Destinatii Europene

CIRCUIT COASTA DE AZUR ELVETIA 10 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
08/08/2016 - 22/08/2016
Pret Total:
543 € (54.3€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
Zbor Bucuresti - Veneţia şi Munchen - Bucuresti - Orarul de zbor se poate modifica
Transport cu autocar modern, climatizat, clasificat 2-4*; Pe acest program, în sezoanele 2013, 2014 şi 2015 s-au realizat 8 grupuri, din care 7 grupuri au beneficiat de autocare clasificate 3*şi 4*.
9 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*
Ghid din partea agenţiei după întâlnirea cu acesta la Padova.
Asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

SERVICII NEINCLUSE
Taxe aeroport + transfer aeroport-hotel-aeroport 195 euro.
excursiile opţionale, intrările la obiective

PROGRAM
Circuit Coasta de Azur Elvetia 10 zile Avion

Ziua 1 BUCURESTI – VENETIA – PADOVA
Prezentare in Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 12.00 pentru zbor Bucuresti – Venetia cu Lufthansa, cu escala la Frankfurt. Dupa aterizare, imbarcare in microbuzul de transfer si deplasare spre Padova. Seara, cazare in zona Padova.

Ziua 2. VERONA – MILANO – RIVIERA LIGURICA (390 km)
Mic dejun. Plecare spre Verona, unde admiram pe exterior Arenele Romane, Casa Julietei, Piata del’Erbe, Palatul si Mormintele Scaligerilor. Traseul continua spre Milano pentru a vizita: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cat de decorat in exterior, pe atat de sobru in interior, punand in valoare vitraliile sale unice. Seara sosire si cazare in zona Genova – Savona.

Ziua 3. Parcul Național CINQUE TERRE – GENOVA – Coasta de AZUR (215+220 km)
Mic dejun. Zi libera la dispozitie (camerele se elibereaza dimineata) sau optional (35 euro) excursie in Parcul National Cinque Terre + Genova. Deplasare spre Spezia, de unde utilizam trenuletul pentru a admira cele cinci orasele (oprire ȋn 2 dintre ele) amplasate spectaculos pe terase abrupte care “plonjeaza” in mare. Atat micile asezari cu stradutele lor pitoresti, cat si natura generoasa in peisaje care “iti taie rasuflarea” sunt incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO. Continuam excursia optionala cu capitala Liguriei – Genova, unde vizitam Vechiul Port, Centrul istoric cu labirintul sau de stradute inguste, Catedrala, Palatul Ducal si casa lui Cristofor Columb. Seara, deplasare pentru cazare in zona Nice – Cannes.

Zilele 4 – 5 – 6. CANNES – MONACO – NICE – SAN REMO – St. TROPEZ
Ne vom bucura de un sejur activ, cu o multitudine de optiuni de petrecere a timpului liber. In tot acest timp “obligatorie” este vizita faimoaselor statiuni de pe Coasta de Azur: Saint Tropez, cu o istorie deosebit de bogata, mergand inapoi in timp pana in perioada romana, Cannes, cu aleea vedetelor langa Palais des Festival et des Congres, si Nice, unde ne va incanta o plimbare pe Promenade des Anglais. Un alt sinonim pentru “lux” este Monaco unde, dupa vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 intre Port si faimosul Cazino, iar replica statiunilor exclusiviste in “varianta” italiana este San Remo. Cazare in zona Nice- Cannes

Ziua 7. Coasta de AZUR – MARSILIA – AVIGNON – LYON (540 km)
Mic dejun. Plecare spre Marsilia, cel mai mare oras al Frantei dupa Paris, unde vom admira din pitorescul Vieux-Port (Portul Vechi) silueta masiva a Chateau d`If de pe insula omonima, faimos datorita romanului „Contele de Monte Cristo”. Traseul continua spre Avignon, pentru a admira pe exterior grandiosul Palat Papal si podul St. Benezet. Seara cazare in zona Lyon, apoi optional (8 euro) scurta vizita in Lyon by night.

Ziua 8. ANNECY – Chamonix – Mont Blanc – Vf. Aiguille du Midi – Bellegarde (355 km)
Mic dejun. Plecare spre pitorescul orasel Annecy, superb amplasat pe malul lacului omonim. Ne vor incanta pe exterior Castelul, Palatul d`Isle si Catedrala Saint Pierre. Traseul continua spre micuta statiune pentru sporturi de iarna, St. Gervais les Bains, de la poalele Mont Blanc-ului. Timp liber sau excursie optionala (15 euro) spre taramul stancilor vesnic inzapezite. Daca vremea permite, se urca din Chamonix la cea mai inalta statie de telecabina din lume, Aiguille du Midi 3777 m, in apropiere de Mont Blanc. Deplasare pentru cazare in zona Bellegarde-sur-Valserine.

Ziua 9. GENEVA – BERNA – ZURICH – LIECHTENSTEIN (480 km)
Mic dejun. Strabatem intreaga Elvetie, incepand cu Geneva, pe care o vizitam intr-un tur de oras: Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Primaria, Maison Tavel, sediul ONU. Continuam cu Berna, capitala Elvetiei, unde vom admira: Rathaus, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala St. Vicentiu. In Zurich incepem turul pietonal cu: Grossmunster (catedrala protestanta, fondata de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) si Bahnhofstrasse, principala artera comerciala a orasului. Se tranziteaza apoi Liechtenstein, cu o scurta oprire in capitala Vaduz, apoi cazare in zona Dornbirn – Austria.

Ziua 10. Munchen – BUCURESTI (195 km)
Mic dejun. Tranzitam Germania spre Munchen. Transfer la ora 12.00 la aeroportul din Munchen pentru zbor la Bucuresti. Sosire in Bucuresti in jurul orei 18.25.

Final circuit Circuit Coasta de Azur Elvetia 10 zile Avion.

Excursii optionale:
GRATUIT Excursiile Saint Tropez, Cannes, Nice, Monaco si San Remo
Excursie optionala Cinque Terre si Genova (35 euro)
Excursie optionala Lyon by Night (8 euro)
Excursie optionala Chamonix – Mont Blanc (15 euro)

ORAR DE ZBOR : COMPANIA LUFTHANSA
BUCURESTI – 14.10 – FRANKFURT – 15.40
FRANKFURT – 17.05 – VENETIA – 18.20
MUNCHEN decolare ora 15.30 – Aterizare OTOPENI – 18.25

In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
Turistii inscrisi in acest program vor utiliza autocarul plecat pe pro-gramul similar cu grupul din tara.
Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
Obiectivele din program marcate cu caractere bold italicese viziteaza pe exterior
Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti.
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
Grup minim 25 persoane.

Exemple de cazari 2015
Zona Padova : www.hotelresi.it
Zona Genova : http://www.poggiohotel.it/en/
Zona Nice- Cannes : http://www.balladins-cannes-lecannet.com/en/
Zona Lyon : http://www.ibis.com/gb/hotel-0778-ibis-lyon-gerland-7eme/index.shtml
Belgrad : http://www.kyriad-bellegarde-chatillon-en-michaille.fr/en
Zona Dornbirn- Austria : http://www.gasthof-tyrol.com/

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR