Destinatii Europene

CIRCUIT IRANDELE 16 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
21/07/2012 - 05/08/2012
Pret Total:
835 € (52.19€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
ANGLIA - GERMANIA - IRLANDELE

PLECARI
21.07.2012

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman + ghizi locali in Dublin si Belfast;
15 cazari cu mic dejun in hoteluri 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
transport (fara ziua 12) cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.

SERVICII NEINCLUSE
135 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) taxele de traversarea marilor si a Canalului Manecii (Eurotunel si ferryboat).
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

PROGRAM
ZIUA 1–sambata, ora 06.15–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30–plecare pe traseul Pitesti– Sibiu – Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). La Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Dupa tur, popas 1 ora. In Salzburg se viziteaza (1 ora) Gradinile Mirabell si Casa MOZART. La München-vizita: Domul si Primaria in exterior, Marienplatz si popas ( o ora) la HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589). Cazare in Munchen.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Luxembourg unde se viziteaza centrul istoric si Catedrala Notre Dame. Cazare in Calais.

ZIUA 4 (mic dejun). Se traverseaza Canalul Manecii prin Eurotunel. Vizita Castelul Warwick si in Stratford–upon–Avon Casa natala si Mormantul de la Trinity Church ale lui W. Shakespeare. Cazare in zona Chester-Liverpool.

ZIUA 5(mic dejun). La Chester - vizita ruinele romane. Tur Liverpool: Catedrala Anglicana (cea mai mare din lume), portul, docurile, marturii Beatles. Popas 90 min. Deplasare in Nordul Angliei- se traverseaza Lake District (cel mai mare parc din Anglia), cu popas pe malul Lacului Windermere. Cazare in zona Cairnryan.

ZIUA 6 (mic dejun). Ora 7.30 – traversare cu ferryboat-ul din Anglia (Stranraer/Cairnryan) in Irlanda de Nord(Larne/Belfast). Tur (2 ore) Belfast cu autocar si ghid local. Popas o ora in centru. Vizita (exterior) situl arheologic Newgrange – cea mai veche si vestita necropola megalitica din epoca bronzului. Traversarea raului Boyne cu oprire la locul primei batalii dintre protestanti si catolici (1 iulie 1690). Cazare in Dublin.

ZIUA 7 (mic dejun). Tur (3 ore cu ghid local) Dublin, apoi vizita Muzeul berei Guinness etc, shopping. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Dublin.

ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare la ATHLONE CASTEL (sec. Xlll). Oprire la Cliff of Moher- faleza inaltata vertical (200m) pe malul Atlanticului si lunga de 8 km. Langa Limerick se viziteaza (90 min.) BUNRATTY CASTLE (sec. XV) - cea mai mare atractie turistica a Irlandei (parc de folclor si traditii culturale irlandeze). Cazare in zona Limerick-Killarney.

ZIUA 9 (mic dejun) Deplasare in peninsula Killarney, situata in sud - vestul Irlandei, la Oceanul Atlantic, pe RING OF KERRY –cel mai frumos drum panoramic (lung de 170 km) din Europa ce inconjoara Killarney National Park (bogata vegetatie mediteraneana) – vizita Muckross House (construit in stil Tudor in inima parcului in 1843) si cele 3 lacuri LADIES VIEW. Oprire la ROCK of CASHEL - manastire fortareata (sec. Xll-Xlll) construita pe stanca. Ora 21.15 - traversare (3ore) cu ferryboat - ul din Irlanda (Rosslare) in Tara Galilor (Fishguard).Cazare in zona (Tara Galilor) Fishguard -Swansea.

ZIUA 10 (mic dejun). Tur (2 ore) Cardiff cu autocar si ghid local. Popas (o ora) in centru. Deplasare pentru vizita Stonehenge si Oxford.Cazare in Londra.

ZIUA 11 (mic dejun). Vizita Castelul Windsor.Plimbare cu vaporasul pe Tamisa (aprox.10 lire) la Greenwich-vizita: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero. Tur Londra cu autocar pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala ST. PAUL, Big Ben.Timp liber in Londra. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Londra.

ZIUA 12 (mic dejun). Se viziteaza (intrari gratuite) British Museum si Galeriile Nationale. Timp liber: shopping, Muzeul figurilor de ceara, etc.Cazare in Londra.

ZIUA 13 (mic dejun). Traversarea Canalului Manecii cu ferryboat-ul. Popas in Brugge (o ora). Tur Bruxelles cu autocarul pe ruta: Catedrala St. Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justitie, Basilica Sacre Cœur cu oprire la Platoul Heysel (vizita in exterior Atomium si Minieuropa), apoi tur pietonal : Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Houbert. Timp liber. Ora 21 – deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Bruxelles.

ZIUA 14 (mic dejun). Vizita Domul din Koln, apoi deplasare pe Valea Rinului (Koblenz-Bingen) – de pe un mal sau altul al Rinului se admira legendara stanca Loreley. Cazare in Nurnberg.

ZIUA 15 (mic dejun). In Nurenberg-plimbare pietonala in centru la: Schoner Brunnen (in traducere fantana frumoasa), bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Ora 11-plecare . Traversarea Austriei. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.

ZIUA 16 – duminica (mic dejun). Deplasare Szeged – Arad – Sibiu – Pitesti- Bucuresti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

007

Supliment single 395 €.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 50 €.
Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare : carte de identitate sau pasaport.

TARIF
PERIOADA
loc in camera dubla
21.07.2012
835 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
21-Iul-12 - 05-Aug-12835

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR