Destinatii Europene

Circuit Europa

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
13/09/2007 - 14/10/2007
Pret Total:
345 € (49.29€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

CULORILE TOAMNEI IN CAPITALE EUROPENE

14.10 - 21.10.2007

Bucuresti – Budapesta – Viena – Praga – Bratislava – Budapesta –Bucuresti

Ziua 1. Plecare din Bucuresti la ora 6.00, din Piata Constitutiei (in fata Casei Poporului), pe traseul Bucuresti – Arad – Nadlac – Budapesta. Sosire in cursul serii la Budapesta. Cazare Hotel 3*. Timp liber la dispozitia turistilor.

Ziua 2. Mic dejun. Zi in Budapesta .

Tur panoramic cu autocarul. Vom admira Castelul Regal, situat pe malul drept al Dunarii, ce domina aceasta parte a capitalei maghiare, alaturi de Bastionul Pescarilor si Basilica Matei Corvin. Se traverseaza Podul cu Lanturi, de pe care putem admira Insula Margareta, ajungand pe malul stang in Pesta. Trecem pe langa cladirea Parlamentului si patrundem in aceasta parte a orasului ce adaposteste cele mai vechi monumente istorice, precum si noile centre culturale si financiare. Cazare Hotel 3*. Dupa-amiaza timp liber. Seara, optional, croaziera pe Dunare ( ~45 min).

Ziua 3. Mic dejun. Budapesta – Viena.

In jurul orei 9.00, optional, doritorii de aventura se vor imbarca pe una din navele de c roaziera fluviala si se vor indrepta spre Viena. Navigand in amonte pe „Frumoasa Dunare Albastra“, vor avea timp sa admire peisajul in fascinantele culori ale toamnei. Cei ce nu se vor imbarca pentru aventura acvatica se vor indrepta spre Viena cu autocarul. Sosire la Viena in jurul orei 16.00. Cazare Hotel 3*. Dupa-amiaza timp liber la dispozitia turistilor. Optional, seara, cina traditionala la o crama (Heuringen) in apropierea Vienei (Grinzing). Ne vom delecta cu delicioasele preparate ale bucatariei vieneze, stropite cu vinul casei, in acordurile muzicii traditionale vieneze.

Ziua 4. Mic dejun. Viena – Praga .

In prima parte a zilei tur panoramic cu autocarul al capitalei austriece.

Fosta capitala, timp de 7 secole, a imperiului Habsburgic pastraza pana in ziua de azi monumente de o inestimabila valoare si frumusete. Vom admira Palatul Schoenbrunn, Palatul Imperial (Hofburg), Opera si impresionantele cladiri de pe Ringstrasse. In jurul orei 15.00 plecare spre Praga. Sosire la Praga in cursul serii. Cazare Hotel 3*. Timp liber la dispozitia turistilor.

Ziua 5. Mic dejun. Zi in Praga.

Praga: magicul oras al podurilor, catedralelor si al turlelor aurite, oras a carui imagine se oglideste in raul Vltava de peste zece secole. Praga este deasemeni o metropola europeana, plina de energie, de muzica si arta, pastrand, in acelasi timp, intact ceea ce este cunoscut in istorie ca “spiritul central european“.

Este un oras al contrastelor: insule verzi, serene, in mijlocul raului si parcurile ce strajuiesc cele sapte coline ale orasului sunt doar la mica distanta de comorile arhitectonice si strazile pline de viata din zona centrala a orasului. Este un loc unde diversele stiluri arhitectonice se ingemaneaza, creeand o atmosfera intima si romantica pe care nu o mai poti uita niciodata. Vom vizita pietonal centrul istoric vechi al orasului: Palatul regal, Catedrala Sf. Vitus, Biserica Sf. Gheorghe, Strada de aur, Podul Carol, Gradinile complexului, Ceasul astronomic. Cazare Hotel 3*. Timp liber la dispozitia turistilor.

Ziua 6. Mic dejun . Praga – Bratislava – Budapesta .

La ora 8.30 plecare spre Bratislava . Vom face un scurt popas in orasul situat la intersectia vechilor drumuri comerciale ale Europei, oras care sub domnia Mariei Tereza a inflorit, perioada respectiva fiind considerata „perioada de aur“ a orasului. Ne vom opri in cea mai tanara capitala europeana pentru a vizita castelul Mariei Tereza. In jurul pranzului plecare spre Budapesta.

Sosire la Budapesta in cursul serii. Cazare Hotel de 3*. Timp liber la dispozitia turistilor.

Ziua 7. Mic dejun. Budapesta – Bucuresti.

La ora 8.00 plecare spre casa. Sosire seara la Bucuresti.


Pret: 299 eur + 150 Lei


Pretul Include

- Transport cu autocar clasificat international (3* - 4*);
- 6 nopti cazare in hoteluri 3* (conform normelor de clasificare locale), in camere duble cu baie proprie (Budapesta 3 nopti, Praga 2 nopti, Viena 1 noapte);
- 6 mic dejunuri in restaurantele hotelurilor;
- Excursiile si vizitele incluse in programul turistic;
- Taxele de autostrada, parcari, trecerea frontierelor;
- Ghid insotitor.

Pretul nu include

- Biletele de intrare la obiectivele turistice si servicii ghizi locali;

- Biletele de transport (vapor, metrou, autobus);

- Asigurarea medicala obligatorie.

OPTIONAL:

-croaziera seara pe Dunare , 18 eur / pers

- Excursia de la Budapesta la Viena cu vaporul pe Dunare, cost 80 eur/persoana.

- Cina in crama vieneza, 20 eur/pers ( 250ml vin, menu 3 feluri)


Nota: Grup minim 40 persoane; pentru un numar mai mic (30 – 39 pers), excursia se va realiza cu un supliment de 25 Euro / pers

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Elysse Turism"

Total Oferte de Turism (3)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Elysse Turism