Destinatii Europene

Circuit de Grup Argentina - Brazilia

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
17 zile
Valabilitate Oferta:
16/11/2010 - 02/12/2010
Pret Total:
3235 € (190.29€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

CIRCUIT DE GRUP ARGENTINA - BRAZILIA
16 noiembrie - 02 decembrie 2010

16 noiembrie BUCURESTI
Ora 13,00-Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminal Plecari. Plecare spre Paris cu AF1889 la ora 15:20. Sosire in PARIS la ora 17:30. Decolare spre Rio de Janeiro cu AF 442 la ora 23:20.

17 noiembrie RIO DE JANEIRO
Sosire in Rio de Janeiro la ora 07.30. Transfer de la aeroport la hotel . Cazare la hotel Golden Tulip Regent. Ora 13,30 – tur de oras incluzand monumentele arhitectonice ale minunatuilui oras Rio de Janeiro cu “Metropolitan Cathedral “ - Catedrala din Rio de Janeiro este dedicata Sfântului Sebastian, patron al al orasului. Biserica actuală a fost construită între 1964 şi 1979. Catedrala este situata în centrul oraşului, are forma conica , cu un 96 metri diametru intern şi o înălţime totală de 75 metri in care pot intra 20000 de persoane.Scurta oprire pentru poze la celebrul Sambadrom.
Ne aventuram pe cele doua varfuri ale orasului cu telecabina. Unul dintre varfuri se numeste “Urca “ iar cel de-al doilea “Sugar Loaf “ si ne plimbam admirand peisajul inflorit si magnific al orasului, frumusetea unica a Golful Guanabara, Niterói, Copacabana şi cetatea Santa Cruz - un punct de reper al istoriei Rio ,care fara indoială este unul dintre cele mai frumoase orase din lume.

18 noiembrie RIO DE JANEIRO
Mic dejun.
In cursul diminetii- vizită la Corcovado, munte unde se află statuia lui Iisus care domină orasul, o construcţie de 38 m înălţime situată pe vârful muntelui ; Accesul la acest monument se face cu trenuletul prin padurea tropicala Tijuca, după care se urca 220 trepte pentru a putea admira spectaculoasa privelişte a fostei capitale a Braziliei, Rio de Janeiro; dejun barbeque.
Cazare in Rio de Janeiro.

19 noiembrie RIO DE JANEIRO
Mic dejun.Timp liber pentru plaja. Cazare in Rio de Janeiro.
Optional Petrópolis, oraşul imperial Situat la aproximativ 800 de metri deasupra nivelului mării, Petrópolis este unul din cele mai cautate statiuni din apropiere de Rio deJaneiro Împăratul Pedro I a cumpărat un teren în spectaculoasa Serra do Mar pentru vara Palatul familie regale . Cu toate acestea, fiul său, Pedro II-lea, a fost cel care a construit de fapt palatul şi oraşul care il înconjoară. Autostrada care leagă in prezent Rio de Janeiro cu Petrópolis este o minune inginereasca. Poduri sale se avânta peste văi verzi şi curbele drumului în jurul zidurilor de munte revelatoare a magnificului orizont. Principalele puncte de atracţie sunt Hotel Quitandinha, Muzeul Imperial, Sao Pedro de Alcântara Catedrala, Praça da Liberdade ,Palacio de Cristal, precum şi Santos Dumont's Home.

20 noiembrie RIO DE JANEIRO
Mic dejun.Timp liber pentru plaja.
Cazare in Rio de Janeiro.
Optional: Croaziera in Insulele Tropicale. Plecare dimineata intr-o calatorie de vis, de-a lungul coastei cca100 km, catre satul pescaresc Itacuruca, strabatand plantatii de bananieri si mici asezari.
Ne vom imbarca pe vas si vom pleca intr-o croaziera catre Sepetiba Bay, in cursul careia se va face un mic popas pe o insulita unde veti putea inota. Apoi vasul se va indrepta spre o insula unde se va lua pranzul. La intoarcere se va naviga printre cele 300 insule acoperite de vegetatie luxurianta.

21 noiembrie RIO DE JANEIRO – IGUAÇU
Mic dejun.
Transfer la aeroport pentru zbor spre IGUAÇU la ora 10,10. Ora 13.30-sosire in IGUAÇU oraş situat in mijlocul unei păduri subtropicale în interiorul triunghiului format de Argentina, Paraguai şi Brazilia - gazduieşte una dintre cele mai frumoase cascade in lanţ. Transfer de la aeroport si cazare la hotel Bourbon Cataras Resort .
Vizita pe jos a partii braziliene ale cascadelor de la IGUAÇU – se merge pe poteci înguste ce şerpuiesc de-a lungul cascadelor şi apoi pe o punte ce duce foarte aproape de valea Diavolului. In 1986 cascadele de la IGUAÇU au fost declarate rezervaţie naturală de catre UNESCO.

22 noiembrie IGUAÇU
Mic dejun. Dimineata plecare pentru a vizita partea argentiniana a cascadei. Plimbare in Parcul Argentinian Iguacu: cascadele din Parcul Naţional (275 de cascade, unele având 87m înălţime), se pot admira diverse specii de plante subtropicale şi cu puţin noroc diverse animale si păsări care traiesc în această regiune. Dupa ce vom face o plimbare cu barcile pe sub caderile de apa ale cascadei,pornim intr-o calatorie de aprox 20 minute prin Parcului National. Prân într-un restaurant local. Cazare în Iguacu.

23 noiembrie IGUAÇU – BUENOS AIRES
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor spre BUENOS AIRES la ora 12,00.
Sosire in Buenos Aires la ora 13.50. Tur panoramic de oras: Plaza de Mayo, centrul vechi al orasului cu primaria (Cabildo) – locul unde a fost initiata miscarea de independenta , Palatul Prezidential “Casa Roz”, teatrul Colon si centrul comercial al oraşului, Bulevardul 9 Iulie, unul dintre cele mai mari din lume, Obeliscul, etc. Astfel veţi descoprei high life-ul din Buenos Aires : Avenida Corrientes – strada cunoscuta pentru viata de noapte si teatre, Avenida Mayo cu specificul sau spaniol, Strada Florida – cu iz de tango. In continuare veti vizita cartierul San Telmo (cladiri albe cu balcoane din fier forjat care se pierd printre straduţele inguste), cartierul La Boca (situat la marginea orasului, case din panouri ondulate, vopsite in culori vesele) – cu faimoasa strada Caminito, care da numele unui tango inspirat din viaţa cartierului si imortalizată de celebrul artist Benito Qiunquela Martin în una din picturile sale, La Recoleta-cartierul ce demostreza ca Buenos Aires este “Parisul Americii Latine” cu cimitirul unde puteti vedea mormantul Evitei Peron.
Cina la restaurantul “la Bisteca “ . Cazare in Buenos Aires la America Tower Hotel .

24 noiembrie BUENOS AIRES
Mic dejun. Vizita la o ferma tipic argentiniana in Santa Suzana, unde puteti descoperi viata fermierilor “gaucho” si iarba de pampas (care acopera ¼ din tara).Primire cu bautura locala si“empanadas”. Pranz specific “asado”. Spectacol de cantece populare si dansuri din diverse provincii argentiniene. Dupa pranz vom asista la un spectacol rodeo.
Cazare in Buenos Aires.

25 noiembrie BUENOS AIRES
Mic dejun.Timp liber in care puteti sa petreceti o zi in Buenos Aires sau ,optional,vizita la El Tigre-plecare dimineata, se trece prin San Isidro, un cartier rezidenţial vechi in apropiere de Buenos Aires. El Tigre este un frumos orasel, situat in apropiere de rau . Plimbare de-a lungul deltei, putand astfel admira o multitudine de insule cu casute care se oglindesc in râu,cluburi de yaht. Pranzul va fi luat la faimosul restaurant Gato Blanco .
Seara-transfer pentru cina cu spectacol tango.
Cazare in Buenos Aires .

26 noiembrie BUENOS AIRES – CALAFATE
Mic dejun.Transfer la aeroport.Plecare cu AR2886 la ora 11.30 spre Calafate.
14,45-sosire la Calafate.Transfer la hotel.
Cina si cazare hotel Kosken Aike.

27 noiembrie CALAFATE
Mic dejun. Vizita in Parcul National care include 47 de ghetari-ne vom opri pentru a-l admira pe cel mai faimos dintre acestia, Perito Moreno. Turul este o invitaţie de a naviga de-a lungul braţul Rico din Lacul Argentino şi a vedea ghetarul Perito Moreno. Perito Moreno este numele unui mare explorator argentinian din secolul al XIX-lea.
Dejun.
Cazare in Calafate la Hotel Kosken Aike.

28 noiembrie CALAFATE – USHUAIA
Mic dejun . Transfer la aeroport. Plecare la Ushuaia la ora 12.33. Sosire la ora 13.58. Transfer de la aeroport la hotel Ushuaia este un oraş - port din Argentina, capitala provinciei Ţara de Foc.Ushuaia este situat pe marginea unui golf, pe partea vestică a insulei fiind mărginită la nord de un lanţ muntos, iar la sud de canalul Beagle. Oraşul este inconjurat de păduri, pe dealurile din jur găsindu-se specii de arbori indigeni.
Cazare si cina la Hotel Los Acebos in Ushuaia

29 noiembrie USHUAIA
Mic dejun. Cu “End of the world train “se ajunge la periferia oraşului Ushuaia, 8 km vest, într-o vale între Mt Susana şi Le Gama Martiale, pe malurile Pipo River.
Atractivitatea acestui tren nu se datoreaza numai stilului sau elegantei sale ci si contextului istoric . Cu acest tren, detinuti de odinioară de la "Ushuaia Prison"au fost transferaţi în lagăre de muncă forţată.Trenul se deplaseaza pe cale ferată cu ecartament îngust si este propulsat de motoare cu abur.
Veti vizita Parcul National al Tarii de Foc si veti naviga pe canalul Beagle.Parcul National este creat de guvernul argentinian in 1960 pentru a proteja cea mai sudica padure . Este singurul Parc National al Tarii de Foc care are ca granita oceanul . La vest se intinde pana la granita cu Chile iar la sud cu canalul Beagle .Se intinde pa 63.000 ha in care se poate admira un peisaj tip glacial cu munti ce se intind de la nord vest la sud est, vai adanci , rauri si lacuri minunate
Navigarea pe canalul Beagel poate fi o experienta unica.Veti putea admira lei de mare , colonii de pasari sau crabi.
Cazare si cina in Ushuaia.

30 noiembrie USHUAIA – BUENOS AIRES
Mic dejun . Transfer la aeroportul din Ushuaia. Plecare cu AR 2888 la ora 19.20 spre Buenos Aires . Ora 22.50 -sosire in Buenos Aires , transfer la hotel . Cazare in Buenos Aires.

01 decembrie BUENOS AIRES – PARIS
Mic dejun .Zi libera pentru cumparaturi. Ora 12,00- eliberarea camerelor la hotel. In jurul orei 14,00- Transfer la aeroport.
Plecare la ora 18.00 cu AF417 catre Paris .

02 decembrie PARIS – BUCURESTI
Ora 11.00 - sosire la Paris. Ora 15.25 - plecare spre Bucuresti cu AF2488
Ora 19.15 sosire pe aeroportul din Otopeni

Tarif/persoana in camera dubla : 3235 euro
Supliment camera single : 880 euro


Servicii incluse:

• 14 nopti cazare in hoteluri 4 * - 4 nopti in Rio De Janeiro , 2 nopti in Iguaçu, 4 nopti in Buenos Aires , 2 nopti in El Calafate , 2 nopti in Ushuaia ; early chec

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
16-Nov-10 - 02-Dec-103235

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL