Destinatii Europene

Circuit Elvetia

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
01/03/2009 - 30/06/2009
Pret Total:
739 € (92.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

ELVETIA
MILANO - LUGANO - ST. MORITZ – VADUZ (LIECHTENSTEIN)– LUCERNA - ZURICH– BERNA – INTERLAKEN – GENEVA – LAUSANNE – MONTREUX – TAESCH - ZERMATT – MILANO

PLECARI: 13 iulie, 3 august, 17 august, 7 septembrie 2009
8 zile / 7 nopti


Ziua 1 :

BUCURESTI - MILANO – LACUL COMO (ITALIA) - LUGANO
Intalnire la aeroportul Otopeni, ora 11:20 cu insotitorul de grup, pentru imbarcare cursa ALITALIA cu destinatia Milano. Sosire la Milano, ora 14:40. Plecam de la aeroport catre Milano pentru o scurta vizita a orasului modei, unde admiram Domul, una dintre cele mai mari catedrale din lume, precum si Galeriile Vittorio Emanuele - cea mai veche galerie comerciala din lume. In drum spre Lugano, oprim la Lacul Como – Italia. Sosim la Lugano in cursul serii. Cazare hotel 3*.

Ziua 2:

LUGANO – ST. MORITZ
Mic dejun. Optional, ascensiune la Mt. Bre pentru admirarea unei panorame incantatoare. Plecam spre, St Moritz - o alta statiune renumita din Alpi, care ofera multiple posibilitati pentru practicarea sporturilor montane, nu departe aflandu-se si frumosa Vale Engadine si Parcul National Elvetian. Cazare hotel 3*.

Ziua 3:

ST MORITZ – DAVOS - VADUZ (LIECHTENSTEIN) – LUCERNA – ZURICH
Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Liechtenstein. In drum vom face o scurta oprire la Davos iar apoi ne continuam vizita catre capitala Vaduz (Castelul Vaduz domina orasul, oferind o superba panorama asupra Vaii Rhinului, Muzeul de Schi, Muzeul National). Ne vom continua drumul spre Lucerna si vom face o vizita panoramica a acestui oras medieval (orasul vechi – cu Weinmarkt si Podul Chapel,). Plecam spre Zurich. Cazare hotel 3*.

Ziua 4:

ZURICH - BERNA
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, vom avea un tur panoramic al orasului Zurich – oras situat in nordul lacului cu acelasi nume care si-a conservat foarte bine aspectul bancar; admirarea elegantei Banhofstrasse si a diverselor muzee. Vom pleca spre Berna (numele provine din limba germana si inseamna “urs”, ursul devenind si simbolul orasului). Cazare hotel 3*.

Ziua 5:

BERNA – INTERLAKEN
Mic dejun. In cursul diminetii, tur panoramic al orasului Berna, dupa care plecam spre Interlaken. Zi libera la dispozitie pentru excursii individuale sau, optional, excursie la Jungfrauhoch, cu trenul (de la Lauterbrunnen la Kleine Scheidegge si Grindelwald - cea mai importanta statiune montana din regiune), linia de cale ferata fiind construita la cea mai mare altitudine din Europa (3454m). Cazare hotel 3*.

Ziua 6:

INTERLAKEN – GENEVA – LAUSANNE
Mic dejun. Plecam spre Geneva, unde avem tur de oras cu ghid local in Geneva (2 ore): Catedrala St. Pierre, Piata du Bourg-De-Four, Muzeul de Arta si Istorie. Ne continuam drumul spre Lausanne in lungul Lacului Geneva, tur de oras cu ghid local in Lausanne (2 ore). Cazare hotel 3*.

Ziua 7:

LAUSANNE – MONTREUX - TAESCH – ZERMATT
Mic dejun. Plecam spre Taesch in lungul Vaii Rhonului. Oprim in zona Montreux pentru vizitarea Castelului Chillon cu ghid local. Sosim la Taesch si ne imbarcam pe tren pana la Zermatt (in Zermatt nu sunt admise masinile sau autocarele). Timp liber pentru a explora aceasta statiune montana aflata in inima Alpilor Elvetieni (dominati de celebrul Matterhorn, 4478m). Optional, ascensiune pe Gornergrat. Ne intoarcem la Taesch. Cazare hotel 3*.

Ziua 8:

MILANO – BUCURESTI
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, plecam catre Milano pentru imbarcare cursa ALITALIA, decolare ora 15:20 cu destinatia Bucuresti. Sosim in Bucuresti (Otopeni) ora 18:40.

PRET/persoana: 739 EURO + 350 lei (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 175 EURO
Reducere a treia persoana in camera dubla (adult / copil): 15 EURO.Servicii incluse:

• transport avion Bucuresti - Milano - Bucuresti, compania ALITALIA;
• 7 nopti cazare cu mic dejun inclus la hoteluri de 3* (1 noapte Lugano, 1 noapte St Moritz, 1 noapte Zurich, 1 noapte Berna, 1 noapte Interlaken, 1 noapte Lausanne, 1 noapte Taesh);
• transport autocar pe durata programului;
• transferuri aeroport - hotel – aeroport;
• vizite conform programului, inclusiv intrarea in Castelul Chillon cu ghid local;
• ghizi locali in Geneva si Lausanne;
• bilet tren dus-intors Taesch - Zermatt - Taesch (clasa II);
• insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse:

• taxele de aeroport: 120 EURO/persoana (pot superi modificari);
• bacsisurile pentru soferi si ghizi locali: 20 EURO / persoana (se achita la destinatie reprezentantului agentiei)
• asigurarea medicala: 23 lei/persoana (pana la 65 ani);
• asigurarea storno (2% din pretul total), polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
• excursiile optionale.

Conditii de inscriere/ retragere: conform Contractului de Prestari Servicii.

Termen limita de inscriere: 4 saptamani inaintea plecarii.

Grup minim: 25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane tariful se majoreaza cu 50 Euro/pers.

ORAR DE ZBOR (informativ) :

Bucuresti (Otopeni) 13:20 - Milano (Linate)14:40
Milano (Linate) 15:20 - Bucuresti (Otopeni) 18:40

OBSERVATII:

- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Elvetia conform standardelor proprii.
- Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
- Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentant.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
- Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor
2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat
3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " www.agentiamea.ro"

Total Oferte de Turism (19)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: www.agentiamea.ro