Destinatii Europene

CIRCUIT INDONESIA SINGAPORE MALAEZIA 19 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
19 zile
Valabilitate Oferta:
10/10/2016 - 09/10/2017
Pret Total:
1832 € (96.42€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman si ghizi locali ;
bilet avion Bucuresti – Doha – Jakarta / Bali – Singapore / Kuala Lumpur – Doha – Bucuresti;
transport cu autocar 2* cu aer conditionat;
10 cazari cu demipensiune si 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*;
biletele de intrare la obiectivele turistice.
Asigurare în caz insolvabilitate/faliment al agentiei de turism

SERVICII NEINCLUSE
810 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru :
a) taxe aeroport/securitate, comision, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii de servicii din strainatate, in total = 530 €;
b) 10 programe turistice in zilele: 6 (Ramayana), 10, 11, 12 (tur, excursia in insula, show de sunet si lumini), 14 (Putrajaya), 15 (tur, cina), 17 si comision , in total=280 €.

PROGRAM
Circuit Indonesia Singapore Malaezia 19 zile

ZIUA 1 Luni, ora 16.30 – intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Qatar Airways pentru destinatia Jakarta. Ora 18:25 decolare la Doha – sosire la ora 22.55.

ZIUA 2 Ora 2.20-decolare la Jakarta, sosire ora 15.35. Obs.–viza (aprox. 25 usd) de Indonezia se obtine si se achita de fiecare turist la frontiera. Transfer la hotel cu popas (1 ora) in centrul capitalei Indoneziei. Cina si cazare in Jakarta.

ZIUA 3 (mic dejun). Tur (4 ore) Jakarta (aici e cea mai mare moschee din lume) cu ghid local. Timp liber. Cina si cazare in Jakarta.

ZIUA 4 (mic dejun). In Bogor (fosta capitala), se viziteaza gradina botanica (aleea orhideelor). In Cisuruna – vizita gradina zoologica Taman Safari Park. Deplasare la Bandung – popas pe Jean’s Street. Cazare in Bandung.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Yogyakarta cu popas in Purworejo. Cina si cazare in Yogyakarta.

ZIUA 6 (mic dejun). La 50 km-vizita Borobudur(cel mai mare templu budist din lume). In Yogyakarta-vizita: castelul de ape Taman Sari, complexul Kraton cu Palatul Sultanului si templul Mendut.Seara, spectacol de balet Ramayana. Cina si cazare in Yogyakarta.

ZIUA 7 (mic dejun). La 20 km de Yogyakarta, vizita Templul Prambanan.La (65 km)de Yogyakarta, in Surakarta (Solo)-vizita Palatul Mangkunegaran. Deplasare cu autocarul in Malang (al 2 lea oras al Insulei Java)-popas in centru. Cazare in Malang.

ZIUA 8 (mic dejun). La 10 km, vizita templul Singosari. Deplasare in insula Bali traversand cu ferryboatul din Ketabang (Java) in Gilimanuk(Bali). Cina si cazare in Bali.

ZIUA 9 (mic dejun). Plaja si baie. Cina si cazare in Bali.

ZIUA 10 (mic dejun). Excursie de � zi prin statiunile litorale : Tuban, Tuba, Legian, Seminyak si Canggu. Cina si cazare in Bali.

ZIUA 11 (mic dejun). Excursie de � zi in Denpasar (capitala insulei). Cina si cazare in Bali.

ZIUA 12 (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 9.10-decolare din Bali la Singapore-sosire, 11.45. Tur (3 ore) cu autocarul cu opriri la Moscheea si Palatul Sultanului + statuia Merlioni(simbolul orasului).Excursie cu autocarul in Insula Sentosa (se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+ show, seara, de sunet si lumini la fantani). Cazare in Singapore.

ZIUA 13 (mic dejun). Timp liber in zona Orchard Road(principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Ora 16-transfer cu autocarul in Malaysia. Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor(Malaysia).

ZIUA 14 (mic dejun).Pe malul oceanului,in Malacca-vizita Fort A Famosa si Piata Stadhuys. Excursie(la 25 km de Kuala Lumpur) la Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canal ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional, plimbare cu barca pe canale. Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 15 (mic dejun) Tur Kuala Lumpur cu autocarul cu opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas (urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic. Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 16 (mic dejun). Deplasare la Penang. Excursie de � zi-turul insulei cu autocarul si popas (90 min) in Georgetown (capitala insulei). Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 17 (mic dejun). Timp liber. Plaja si baie. Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 18 (mic dejun). Timp liber. Plaja si baie. Dupa amiaza in Insula Penang se viziteaza : Templul serpilor, Rezervatia de fluturi si Parcul pasarilor. Transfer la aeroportul din Kuala Lumpur.

ZIUA 19 – Vineri (mic dejun). Transfer la aeroport. Decolare spre Doha la ora 3.40, sosire la ora la 6.30. Ora 8.35-decolare din Doha, sosire pe Otopeni, ora 12.45.

Final program Circuit Indonesia Singapore Malaezia 19 zile.
Pentru rezervare se poate achita integral sau avans .
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single 450 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 60 EUR.
Grup minim 15 turisti.
Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single .
Inscrierile se fac incepand cu 1.07.2014 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR