Destinatii Europene

Circuit Croatia Muntenegru 10 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
28/05/2012 - 21/10/2012
Pret Total:
499 € (49.9€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 21.Oct.2012, 28.May.2012, 27.Apr.2012
» Transport: cu Autocar
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 499 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: BELGRAD - KOLASIN - PODGORICA - BUDVA - FIORDUL KOTOR - DUBROVNIK - SPLIT - TROGIR - PLITVICE - ISTRIA - POSTOJNA - ZAGREB

Ziua 1 BUCURESTI – BELGRAD (670km)
Plecare din Bucuresti, Piata Victoriei, la ora 05.00 cu destinatia Belgrad pe ruta: Bucuresti–Ploiesti–Brasov–Sibiu–Sebes–Deva–Arad–Timisoara–Belgrad. Sosire la Belgrad seara tarziu, in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Serbija 3* Belgrad.

Ziua 2 BELGRAD – MUNTENEGRU (320km)
Mic dejun. Tur de oras ½ zi Belgrad cu ghid local: Citadela Kalemegdan situata dramatic deasupra confluentei raurilor Sava ºi Dunare, Palatul Printesei Ljubice, Piata Republicii si Strada Mihajlova, Templul Sf. Sava, cea mai mare biserica ortodoxa din oras, Mormantul Maresalului Tito, Muzeul National. Excursia continua spre Muntenegru si vom ajunge in cursul serii in statiunea montana Kolasin. „O Elvetie neatinsa”, a scris in 1998 un ziarist german extaziat, dupa un sejur la Kolasin. Oraselul se afla „la nivel inalt”, la 960 m deasupra nivelului marii. Padurile, nesfarsitele pasuni, sunt completate de cascade si lacuri. Cazare Hotel Lipka 4* Kolasin, Muntenegru.

Ziua 3 KOLASIN – PODGORICA – BUDVA – FIORDUL KOTOR (230km)
Mic dejun. Excursia continua spre capitala Podgorica unde se face un scurt tur panoramic, iar apoi vom ajunge in Budva, metropola turistica a Muntenegrului datorita numeroaselor plaje si a peisajelor de vis, care imprejmuiesc mica statiune de la Marea Adriatica. Pe linga minunatele peisaje, Bundva este deosebita si datorita numeroaselor vestigii si monumente istorice. Ne indreptam catre Croatia, de-a lungul fiordului Kotor, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, deseori denumit \" Fiordul Sudului \". In anul 1979, golful a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial Natural si Cultural al UNESCO.

George Bernard Shaw a spus despre CROATIA, ca este locul in care \"Dumnezeu a vrut sa isi incununeze opera si in ultima zi, a creat Croatia cu insulele, suflul marii si oamenii ei\". Si nu intamplator. Pe langa peisajul natural cu oaze, cascade, livezi de maslini si vita-de-vie, Croatia si insulele ei te fascineaza cu porturi in stil venetian, cetati si catedrale vechi de secole, orase medievale in stil italiano-german. Iar Dubrovnik, perla Adriaticii, cum a fost numit de catre Lordul Byron, port pe coasta dalmata, este una dintre cele mai atractive destinatii culturale si turistice ale Croatiei si Europei.

Cazare Hotel Ivka 3* Dubrovnik.

Ziua 4 DUBROVNIK – PERLA ADRIATICII & INSULA LOCRUM
Mic dejun. Excursia continua spre Dubrovnik, nu inainte de a face un stop fotografic in locul special amenajat care ofera o panorama deosebita asupra orasului si a insulei Locrum. Intalnire cu ghidul local la Pile Gate – Poarta principala de intrare in cetatea Dubrovnik pentru Tur de oras Dubrovnik pietonal cu ghid local: Biserica Franciscana unde se afla cea mai veche farmacie din lume, fantana lui Onofrio, fortareata Lovrijenac, fortareata Minceta, Stradun – principala artera pietonala din cetate, biserica votiva San Salvadore, Palatul Rectorilor, Palatul Sponza, turnul cu ceas – simbol al orasului, Biserica Sf. Blaise, Manastirea Dominicana, Portul vechi si fortareata Ravelin. (Durata: 2 ore, fara intrari). Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Din portul vechi se poate face o scurta croaziera in Insula Locrum – locul unde a naufragiat Richard Inima de Leu, situata vis-a-vis de portul vechi. Timp liber al dispozitie. Cazare Hotel Ivka 3* Dubrovnik

Ziua 5 DUBROVNIK – SPLIT – TROGIR (240km)
Mic dejun. Din Dubrovnik ne indreptam spre nord de-a lungul spectaculoasei Coaste Adriatice, trecand pe langa sate vechi de pescari si resorturi noi, ajugand la Split. Vom vizita orasul printr-un scurt tur pietonal: Palatul lui Diocletian, Catedrala cu faimosul turn cu clopot, Templul lui Jupiter, iar langa ruinele romane se gasesc cateva cladiri medievale, printre care si o primarie datand din secolul al XV-lea. Continuam drumul spre Trogir. Cazare Hotel Madena 3* Trogir.

Ziua 6 TROGIR – PLITVICE – OPATIJA (350km)
Mic dejun. Excursia continua cu vizitarea Parcului National Plitvice.

Complexul Plitvice din Croatia a fost declarat parc national inca din anul 1949, reprezentand cea mai veche rezervatie naturaladin sud-estul Europei, vizitata anual de aproape 1 milion turisti, iar in anul 1979 parcul Plitvice a fost preluat pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Daca va intrebati de ce peste un million de oameni vin aici in fiecare an, din toate colturile lumii, va invitam sa va pregatiti aparatele foto si camerele de filmat si sa vizitati unul dintre cele mai spectaculoase si mai salbatice locuri din Europa. Acesta minune naturala cu 16 lacuri terasate inconjurate de munti si vegetatie luxurianta va taie pur si simplu rasuflarea.

Continuam drumul spre Opatija. Sosire Opatija si cazare Grand hotel Adriatic II 3* Opatija.

Ziua 7 OPATIJA
Mic dejun.Tur pietonal cu insotitorul de grup in Opatija: Parcul Sf. Iacob, Biserica Sf. Iacob, Fantana Helios si Selena, zona de promenada, zona de suveniruri si bineinteles simbolul orasului: Madonna del Mare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare Grand Hotel Adriatic II 3*. (Nota: In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor AETR)


Ziua 8 OPATIJA – POSTOJNA – PENINSULA ISTRIA (295km)
Mic dejun. Ne indreptam catre Postojna unde vizitam unele din cele mai mari pesteri din Europa, Pesterile Postojna. O sa facem turul lumii fantastice subterane prin cele 20 de km de galerii sculptate, sali si hale, care in ultimii 180 de ani au primit peste 28 de milioane de vizitatori in fiecare an, manati de curiozitate sau de o devotare catre natura sau doar de nevoia de mister si frumusete. Continuam excursia cu Turul Peninsulei ISTRIA, cu vizite in celebrele statiuni Pula si Rovinj.
Pula, este cel mai mare oras din regiunea istorica Istria. Fost centrul administrativ al Istriei in Roma Antica, este foarte bine cunoscut pentru cladirile care au supravietuit din perioada romana, dintre care amfiteatrul din secolul I, denumit Arena. Alte doua structuri bine pastrate sunt arcul de triumf din secolul I, Arcul Sergius si templul zeului Apollo construit in onoarea imparatului roman din secolul I, Cezar Augustus. Plimbarea prin vechile strazi inguste, cu pavaj roman, ale orasului, va incanta privirea cu cladiri medievale si renascentiste.
Rovinj, cel mai „fotogenic” oras de pe Mediterana, odata un sat pescaresc, astazi un resort turistic. La 40 de km de Pula, Rovinj era cunoscut ca fiind orasul cu climat favorabil si benefic. Astazi oamenii sunt mandri de acesta traditie veche si se lupta inca sa pastreze titlul de „oras sanatos”...restul fiind meritul naturii. Atmosfera medievala a orasului si caldura Mediteraneana incanta vizitatorii. Ne intoarcem in Opatija. Cazare Grand Hotel Adriatic II 3*.

Ziua 9 ZAGREB – LACUL BALATON – BUDAPESTA (550km)
Mic dejun. Excursia continua spre Zagreb – capitala Croatiei unde vom face un scurt tur panoramic. Ne vom indrepta apoi catre capitala Ungariei – Budapesta, nu inainte de a face un popas la Siofok pe malul lacului Balaton. Sosire in cursul serii la Budapesta. Tur panoramic Budapesta: Opera, Piaþa Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regala de incoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. (Tarif: 30 Eur/pers, transfer inclus). Cazare hotel Expo Con4**** in Budapesta.

Ziua 10 BUDAPESTA – BUCURESTI (790km)
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale.

017

Suplimente & Reduceri:
Reduceri copii 2-11,99 ani : - 100 Euro/copil/perioada (in camera cu 2 adulti)
Reducere a 3-a persoana in pat suplimentar: - 60 Euro/persoana/perioada
Supliment 8 cine: 65 Euro/persoana (tot programul mai putin Budapesta)

Grup minim: 40 de platitori
DOCUMENTE DE CALATORIE
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI
Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.
CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI
Clasificarea hotelurilor din program este in conform

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
28-Mai-12 - 21-Oct-12499

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR