Destinatii Europene

CIRCUIT EGIPT CROAZIERA PE NIL 16 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
01/10/2016 - 30/09/2017
Pret Total:
851 € (53.19€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman si ghid egiptean,
transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
transport cu avionul Bucuresti – Cairo – Bucuresti;
3 cazari cu pensiune completa in croaziera pe NIL (vapor de 5*****cu piscina);
3 cazari cu demipensiune la Hurghada si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*(Tv, frigider,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus);
1 cazare pe tren (cabine cu 2 paturi) cu cina si mic dejun.
Asigurare în caz insolvabilitate/faliment al agentiei de turism.

SERVICII NEINCLUSE
410 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:
a) 185 € =show traditional 1001 nopti (35 €), croaziera (40 €) pe Nil cu cina si program artistic + excursiile (fara biletele de intrare)
la Alexandria (30 €), Abu Simbel (50 €) si Port Said (30 €) ;
b) 225 €=taxe aeroport/securitate,comision,transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice.
viza, 10 €, se achita si se obtine pe aeroportul din Cairo;
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice ;

PROGRAM

Circuit Egipt Croaziera pe Nil 16 zile Avion

ZIUA 1 – Sambata, seara, ora 20, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI-birou CHECK IN TURKISH pentru destinatia Istanbul. Ora 21.50, decolare spre Istanbul. Sosire ora 23.15. Cazare in Cairo.

ZIUA 2 (mic dejun – ora 12). Ora 00.30-decolare din Istanbul. Sosire la ora 2.50 la Cairo. Se viziteaza Muzeul de Egiptologie. Croaziera pe Nil cu cina si program artistic. Cazare in Cairo.

ZIUA 3 (mic dejun). La 20 km de Cairo,vizite Memphis (vechea capitala) si Sakkara (piramida in trepte). Deplasare la Giza(Cairo) unde
se viziteaza: Piramida lui Keops + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Mikerinos + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Kephren, Sfinxul (infatisarea lui Kefren), Muzeul Papirusului si Palatul Parfumurilor. Cina si cazare in tren.

ZIUA 4 (mic dejun). In Aswan se viziteaza Marele Baraj si Obeliscul Neterminat, apoi excursie cu autocarul la Abu Simbel (templele lui Ramses al II-lea si sotiei lui, Nefertari). Cazare in Aswan.

ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza Gradina Botanica (de pe Insula Kichner) si Insula Philae (Templul Zeitei Isis). Plimbare pe Nil cu feluca(barca) – se pot vedea (din exterior) Mausoleul lui AGHA KHAN si Insula Elefantina. Pranz, cina si cazare pe vas.

ZIUA 6 (mic dejun). Se viziteaza Templul Kom Ombo si Templul Edfu. Pranz si cazare pe vas.

ZIUA 7 (mic dejun). Vizita malul de vest al Nilului: Colosii lui Memnon, Valea Regilor (3 morminte si mormantul lui Tutankamon), Templul Reginei Hatshepsut si Valea Reginelor. Optional la Luxor, spectacol de sunet si lumina. Pranz, cina si cazare pe vas.

ZIUA 8 (mic dejun). Vizita malul de est-Templul Karnak (cel mai mare din Egipt) si Templul Luxor. Deplasare (2,5 ore) in convoi de autocare de la Luxor la Marea Rosie. Plaja si baie la Hurghada Cina si cazare in Hurghada.

ZILELE 9, 10 (mic dejun). Timp liber: plaja si baie, shopping, scufundari. Show traditional-1001 nopti. Cina si cazare in Hurghada.

ZIUA 11 (mic dejun). Traversarea (40 EUR-se achita in Egipt) Marii Rosii – in croaziera, Hurghada-Sharm El Sheikh. In Sharm el Sheikh – plaja si baie in Marea Rosie (intre orele 11 – 14) sau shopping. Turul statiunii (portul – Sharm El Maia – Namaa Bay – Hotel Sofitel – aeroport). Deplasare cu autocarul in Peninsula Sinai. Cina si cazare la Sfanta Ecaterina.

ZIUA 12 (mic dejun). Dimineata in zori, optional, urcare pe Muntele Sfant Sinai pentru a se vedea rasaritul soarelui. Intoarcere la hotel. Mic dejun. Vizita Manastirea Sf. Ecaterina. Deplasare (se traverseaza Canalul Suez) cu autocarul la Cairo. Cazare in Cairo.

ZIUA 13 (mic dejun). Excursie cu autocarul la Port Said (declarat zona duty free si situat la confluenta dintre Canalul Suez si Marea Mediterana) – shopping in zona libera si croaziera (optional ) pe canal. Cazare in Cairo.

ZIUA 14 (mic dejun). Excursie cu autocarul la Alexandria. Vizite (exterior) pe faleza marii: Citadela Kait Bay ridicata pe locul farului, Cladirea Bibliotecii si Complexul Regal Montaza (palatul si gradinile). In oras se viziteaza catacombele greco-romane si teatrul greco-roman. Cazare in Cairo.

ZIUA 15 (mic dejun). Se viziteaza : Moscheea lui Mohamad Ali (de alabastru), Citadela din Cairo (panorama asupra orasului), Cairo Coptic (biserica crestina – suspendata) si Bazarul Khan El Khalili. Cazare in Cairo.

ZIUA 16 – Duminica (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 10.05 decolare spre Istanbul, sosire la ora 12.25. Ora 19.30-decolare din Istanbul, sosire la Otopeni ora 20.50.

Final program Circuit Egipt Croaziera pe Nil 16 zile Avion.

Pentru rezervare se poate achita integral sau avans.
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single (inclusiv pe vapor si tren) 425 EUR.
Grup minim 25 turisti. Copiii sub 12 ani (neampliniti) au reducere de 40 EUR.
Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR