Destinatii Europene

Circuit in Israel - plecare din Cluj Napoca

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
28/08/2014 - 12/11/2014
Pret Total:
695 € (86.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

12.Nov.2014 695 EUR

Ziua 1: CLUJ-NAPOCA - TEL AVIV - BETHLEHEM
Intalnire in Aeroportul International Cluj Napoca cu insotitorul de grup la ora 14:30 pentru imbarcare pe cursa Wizz Air (decolare ora 16:30) cu destinatia Tel Aviv aeroport Ben Gurion (sosire ora locala 19:30). Transfer aeroport – hotel Bethlehem. Cina si cazare in Bethlehem hotel ctg. „turist”.
Ziua 2: BETHLEHEM - IERUSALIM - BETHLEHEM
Mic dejun. Bethlehem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru Mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Betleheemului”, facatoare de minuni). Vizitarea Bisericii romano-catolice Sf. Ecaterina si a Grotei Laptelui, sau grota „pruncilor ucisi” . OFERTA SPECIALA/PARALELA 45: Continuarea drumului in desert, pentru vizitarea Manastirii Sfantului Teodosie (sec. V), urmand apoi un drum spectaculos, cu microbuze arabe, spre una dintre cele mai vechi si impresionante manastiri crestin-ortodoxe din „Tara Sfanta”: Sfantul Sava cel Sfintit (sec. IV). Deplasare Ierusalim. Urcam pe muntele Sion, cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul „Cina cea de taina”, Mormantul Marelui Rege David si Zidul Plangerii. Cina si cazare Bethlehem hotel ctg. „turist”.
Ziua 3: BETHLEHEM – IERUSALIM - BETHLEHEM
Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem Pelerinajul nostru (pe jos) urcand Muntele Scopus pentru frumoasa panorama a Ierusalimului. Continuam cu Muntele Maslinilor, vizita la: Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flavit (Domnul a plans), Biserica Natiunilor (Agoniei) cu Gradina Getsimani. In continuare Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Cina si cazare in Bethlehem hotel ctg. „turist”.
Ziua 4: BETHLEHEM - IERUSALIM – JERIHON – MAREA MOARTA – IERUSALIM
Mic dejun. Deplasare Bethlehem-Ierusalim–Marea Moarta. Intrare in orasul Jerihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco – Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu”(2$/intrarea). Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sf.Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Continuam drumul spre valea Hozeva cu perspectiva spre Manastirea Sf Gheorghe cu moastele Sf Iacob de la Neamt. Coboram spre Marea Moarta (- 400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice & restaurant autoservire. Scurta oprire (45 min.) la strandul chibutzului Kalia, in Marea Moarta. Cina si cazare in Ierusalim hotel ctg. „turist”.
Ziua 5: IERUSALIM – EIN KAREM – LOD – Tel AVIV JAFFA - IERUSALIM
Mic dejun. Deplasare de la Ierusalim inspre EIN KAREM – patria Sf. Ioan Botezatorul, vizitarea Bisericii si a Criptei in care s-a nascut „cel mai mare Om nascut dintr-o femeie”. „Fantana Fecioarei Maria”, locul intalnirii fecioarei maria cu vara Sa Elisabeta. Lod (antica Lyda) pentru a vizita Biserica in care se pastreaza Moastele Sf Gheorghe Biruitorul. Continuam spre Tel Aviv cu un tur al orasului. Vizitam cetatea Jaffa cu Biserica Sf Mihail si Biserica Sf Petru. Oprire la originalul bazar oriental Suk Ha Carmel. Optional baie/plaja in Marea Mediterana pe minunata faleza a orasului. Cina si cazare in Ierusalim hotel ctg. „turist”.
Ziua 6: IERUSALIM - CAANA GALILEII – NAZARET - TIBERIAS
Mic dejun. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Nazaret. Vizitarea Bisericii Ortodoxe Sf. Gavril cu Izvorul Mariei – pictata de Fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii Catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Muntele Tabor, Biserica ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata. Transfer cu microbuze arabe. Cina si cazare in Tiberias hotel ctg. „turist”.
Ziua 7: TIBERIAS- CAPERNAUM – TABHA – YARDENIT-TIBERIAS
Mic dejun. Plecam spre Capernaum, oras denumit si “Cetatea Domnului” (vizitarea vestitului loc unde Iiisus a predicat, casa Sf Petru). Ajungem la Thaba unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si pestilor. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisercii catolice. Optional (in functie de vreme, contra cost) mini-croaziera pe Marea Galileei cu o “copie” a barcii lui Iisus Chibutz Yardenit- „locul amenajat al Botezului”. Vizita la Capris (fabrica de aur si diamante). Cina si cazare Tiberias hotel ctg. „turist”.
Ziua 8: TIBERIAS – AKKO – HAIFA – MUNTELE CARMEL – TELAVIV – CLUJ NAPOCA
Mic dejun. Plecare spre Akko, Capitala Cruciatilor, unul dintre cele mai vechi porturi din lume, cu o vechime de 4 milenii. Vizitam cetatea care nu a putut fi cucerita de catre Napoleon. Ne continuam drumul inspre Haifa, frumosul oras-port de la Mediterana, la poalele Muntelui Carmel. Ne vom bucura privirile cu Templul cultului Bahai, cu gradinile in terase suspendate. Vizitam apoi Manastirea Stella Maris (Steaua Marii) cu grota Sf Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe soaseaua de pe coasta cu o scurta oprire la un mall pentru ultimele cumparaturi. Continuam drumul catre aeroportul Ben Gurion/Tel Aviv pentru a ne imbarca pe cursa Wizz Air (decolare ora locala 20:20) cu destinatia Cluj Napoca ( sosire ora 23:35).

Include:
-transport avion Compania Wizzair/ Cluj Napoca - Tel Aviv - Cluj Napoca
-asistenta in aeroport la sosire
-7 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri categoria turist (clasificarea oficiala in Israel - echivalent 3+ - 4): 3 nopti Bethlehem, 2 nopti Ierusalim, 2 nopti Tiberias;
-transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
-intrari la obiectivele precizate in program;
-taxi Muntele Tabor, Hozeva, Sf Sava.
-ghid local - vorbitor de limba romana la principalele obiective din Bethlehem si Ierusalim
-insotitor de grup din partea agentiei organizatoare
-bagaj de cala de 32 kg/pers si bagaj de mana mic

Nu include:
-taxele de aeroport: 140 Euro/persoana (pot suferi modificari),
-bacsisurile, obligatorii in Israel: 30 Euro/persoana (pentru ghizi locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;
-asigurarea medicala; asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice).
- mese (dejunuri) optionale ,sau alte intrari la obiectivele care nu sunt incluse in program.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA