Destinatii Europene

Circuit Elvetia - Castelele Bavariei, 8 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
29/06/2013 - 24/08/2013
Pret Total:
350 € (43.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ELVETIA Castelele BAVARIEI 8 zile

Traseu : VIENA - SALZBURG - ZURICH - GENEVA - LAUSANNE - BERNA - LUCERNA - LICHTENSTEIN - INNSBRUCK - Cascada KRIMML - Castelele NEUSCHWANSTEIN si LINDERHOF - ZELL AM SEE - MELK - MAYERLING - BUDAPESTA

Program excursie:

ZIUA 1 BUCURESTI – BUDAPESTA / GYOR
Plecare din Bucuresti, din fata Parcului Carol, la ora 6.00, pe ruta: Bucuresti – Pitesti – Rm.Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta. Cazare in BUDAPESTA sau GYOR.

ZIUA 2 GYOR – VIENA – SALZBURG – FELDKIRCH
Mic dejun. Plecare spre Viena, capitala Austriei, centru cultural reprezentativ al Europei si unul dintre cele mai populare obiective turistice internationale, care primeste anual milioane de vizitatori din toate continentele. Inima orasului pulseaza pe locurile fostei cetati Vindobona, in jurul catedralei Sf. Stefan, in imprejurimile Operei si Hofburgului, in centrul inconjurat de bulevardul circular – Ringul. Viena este un oras pentru romantici si visatori. Tur panoramic cu autocarul al Ringului Vienez: Opera, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Biserica Votiva, Universitatea si pietonal: Catedrala Sf. Stefan, Palatul Hofburg (exterior) Piata Maria Tereza, Kartnerstrasse (popas aprox.1 ora). Plecare spre SALZBURG pentru un tur pietonal: Getreidegasse – vechea “Strada Mare” a orasului unde se afla Casa natala a lui Mozart, Domul, Palatul Residenz, Gradinile Mirabell, zona de unde se poate admira silueta fortaretei Hohensalzburg ce domina orasul. Salzburg este capitala landului cu acelasi nume, numele orasului provine de la denumirea sarii in limba germana “salz”, ca si de la cea a raului Salzach care il strabate. Orasul este asezat la poalele nordice ale Alpilor si a regiunii Salzkammergut. Peisajele magnifice, aspectul renascentist si baroc al cladirilor, istoria impletita cu nume celebre ca Mozart sau Paracelsus, precum si filmul “Sunetul Muzicii”, i-au adus Salzburgului un renume binemeritat (popas aprox.1 ora). Traseul se continua spre frontiera dintre Austria si Elvetia. Cazare in zona INNSBRUCK – FELDKIRCH.

ZIUA 3 LICHTENSTEIN – ZURICH – GENEVA
Mic dejun. Excursie in Principatul LICHTENSTEIN, strajuit de masivul Vorarlberg, unde se poate admira silueta Castelului VADUZ (inchis publicului). Plecare spre ZURICH. Tur de oras: Bahnhofstrasse cu o lungime de 1,4 km – cel mai important centru de afaceri din Elvetia, Peterkirche, Kirche zu Predigern, Fraumunster (celebra pentru vitraliile realizate de Marc Chagall), Grossmunster – catedrala orasului, esplanada Lindenhof si panorama lacului Zurich si a raului Limmat. Traseul se continua spre GENEVA, oras situat pe malurile raului Rhone si a lacului Leman, din apele caruia tasneste celebrul JET DE APA inalt de 140 m, care a devenit simbolul orasului. Tur pietonal: Place Bel-Air, Place Neuve, Muzeul Rath, Conservatorul, Promenade des Bastions, Zidul reformatorilor, Universitatea, Palatul Eynard, Catedrala St. Pierre, Primaria, Maison Tavel (cea mai veche casa din Geneva), Grand Rue unde se afla casele in care s-au nascut Jean-Jacques Rousseau si actorul Michel Simon, Basilica St. Germain, Pont du Mont-Blanc, Mausoleul ducelui de Brunswick. Tur panoramic cu autocarul: Places des Nations, Muzeul Ariana, Palatul Natiunilor, Muzeul Crucii Rosii, Sediile organizatiilor internationale (ONU,OMS,UNICEF).
Cazare in zona GENEVA – ANNECY.

ZIUA 4 LAUSANNE – BERNA – LUCERNA
Mic dejun. Deplasare spre orasul olimpic LAUSANNE, pentru un tur pietonal al centrului vechi: Catedrala gotica cu turnul sau (de unde se pot admira orasul, lacul Geneva si Alpii), Place de la Riponne si Palatul de Rumine. Traseul se continua spre BERNA capitala Confederatiei Elvetiene. Tur de oras: Heiliggeistkirche, Spitalgasse, Kramgasse, Primaria, Turnul cu ceas, Kafigturm, Barrenplatz, Munster Sankt Vinzenz – catedrala Bernei, Palatul Parlamentului Federal; se pot admira arcadele centrului medieval fantani baroce. Plecare spre LUCERNA, oras pitoresc situat pe malul Lacului Lucerna si strajuit de Muntele Pilatus. Tur de oras LUCERNA: Schawanenplatz, Kapellplatz, St.Peterkirche, Altes Rathaus – primaria veche, Turnul de apa, Podurile din lemn acoperite Kapellbrucke si Spreuerbrucke, Weinmarkt, Franziskanerkirche, Jesuitenkirche, Resedinta Guvernului Cantonal.
Cazare in zona FELDKIRCH – BREGENZ.

ZIUA 5 CASTELELE BAVAREZE: NEUSCHWANSTEIN si LINDERHOF – INNSBRUCK
Mic dejun. Excursie spre Bavaria, unde se poate admira castelul Hohenschwangau, construit de familia regala de Bavaria, locul unde a copilarit Ludwig. Pe un versant din apropiere, acesta a ridicat Castelul Neuschwanstein, un castel de basm care a fost sursa de inspiratie pentru realizarea parcului Disney. Castelul a fost construit in stil neo-roman tarziu in exterior si cu mai multe stiluri diferite in interior, de la bizantin pana la roman si gotic. Cele 15 camere care se viziteaza, reprezinta doar o treime din cladire si prezinta o uimitoare maiestrie si bogatie a detaliilor. Operele lui Wagner sunt peste tot sub forma de fresce. Dupa vizitarea castelului Neuschwanstein, traseul se continua spre Castelul Linderhof, pentru vizitarea castelului preferat al lui Ludwig, bijuterie arhitecturala complet finalizata. A fost ridicat intre 1870 si 1879, construit dupa modelul Micului Trianon de la Versailles, intr-un stil caracteristic, cu multe oglinzi, cu tavane pictate, intr-un stil baroc si renascentist. In parc se poate vizita chioscul maur ºi faimoasa grota inspirata de Grota lui Venus din opera “Tannhauser” al lui Wagner. Circuitul se continua spre INNSBRUCK, capitala landului Tirol si gazda de doua ori a Jocurilor Olimpice de Iarna. Traseul trece prin orasul Garmisch-Partenkirchen, gazda a olimpiadei de iarna din 1936 . Tur pietonal de oras INNSBRUCK – centrul vechi: Landestheater, Leopoldsbrunnen, Universitatea, Basilica Iezuita, Hofburg – Palatul imperial, resedinta favorita a Mariei Theresa, Catedrala St. Jacob – ridicata la inceputul secolului al XVIII-lea, in stil baroc, Hofkirche, Goldenesdachl – Micul acoperis din aur, acoperit de 3000 de placute de cupru aurit, Stadtturm, Helblinghaus. Cazare in zona INNSBRUCK.

ZIUA 6 PASUL GERLOS – CASCADA KRIMML – ZELL AM SEE – SALZKAMMERGUT
Mic dejun. Excursie spre Lumea cristalelor Swarowski si popas pentru vizitarea muzeului aniversar. Traseul se ontinua pe valea Zillertal prin Pasul Gerlos, la o altitudine de 1630 m, spre Parcul National Hohe Tauern, la cascada Krimml. Cascada are o cadere de 380 m in trei trepte si este cea mai inalta cascada din Europa. Deplasare spre Kaprun si Zell am See, doua dintre cele mai cunoscute localitati alpine de unde se poate admira silueta ghetarului Kitzsteinhorn cu o altitudine de 3203 m. Popas in Zell am See pentru o plimbare pe malul lacului Zeller See, unde se poate admira silueta masivului Schmittenhohe cu o altitudine de 2000m. Traseul se continua spre zona lacurilor alpine. Cazare in zona Salzkammergut.

ZIUA 7 SALZKAMMERGUT – MELK – PADUREA VIENEZA – MAYERLING – BUDAPESTA
Mic dejun. Plecare spre Budapesta. Traseul se continua spre Abatia de la MELK, care reprezinta unul dintre cele mai frumoase monumente baroce europene cu o vechime de peste 900 de ani, asezat la inceputul defileului Dunarii – Wachau, drum romantic plin de castele si podgorii. Excursia in Padurea Vieneza la MAYERLING, pentru a vizita muzeul si biserica ridicate in amintirea printului Rudolf. La ordinul imparatului Franz Josef, s-a construit o manastire de calugarite carmelite, pe locul unde s-a aflat Pavilionul de vanatoare in care s-a petrecut drama. Pe 30 ianuarie 1889, la Mayerling, Arhiducele Rudolf, unicul fiu al imparatului Franz Josef si al imparatesei Elisabeta, mostenitorul tronului Austro-Ungariei, s-a sinucis impreuna cu iubita lui Maria Vetsera, o contesa in varsta de 17 ani. Plecare prin Padurea Vieneza spre Ungaria. Sosire in BUDAPESTA. Vom efectua un tur panoramic cu autocarul al zonei centrale situate pe malurile Dunarii, admirand Citadela, Statuia Libertatii, Insula Margareta, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Podul Libertatii, Parlamentul, Bastionul Pescarilor. Optional, Croaziera pe Dunare si Budapesta by night cu un pahar de sampanie si ghid local. Cazare in BUDAPESTA.

ZIUA 8 BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti pe traseul de la plecare. Sosirea in functie de formalitatile vamale si de conditiile de trafic.

TARIF: de la 350 euro / pers. (loc in camera dubla sau tripla)

Grup minim Tarif / pers
40 pers. de la 350 euro
34 – 39 pers. de la 380 euro

Supliment obligatoriu la inscriere:
60 euro/pers = excursiile in Principatul Lichtenstein, in Bavaria la castelele Neuschwanstein si Linderhof, la Lumea cristalelor Swarowski, in Padurea Vieneza la Mayerling.(fara bilete de intrare la obiective)

AVANS: 200 Euro/pers. Rest plata – cu 21 zile inainte de data plecarii. Supliment SGL – 150 Euro.

TARIFUL INCLUDE:
• Transport cu autocar clasificat international 3*.
• 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri/pensiuni 2*- 3*, in camere duble cu baie proprie (triple la cerere)
• Vizitarea Castelelor: Neuschwanstein si Linderhof (fara bilete de intrare)
• Tur panoramic cu autocar si pietonal in Viena
• Tururi pietonale in Salzburg, Innsbruck, Geneva, Lausanne, Berna, Lucerna, Zurich, Lichtenstein
• Deplasare pentru vizitarea muzeului Lumea cristalelor Swarowski
• Vizitarea Abatiei Melk (fara bilete de intrare)
• Mayerling, Cascada Krimml (fara bilete de intrare)
• Tur panoramic cu autocar al Budapestei.
• Taxe autostrazi, parcari, trecere frontiere
• Ghid insotitor


TARIFUL NU INCLUDE:
• Biletele de intrare si servicii de ghizi locali pentru toate obiectivele turistice din program • Biletele de transport local
• Croaziera pe Dunare si Budapesta by night, c

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Iun-13 - 06-Iul-13350
17-Aug-13 - 24-Aug-13350

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " BLUE HERON TRAVEL"

Total Oferte de Turism (46)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: BLUE HERON TRAVEL