Destinatii Europene

Circuit - Descopera Austria

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
04/08/2011 - 07/08/2011
Pret Total:
180 € (45€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Austria, o tara unica ni se va deschide intr-o desfatare a simturilor: pe acordul valsului vienez, gustand din dulcele inegalabil al celebrului Sachertorte, admirand Dunarea si peisajele unice ale Alpilor, vom vizita orase superbe: Viena cel mai frumos oras al Austriei, Linz, capitala culturala europeana in 2009, Salzburg, orasul mostenire a lui Mozart, Graz oras universitar si cultural al regiunii Carintia la poalele crestelor dantelate ale Alpilor.

Ziua 1. ROMANIA – VIENA

Plecare din Romania cu destinatia Viena. Traversam Ungaria si vizitam capitala Budapesta unde facem un tur panoramic cu autocarul la obiectivele: Piata Eroilor, B-dul Andrassy, Opera de stat, Biserica Matthias, Sinagoga, Parlamentul, Podul cu lanturi, Podul Elisabeta, Monumentul lui Gellert si Cetatea Buda cu obiectivele: Palatul Regal, Bastionul Pescarilor. Ne indreptam apoi spre Austria. Cazare hotel 3* zona Viena.

Ziua 2. VIENA - MELK - LINZ

Mic dejun. Dimineata vizitam capitala imperiala. Ajunsi in capitala ce a cunoscut splendoarea si fastul imperiului austro-ungar facem un tur panoramic cu autocarul pe Ringul Vienez (unul dintre cele mai monumentale bulevarde ale lumii) la obiectivele: Parlamentul Austriei, Primaria Vienei, Teatrul Municipal, Universitatea, Biserica Votivă, Bursa, Cazarma Rossauer, Sparrkasse, cladirea Urania, etc...Vizitam apoi Piata Maria Tereza, Muzeul de Istoria Artelor si Muzeul de Stiinte Naturale (din exterior), Curtea Imperiala Hofburg cu: Piata Eroilor, Statuia lui Eugene de Savoia, neue Burg, Alte Hofburg, Apartamentele imperiale, Capela Curtii, Scoala Spaniola de calarie, Muzeul Lipitanilor, etc., apoi ne indreptam in tur pietonal spre catedrala gotica Stephansdom, trecand pe celebra artera comerciala Graben si admirand Coloana Trinitatii. Dupa masa ne indreptam spre Melk, unde principala atractie este Manastirea din Melk care este una dintre cele mai valoroase comori arhitecturale din Austria, al carei altar a fost opera in aur si stil italian a lui Antonia Galli Bibiena. Atat pe tavanul domului cat si in biblioteca manastirii frescele sporesc splendoarea manastirii. Ne indreptam spre Linz - Capitala Culturala 2009 si capitala Austriei de Sus, al trei-lea oras ca marime al Austriei. Centrul vechi al orasului si-a pastrat aspectul predominant baroc iar punctele de atractie sunt Columna Ciumei si Hauptplatz-ul care este cea mai mare piata inchisa din Austria si unde gasim impozanta Primarie renascentista. Vechi oras episcopal Linz-ul detine foarte multe biserici, cea mai cunoascuta fiind Vechea Catedrala .Pe starda pietonala Landstrasse puteti face cumparaturi sis a savurati o cafea si o Linzer torte,prajitura traditionala locala. Cazare hotel 3* zona Salzburg.

Ziua 3.LINZ-SALZBURG-BAD ISCHL-BAD AUSEE-GRAZ

Mic dejun. Azi vizitam Salzburg, orasul sublimului Mozart. Unul dintre cele mai vizitate si mai indragite orase din Austria, se bucura de o atmosfera vibranta si cosmopolita si totodata de peisaje magnifice. Anual din toate colturile lumii se aduna aici artisti si iubitori de muzica pentru Festivalul inchinat eroului local Wolfgang Amadeus Mozart. Vizitam Domul si Domplatz, Palatul Episcopal, Biserica Franciscana, Casa unde s-a nascut si a copilarit Mozart, Primaria si Piata Veche.Traversam raul Staatsbrucke si vizitam Casa Memoriala Mozart care evoca viata artistului si mai departe Gradinile Mirabel, cel mai frumos parc din Salzburg si a Palatului care azi gazduieste birouri guvernamentale. Va invitam pe Linnzergasse, strada cea mai animata si vizitata din Salzburg unde puteti lua o gustare traditionala sau cumpara suveniruri. Ne indreptam spre Graz. Parcurgem acest traseu prin regiunea Salzkammergut care ne ofera imaginea splendida a piscurilor semete si lacurilor placide, un paradis pentru excursionisti, navigatori si sportivi. Bad Ischl este o veche statiune balneara unde imparatul obisnuia sa faca tratamete si care pastreaza aura sec XIX. Trecem apoi prin statiunea Bad Ausee al carui complex modern creeaza un contrast izbitor cu numeroasele bijuterii baroce ale orasului. Ne indreptam spre Graz in a carui vizita vedem centrul vechi al orasului cu Fantana de Bronz, Primaria construita in stil neo-renascentist care se afla in Piata Hauptlatz, un exemplu de arhitectura clasica istorica, Landhause una din cele mai frumoase cladiri renascentiste din zona si care adaposteste Landeszeughaus (Arsenalul) o colectie de arme considerate de catre experti ca cea mai valoroasa din lume. Seara ne plimbam pe Herrengasse, punctul de atrctie al centrului vechi. Cazare hotel 3*.

Ziua 4.GRAZ-BUDAPESTA-ROMANIA

Mic dejun. Dimineata vizitam Burg-ul(Palatul), Catedrala si Mausoleul lui Ferdinand al II lea apoi ne imbarcam pentru plecarea spre Romania. Traversam Ungaria pe partea sudica, trecem prin cel mai vechi oras al Ungariei Szekesfehervar. Pauza pentru masa si cumparaturi in zona Budapesta Intoarcere in Romania unde ajungem in cursul serii.

Tarif Grup min. 40 pers.
Pret in camera dubla/pers 180 euro
Supliment single 70 euro
Copil 4 - 12 ani 150 euro


PRET = 180 EURO/ PERSOANA


*Nota: Tariful este calculat pentru grup minim de 40 de persoane.
*In cazul neconstituirii grupului minim de 40 de persoane, tariful se recalculeaza.


Date de plecare: 04.08


Plecari din: Baia Mare, Satu Mare.
Pentru imbarcarile din : Bistrita , Tg Mures, Campia Turzii, Sibiu, Alba Iulia, Sebes, Aiud, Turda, Cluj Napoca, Zalau, suplimentul de transport este de 20 euro/ persoana.


Pretul include:
3 nopti de cazare cu mic dejun hoteluri de 3*
Transport autocar
Ghidaj turistic
Asigurare medicala


Pretul nu include:
Alte servicii care nu sunt incluse in pret
Intrarile la obiectivele turistice


Acte necesare calatoriei:
· Pasaport sau CI valabile minim 6 luni de la inceperea calatoriei
· Copii sub 18 ani calatoresc obligatoriu cu un insotitor adult care sa aiba imputernicire notariala a ambilor parinti (sau a parintelui care nu il insoteste) si cazier judiciar.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
04-Aug-11 - 07-Aug-11180

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Gratuitate copil: 4-12 ani - 150 euro

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Expert Travel