani: - 40 Euro/copil/perioada/in camera cu 2 adulti

Pentru calatoria in Turcia este necesar PASAPORTUL valabil minim 6 luni de la data terminarii calatoriei!
DOCUMENTE DE CALATORIE
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI
Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.
CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL
Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
3 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*** Istanbul
Tur de oras Istanbul
Vizitele si excursiile din program
Transferurile la Grand Bazar si Bazarul Egiptean
Transport autocar propriu clasificat 4****
Ghid roman insotitor

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea medicala (obligatorie), biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
24-Apr-12 - 02-Nov-12165

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR