Destinatii Europene

Circuit in Japonia

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
25/03/2010 - 01/03/2011
Pret Total:
3405 € (425.63€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Japan Experience

8 zile
Sezon: Ianuarie – Decembrie


Temple antice si orase futuriste; ceata pe varfurile muntilor si trenuri-glont; viata de noapte trendy gheise imbracate in chimonouri si oameni de afaceri imbracti la costum: Japonia ofera toate astea si multe altele. Arhipelagul Japonez a fost mult timp preferatul turistilor aventurosi.

Japonia este formata din patru insule majore (Hokkaido, Honshu, Shikoku şi Kyushu), precum şi mii de altele mai mici, cu un total combinat de 27.000 km de coastă. Două treimi din ţară este acoperită de munţi, cu mai mult de 70 de vulcani, unii dintre ei destul de activi.

Itinerariu:

Zilele de operare pentru acest itinerar sunt marţi, miercuri, sâmbăta şi duminica, în aprilie şi octombrie şi în fiecare zi, cu excepţia zilelor de joi, în celelalte luni. Acest program poate fi, de asemenea, realizat pe o bază privată, personalizat la un cost suplimentar.

Ziua 1: Sosire in Japonia, Tokyo
După finalizarea formalităţilor vamale, la sosire in Tokyo veti fi intampinati de ghidul partenerului nostru local vorbitor de limba engleza si veti fi transferati la hotelul Dvs. cu shuttle-lul aeroportului.
Nivelul ridicat de energie este cel mai surprinzător aspect al capitalei Japoniei, Tokyo. Mai mult decât orice, Tokyo este un loc unde ritmul rapid al culturii de consum se îmbină cu momentele mai liniştite ale tradiţiilor vechi. Cea mai zen senzaţie de calm răsare din nebunia hectică. Ceea ce face din Tokyo un oraş fascinant este tensiunea între scara imensă a tuturor lucrurilor şi detaliile meticuloase. Admirarea oraşului de la nivelul străzii poate fi o experienţă puternică ce vă lasă euforic şi fără respiraţie sau o întâlnire extraordinară cu arta. Urcaţi-vă în metrou pentru a vedea cum un oraş înseamnă de fapt mai multe oraşe într-unul.
Deşi exteriorul este cu siguranţă de înaltă clasă, fiecare cameră oferă o atmosferă relaxantă, o senzaţie de „acasă” cu mobila lucrată manual şi candelabrele de cristal. Balconul privat, covorul la comandă, draperiile şi cuvertura conferă individualitate fiecărei camere.
Grand Prince Hotel New Takanawa – Cameră Standard


Ziua 2: Tokyo
Ziua de azi este dedicată unui tur cu autocarul prin Tokyo pentru a vizita Observatorul Tokyo Tower, Grădina Happoen, Piaţa Palatului Imperial, o Croazieră pe Râul Sumida, Templul Asakusa Kannon şi Strada Comercială Nakamise.
Finalizat în 1958, Tokyo Tower, având 333 de metri înălţime, este mai înalt decât Turnul Eiffel din Paris, după care s-a inspirat. Parterul dispune de un acvariu şi lifturi către platforma observatorului. Celelalte etaje găzduiesc diverse alte centre de amuzament. Mergeţi la principala platformă, la 150 de metri înălţime.
Participaţi la o ceremonie tradiţională de servire a ceaiului în Grădina Japoneză „Happoen” urmată de prânzul la Restaurantul Chinzanso.
Bucuraţi-vă de o Croazieră de 40 de minute pe Râul Sumida de la Hinode pier din Golful Tokyo până la Asakusa. Râul a fost cândva cel mai important drum pe apă care a contribuit la dezvoltarea oraşului Tokyo.
Cunoscut ca Asakusa Kannon, Templul Asakusa Kannon (Templul Senso-ji) este cel mai sacru şi mai spectaculos templu din Tokyo. În anul 628, doi pescari au pescuit o mică statuetă din aur Kannon, zeiţa budistă a îndurării, în Râul Sumida. Stăpânul lor a construit un altar pentru Kannon iar apoi, în 645, Shokai cel sfânt a construit un templu pentru ea. Faima, bogăţia şi dimensiunea lui au crescut până când Tokugawa Ieyasu i-a acordat o bucată de pământ.
Continuaţi către Strada Comercială Nakamise. Această stradă este o comoară de obiecte tradiţionale, unde găsiţi inclusiv specialişti în obi sashes, piepteni, ventilatoare, păpuşi şi kimono-uri.
După turul de vizitare, veţi fi adus înapoi la hotel.
Micul dejun, prânzul
Grand Prince Hotel New Takanawa – Cameră Standard

Ziua 3: Tokyo – Nikko – Tokyo
Ziua de azi este dedicată unui tur cu autocarul la Nikko, ce face parte din patrimoniul mondial UNESCO şi veţi vizita Altarul Toshogu, şoseaua în zigzag Irohazaka şi veţi servi prânzul în stil japonez la Lacul Chuzenji şi Cascada Kegon.
Altarele şi templele de la Nikko, împreună cu împrejurimile lor au fost un loc sacru de secole, cunoscut pentru operele sale arhitecturale şi decorative. Acestea sunt asociate cu istoria shogunilor Tokugawa. După amiază reveniţi la Tokyo. Turul se încheie la sosirea la Shinjuku sau Ginza. Ghidul vă va instrui în legătură cu modalitatea de revenire la hotel.
Micul dejun, prânzul
Grand Prince Hotel New Takanawa – Cameră Standard


Ziua 4: Tokyo – Mt. Fuji – Hakone
După micul dejun de la hotel, urcaţi în autocarul de dimineaţă către Hakone pentru a vizita Centrul Mt. Fuji şi a 5-a Staţie pe drum. Vă rugăm să împachetaţi bagaj pentru o noapte la Hakone. Restul bagajului va fi transportat la Kyoto.
Vă opriţi şi savuraţi prânzul la un restaurant local lângă Lacul Kawaguchi. După amiază faceţi o croazieră pe Lacul Ashi şi mergeţi la funicularul Mt. Komagatake. Transfer la hotel pentru cazare iar restul zilei este fără program.
Hakone este un oraş pe dealuri cu izvoare termale, ale cărui atracţii sunt atât de tip cultural câr şi de tip natural. Popular este un resort datând din secolul 9, dar care poate fi foarte aglomerat. Zona Hakone se întinde de-a lungul resturilor unui vulcan imens care a fost activ până acum 3-4.000 de ani în urmă, moştenirea lui fiind izvoarele termale.
Hotelul Kowaki-en este un hotel atractiv aflat în Hakone, cea mai cunoscută zonă de relaxare din Japonia. Este o destinaţie favorită printre turiştii japonezi şi străini deopotrivă. Zona rurală liniştită dimprejurul hotelului vă va ajuta să uitaţi de haosul urban din apropiere de Tokyo. Un hotel confortabil cu 220 de camere, servicii de calitate şi o gamă bogată de facilităţi. Unele dintre ele sunt un lobby spaţios, confortabil în apropiere şi cu vedere asupra unei minunate grădini japoneze. Sunt disponibile mai multe restaurante cu specific vestic, chinezesc şi japonez tradiţional, şi ne mândrim cu cele mai mari facilităţi pentru convenţii din zona Hakone.
Micul dejun, prânzul
Hotelul Kowaki-en din Hakone – Cameră Standard

Ziua 5: Hakone – Nara – Kyoto
După micul dejun de la hotel, autocarul vă va transfera la gara Odawara. Vă îmbarcaţi în Shinkansen “Bullet Train” către Kyoto. Sosire la gara din Kyoto şi apoi la hotel pentru a vă caza.
Dacă puteţi vizita doar un oraş din Japonia, trebuie să alegeţi Kyoto. Acest oraş antic a fost capitala Japoniei pentru mai mult de o mie de ani şi încă este considerat capitala spirituală a ţării. Kyoto are temple, palate, grădini şi muzee din abundenţă precum şi o mulţime de turişti, aşa că să vă aşteptaţi la aglomeraţie.
După prânzul de la New Miyako Hotel, plecaţi cu un autocar de după amiază într-o excursie la Nara, unde veţi vizita Templul Todai-ji, Parcul Nara şi Altarul Kasuga.
Complexul Todai-ji cuprinde o sală Buddha imensă, sub-temple, săli, pagode şi porţi de interes istoric şi arhitectural de excepţie.
Reveniţi la Kyoto şi petreceţi seara cum doriţi.
Există multe Ryokans (hanuri) în Kyoto iar Yoshi-Ima este unul din aceste hanuri tradiţionale japoneze. Acesta se află într-o zonă foarte centrală a oraşului cu privelişte asupra unei zone protejate cu case vechi din lemn care erau cândva tea houses (case de ceai) foarte importante (un fel de cluburi de noapte în vremuri de demult). Maiko şi Geisha apar de obicei cu kimono-uri extraordinar de frumoase şi cu feţele albe în această zonă noaptea. De asemenea, unele locuri istorice (precum „altarul Yasaka”, „templul Kiyomizu”, „templul Kodaiji” etc.) se află la distanţe ce pot fi parcurse în cadrul unei plimbări. În plus, Yoshi-Ima serveşte feluri de mâncare japoneze autentice (acest lucru este inclus în taxa de cazare) atât la cină cât şi la micul dejun (de fapt, puteţi servi şi un mic dejun în stil vestic, astfel încât puteţi alege stilul preferat după cina în stil japonez). Există şi personal vorbitor de limba engleză. Cu siguranţă veţi avea ocazia să cunoaşteţi o cultură total diferită la Yoshi-Ima.
Micul dejun, prânzul, cina
Ryokan Gion Yoshi-Ima

Ziua 6: Kyoto
Ziua de azi este dedicată unui tur cu autocarul prin Kyoto pentru a vizita Templul Kinkakuji (Pavilionul de Aur), Castelul Nijo, Palatul Imperial Kyoto, Sala Sanjusangendo, Altarul Heisan şi Templul Kiyomizu-dero.
Templul Kinkaku-ji este mai cunoscut turiştilor străini decât Pavilionul de Aur. Vizitatorul se apropie de templu de-a lungul unei alei străjuite de copaci şi ajunge într-o grădină luminoasă, la capătul căreia se află pavilionul legendar. O copie exactă a originalului distrus în incendiu în 1950, cu o structură graţioasă pe trei nivele, complet acoperită cu frunze de aur şi cu o pasăre phoenix din bronz deasupra.
Castelul Nijo dispune de interioare ornamentate neobişnuit şi aşa numitele podele „provoghetoare”. Ultimele au fost proiectate pentru a emite sunete similare celor scoase de păsări atunci când păşeşti pe ele, o avertizare pentru posibili intruşi. Complexul a fost creat de Shogun Tokugawa Ieyasu (1543-1616) şi a simbolizat puterea şi bogăţia noului shogun Edo-based.
Palatul Imperial Kyoto (Kyoto Gosho) a fost reşedinţa Familiei Imperiale a Japoniei până în anul 1868, când împăratul şi capitala s-au mutat de la Kyoto la Tokyo. Sanjusangendo este numele popular pentru Rengeo-in, un temple din estul Kyoto-ului faimos pentru cele 1001 statuete Kannon ale sale, zeiţa milei. Templul a fost fondat în 1164 iar structura sa actuală datează din 1266.
Altarul He

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
25-Mar-10 - 01-Mar-113405

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL