Destinatii Europene

Circuit Israel - Pelerinaj de Boboteaza

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
08/11/2014 - 15/01/2015
Pret Total:
589 € (84.14€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:


16.Jan.2015 589 EUR

Include:
-Transport avion Compania EL AL Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;
-Asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire / plecare;
-6 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun and cina) in hoteluri ctg. `turist` (echivalent: 3/ 4), camere cu aer conditionat, telefon, TV) dupa cum urmeaza: 4 nopti Bethleem, 2 nopti Tiberias;
-Transport autocar/ midicar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
-Transfer microbuze/ taxi pentru Muntele Tabor si Manastirea Sfantul Sava cel Sfintit (pustiul Iudeii),
-Ghizi locali vorbitori de limba romana la Bethleem si Ierusalim, specializati in actiuni turistice / pelerinaje;
-Insotitor roman de grup (Tour Leader), din partea agentiei organizatoare.

Nu include:
-Taxele de aeroport, obligatorii 155 EURO / persoana (pot suferi modificari), se achita la agentie;
-Transfer microbuz Muntele Tabor: 5 EURO / persoana, se achita la agentie;
-`Tips` (bacsisuri) se obisnuieste in Zona Orientului Apropiat, inclusiv in Israel: 30 EURO / persoana (pentru ghizii locali, sofer, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului Agentiei locale;
-Asigurarea medicala (optionala);
-Asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice).

Ziua 1 BUCURESTI- BETHLEEM
Intalnire la Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, ora 08:00, cu reprezentantul agentiei organizatoare. Dupa formalitatile vamale, imbarcare cursa El Al cu destinatia Tel Aviv (11:05), aterizare aeroportul Ben Gurion (ora 13:40). Vizita la Ein Karem, patria Sfantul Ioan Botezatorul - ‘’cel mai mare om nascut de o femeie‘’, vizitarea Bisericii Sfantul Ioan si a Fantanii Fecioarei Maria. Cazare la Hotel Shephard 4(similar) in Bethleem.
Ziua 2: BETHLEEM – IERUSALIM – IEROHON
Mic dejun. Deplasare Ierusalim - Intrare in orasul Ierihon (cel mai vechi oras din lume), vizita la Biserica grec-ortodoxa cu “Dudul lui Zacheu” si la Biserica si Caminul romanesc de la Ierihon. Privire spre Muntele Carantania, cu perspectiva Manastirii Sf. Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de Diavol! Vizitarea Manastirii Sf. Ghersalim de la Iordan. Continuam drumul la Hozeva, perspectiva spre Manastirea Sf. Gheorghe, unde se afla Moastele Sf. Iacob Romanul de la Neamt, ”Hozevitul”. Marea Moarta (-400m, cea mai joasa mare de pe glob). Scurta pauza la magazinul cu produse cosmetice & restaurant - autoservire de la Qumran (vechiul Centru al Esenienilor) la Marea Moarta. In functie de timp si temperatura, scurta oprire (40 minute) la strandul chibutzului Kalia de la Marea Moarta. Cina si cazare la hotel in Bethlehem.
Ziua 3: BETHLEEM
Mic dejun. Coboram spre Raul Iordan, pentru a participa la Ceremonia care se desfasoara in prezenta Patriarhului grec - ortodox, in ajunul Bobotezei (Aghiasma mare, aruncarea crucii, zborul celor 3 porumbei albi, etc). Vizita BETHLEEM - vizitarea Bisericii Ortodoxe si a Criptei unde S-a Nascut Domnul. Vizitarea Bisericii Catolice Sfanta Ecaterina si a Grotei Laptelui. Deplasare in pustiu in zona “Campului pastorilor”. Continuarea drumului in desertul Iudeii cu microbuze arabe pentru vizitarea Manastirilor Sfantul Teodosie (sec.VI) si Sf. Sava cel Sfintit (sec.V). Ierusalim. Vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul – Cina cea de Taina, Mormantul Regelui David - Zidul Plangerii. Cina si cazare la hotel in Bethleem.
Ziua 4: IERUSALIM
Mic dejun. Incepem pelerinajul urcand pe Muntele Scopus, vom vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetati. Vizita la biserica Pater Noster (Tatal nostru), la Biserica Dintr-o Lacrima si la Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantul Maicii Domnului. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii. Vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Biserica si caminul Romanesc din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Bethleem.
Ziua 5: IERUSALIM - TIBERIAS
Mic dejun. Parasim Ierusalimul si ne indreptam spre nordul tarii spre Galileea. Vizitarea Bisericii Ortodoxe Sfantul Gavril din Nazaret, cu izvorul Fecioarei Maria. Vizitarea Bisericii catolice Buna Vestire (cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat). Vizita in satul Cana, vizitarea Bisericii Ortodoxe ridicate pe locul casei lui Simion Cananitul, unde Iisus a facut prima minune, cea a transformarii apei in vin. Muntele Tabor. Vizitarea Manastirii/ Bisericii Ortodoxe ridicate pe locul unde s-a petrecut “Schimbarea la Fata”. Transfer cu microbuze arabe (5 euro/ persoana, se achita la Agentie). Cazare si cina la hotel Bali 4 ( similar) in Tiberias.
Ziua 6: TIBERIAS – CAPERNAUM- TIBERIAS
Mic dejun. Plecarea spre Capernaum, oras denumit si "Cetatea Domnului" (vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sf. Petru), Tabgha (unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si a pestilor), Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii Catolice. Raul Iordan - Chibutz Yardenit ("locul amenajat al Botezului"). Capris (optional) – fabrica de aur si diamante din Tiberias. Cina si cazare hotel Golan 4 in Tiberias.
Ziua 7: TIBERIAS- HAIFA-TEL AVIV
Mic dejun. Plecare spre orasul Haifa, splendidul oras - port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom privi Templul cultului Bahai, cu gradinile pe terase suspendate. Vizitarea bisericii Manastirii Carmelite Stela Maris (Steaua Marii). Spre Tel Aviv, pe soseaua de coasta. Scurt tur autocar al celui mai cosmopolit oras al Israelului. Vizita in cetatea Jaffa, la Biserica grec - ortodoxa Sf.Mihail si Biserica Sf.Petru (catolica). Ora 14:00, deplasare spre Aeroportul international Ben Gurion pentru formalitatile de plecare spre tara. Ora 17:40 decolarea aeronavei EL AL spre Bucuresti. Sosire la ora 20:55.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA