Destinatii Europene

Circuit Israel

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
26/11/2008 - 05/02/2009
Pret Total:
899 € (99.89€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:


Oferta Speciala
Religie,Istorie,Traditie intr-o calatorie in Tara Sfanta
I S R A E L

Ierusalim- Eilat – Manastirea Sf. Ecaterina (Peninsula Sinai / Egipt) – Nazaret – Tiberias – Tel Aviv

Perioada: 9 Februarie – 17 Februarie 2009 (8 nopti / 9 zile)
TRANSPORT: AVION – Compania EL AL / AUTOCAR

Ziua 1 (09.02.2009): Intalnire la Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, ora 08:00 cu conducatorul de grup din partea agentiei. Imbarcare cursa EL AL, LY574 Bucuresti (11:15) – Tel Aviv (13:50) - aeroport Ben Gourion. Transfer autocar aeroport – Ierusalim (40 minute). Cina + cazare – Hotel 4* in Ierusalim .

Ziua 2 (10.02.2009):Mic dejun. Muntele Scopus, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetati – Manastirea Eleon – Muntele Maslinilor – Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Isus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra ungerii, vizitarea paracliselor sfinte, Zidul Plangerii. Cina si cazare in Ierusalim.

Ziua 3 (11.02.2009): Mic dejun. Deplasare spre Eilat. Intrare in viitorul stat Palestina, pentru vizitarea celui mai vechi oras din lume Ierihon. Vizita la Biserica Greco – Ortodoxa, unde se afla “Dudul lui Zaheu” si la Biserica si Caminul Romanesc. Coboram la Marea Moarta - Qumran (vechiul Centru al Esenienilor) – scurta oprire, Ein Bokek – zona hotelurilor israeliene. Continuarea calatoriei catre orasul – statiune EILAT la Marea Rosie, statiune exotica de renume mondial. Cazare si cina in Eilat, hotel 4*.

Ziua 4 (12.02.2009): Mic dejun pachet, ora 05:30. Deplasare spre TABA, granita cu Egiptul in Peninsula Sinai. Calatorie de-a lungul litoralului egiptean, spre Manastirea Sfanta Ecaterina (construita de Imparatul bizantin Justinian cel Mare in anul 550-551), vizitarea manastirii. Cina si cazare la Hotel 3* in zona.

Ziua 5 (13.02.2009): Noaptea (ora 01:00) urcare pe Muntele Sinai (cca 3 / 4 ore), la locul unde Moise a primit Tablele cu legi. Necesar echipament de munte. Intoarcere dimineata la hotel. Mic dejun. Plecare spre Vama Taba si Eilat. Deplasare la Ierusalim. Cina si cazarea in Ierusalim.

Ziua 6 (14.02.2009): Mic dejun. Deplasare la Bethlehem. Vizitarea Bisericii Nativitatii si a criptei unde s-a nascut Domnul. Vizitarea Bisericii catolice Sf. Catherina. Vizita pe muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului si Foisorul “Cina cea de Taina”, Mormantul marelui rege David. Deplasare Ierusalim – Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul, vizitarea bisericii si a criptei in care s-a nascut “cel mai mare om nascut dintr-o femeie”, fantana Fecioarei Maria. Cina si cazarea in Ierusalim.

Ziua 7(15.02.2009): Mic dejun. Parasim Ierusalimul si ne indreptam spre nordul tarii spre Galileea, prin orasul Afula – Nazaret. Vizitarea Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat si a Bisericii ortodoxe Sf. Gavril din Nazaret cu izvorul Mariei. Vizita in satul Cana, vizitarea bisericii ortodoxe ridicate pe locul casei lui Simion Cananitul unde Iisus a facut prima minune a transformarii apei in vin. Muntele Tabor, vizitarea bisercii ortodoxe ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la fata. Cazare si cina in orasul Tiberias, Hotel 3/4*.

Ziua 8 (16.02.2009): Mic dejun. Deplasare la Capernaum, oras denumit si “Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sf Petru, Tabgha unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si a pestilor, Muntele Fericilor, vizitarea bisericii, Raul Iordan – Chibutz Yardenit “locul botezului”. Optional plimbare cu o copie a “barcii lui Iisus pe apele Marii Galileii. Cina si cazare in Tiberias.

Ziua 9 (17.02.2009): Mic dejun. Plecare spre Tel Aviv. Ne vom opri in Haifa, splendid oras – port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom privi Templul cultului Bahai, cu gradinile pe terase. Vizitarea Manastirii Stela Maris (Steua Marii). Parasim Haifa si ne indreptam spre Aeroportul Ben Gurion. Decolare cursa EL–AL, ora 17:10 cu aterizare in Bucuresti – Otopeni la ora 20:55.


Tarif / persoana:
899 € + 150 RON loc in camera dubla / tripla
Supliment camera single: 210 €
Tariful este valabil pentru un grup de 35 persoane
Supliment grup 30/35 pers: 29 € / persoana

SERVICII INCLUSE:
transport avion Compania EL-AL Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti
asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire si plecare
8 nopti cazare cu mic dejun inclus hoteluri ctg 3 / 4*, conform program (camere cu grup sanitar propriu, aer conditionat, telefon, TV cablu), dupa cum urmeaza: 4 nopti Ierusalim, 1 noapte Eilat, 1 noapte Egipt (Sf Ecaterina), 2 nopti Tiberias.
8 cine;
intrari la obiectivele precizate in program;
transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
autocar si ghid egiptean / 2 zile;
ghid de limba romana in Israel, specializat in actiuni turistice / pelerinaje, agreat de Patriarhia Romana;
comision, TVA
asistenta turistica

NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII:
taxele de aeroport 125 euro / pers, se achita la Agentie;
taxa viza Egipt: 20 euro / persoana, se achita la Agentie;
dubla taxa trecere punct vama TABA (Egipt): 10 Euro/persoana, se achita la Agentie;
“Tips” (bacsisuri) obligatorii in zona: 15 euro / pers Israel, 5 euro / pers Egipt. Se achita la fata locului, reprezentantului agentiilor locale;
asigurare medicala, asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

NOTA: in functie de anumite situatii speciale, se va schimba ordinea vizitarii unor obiective sau inlocui partial unele vizite, in functie de masurile de securitate care se aplica in Israel Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel / Egipt.
Este recomandabil ca fiecare persoana sa dispuna si de o geanta de mana sau mini rucsac, pentru a lua imbracamintea necesara in Egipt, urmand ca geamantul sa ramana la hotelul din Israel (in vederea usurarii controlului vamal la intrare in Egip).

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI EGIPT:
Pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii (in vederea acceptului de intrare in statul Israel si viza Egipt, numai copie xerox).

CONDITII DE RETRAGERE: Conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice. GRUP MINIM: 35 persoane.
TERMENUL LIMITA DE INSCRIERE: 2 saptamani inainte de data de plecare. Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.

OBSERVATII:
In cazul neacordarii vizei de intrare in Egipt, taxa de viza NU este rambursabila.
Actele pentru obtinerea vizei se proceseaza si se transmit la Ministerul de Interne din Egipt.
In cazul scumpirii carburantului, implicit al biletului de avion, tariful real se va anunta ulterior.
Autoritatile israeliene isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel Egipt.
Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel / Egipt .
Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.

Pentru detalii contactati agentia:
Destination Travel
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL