Destinatii Europene

Circuit Franta - Germania

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
29/05/2012 - 14/09/2012
Pret Total:
445 € (40.45€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

 • muzee
 • monumente istorice
 • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCUREŞTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucureşti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- SALZBURG (540 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oraş frumuseţea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg (exterior),Domul Sf. Ştefan, Opera. Deplasare in Salzburg, oraşul muzicii, pentru un tur pietonal: Grădinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Oraşul vechi. Cazare la o pitorească pensiune din zona Salzburg.
Ziua 3. SALZBURG- MUNCHEN- STRASBOURG (495 km)
Mic dejun. Plecare spre capitala Alsaciei, cu un scurt popas în Munchen, unde vă vor încânta: Marienplatz, Primăria, cu renumitul ceas medieval şi Frauenkirche. În Strasbourg, se vizitează Catedrala care domină oraşul cu silueta sa. Opţional, croazieră cu vaporaşul pe râul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France şi Consiliul Europei. Seara cazare la Strasbourg.
Ziua 4. STRASBOURG- LUXEMBURG- REIMS- PARIS (490 km)
Mic dejun. Plecare spre Luxemburg pentru a vizita optional (15 euro) Palatul Ducal, Piaţa Constituţiei şi Catedrala. Traseul continua spre Paris cu o scurtă oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrală, locul de încoronare a Regilor Franţei. Sosim în cursul serii la Paris şi începem vizitarea oraşului cu un tur panoramic: Place de la Concorde, L'Arc de Triomphe, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, Palais de Chaillot, Grand Palais, Petit Palais. Cazare la Paris.
Ziua 5. PARIS- VERSAILLES (80 km)
Mic dejun. Dimineaţă se vizitează somptuosul Palat de la Versailles şi opţional grădinile sale. La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence. Continuăm vizitarea: Şcoala Militară şi maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte, apoi L'lIle de la Cite inima istorico-spirituală a Parisului, cu impozanta Catedrală Nôtre Dame şi Palatul de Justiţie cu delicata Sainte Chapelle. Urmează Pantheonul, apoi ne deplasăm pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge şi Place Pigale, de unde urcăm spre Sacre Coeur şi Montmartre. Cazare la Paris.
Ziua 6. PARIS
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie în Paris pentru explorarea oraşului pe cont propriu. Pentru cei pasionaţi sugerăm o excursie la Disney Land (deplasarea se face cu RER). În Paris nu rataţi Muzeele Luvru şi d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brâncuşi, Croaziera pe Sena şi bineînţeles ascensiunea pe Turnul Eiffel. Cazare la Paris.
Ziua 7. PARIS- FONTAINEBLEAU- VALEA LOIREI (420 km)
Mic dejun. Timp liber în Paris. Excursie opţională (10 euro) la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desăvârşit şi apoi în continuare (35 euro) pe Valea Loirei. Se vizitează cel mai renumit castel: Chambord, ce domină peisajul cu arhitectura sa medievală, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orăşel Blois pentru a vizita Castelul încărcat de istorie. Cazare la Paris.
Ziua 8. PARIS- BRUXELLES - KOBLENZ (540 km)
Mic dejun. Plecare spre Germania prin Bruxelles unde optional (20 euro) se vizitează: Palatul Regal, Palatul Naţiunii, Grand Place, Primăria, Manneken Pis. Cazare în Germania la Koblenz sau într-una din localităţile pitoreşti din zonă.
Ziua 9. VALEA RINULUI- FRANKFURT- PRAGA (655 km)
Mic dejun. Traseul urmează minunata Vale a Rinului cu legendara Stâncă Lorelei şi semeţele castele medievale. Drumul continuă spre Praga, cu vizita opţională (10 euro) în Frankfurt, pentru un tur al centrului istoric. Sosire şi cazare în Praga.
Ziua 10. PRAGA- BUDAPESTA (525 km)
După micul dejun, tur de oraş Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc. Continuăm itinerariul spre Budapesta unde opţional se poate organiza o croazieră pe Dunăre (14 € fără cină /29 € cu cină). Cazare la Budapesta.
Ziua 11. BUDAPESTA- BUCUREŞTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDouble
29-Mai-12 - 08-Iun-12445640
18-Iul-12 - 28-Iul-12465660
04-Sep-12 - 14-Sep-12455650

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
 • Tip transport:
 • Tip masa:
 • Early booking: 10% inainte de 01-Ian-70
 • Daca turistii se imbarca dintr-o alta localit. decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.
 • Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).
 • Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:
 • BUCUREŞTI - Parcare Piaţa Victoriei - 05.45
 • BUCUREŞTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
 • PLOIEŞTI - Petrom METRO - 07.00
 • CÂMPINA - Băneşti (“La avion”) - 07.30
 • BRAŞOV - McDonald\'s Calea Bucureşti - 09.00
 • SIBIU - Intrarea în parcarea OBI (pe centura) - 11.30
 • SEBEŞ - Farmacia HELPNET - 12.00
 • ALBA IULIA - Parcarea Hotelului CETATE - 12.30
 • CLUJ

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " AMA TOURS MILLENIUM"

Total Oferte de Turism (77)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: AMA TOURS MILLENIUM