Destinatii Europene

Circuit China Tibet 13 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
23/08/2012 - 04/09/2012
Pret Total:
2079 € (159.92€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 23.Aug.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 13 zile
» Pret: de la 2079 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: SHANGHAI - LHASA - XIAN – BEIJING

23 August Bucuresti – Shanghai (via Amsterdam)
Intalnire cu reprezentantul la aeroportul Henri Coanda la ora 15:20 pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL 1376 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 17:20, sosire la Amsterdam la ora 19:10. Imbarcare pe zborul KL 893 cu destinatia Shanghai cu decolare la ora 21:30.

24 August Shanghai
Sosire in Shanghai la ora 14:05. Transfer la hotel si cazare. Program liber pentru odihna. Seara cina la restaurant inclusa. Cazare la hotel Ramada Wujiaochang 4* sau similar Shanghai.

25 August Shanghai
Mic dejun. Suntem in cel mai spectaculos oras al Chinei, cu o combinatie fenomenala intre cladirile futuriste si ramasitele din vechea Concesiune. Vom vizita: Turnul Oriental TV al treilea turn de televiziune din lume ca inaltime, incantatoarea Gradina Yuyuan - cea mai faimoasa din Shanghai decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci; Templul Taoist Chenghuang. Pranz si cina incluse. Cazare la hotel Ramada Wujiaochang 4* sau similar Shanghai.

26 August Shanghai
Mic dejun. Vom continua vizitele cu Templul statuilor de jad ale lui Buddha, celebrul bulevard Nan Jing Road – renumit pentru multitudinea centrelor comerciale, locul ideal pentru cumparaturi, Bund-ul de unde se pot admira cladiri remarcabile precum Grand Hyatt. Timp liber pentru shopping. Seara croaziera pe Raul Huangpu. Pranz si cina incluse. Cazare la hotel Ramada Wujiaochang 4* sau similar Shanghai.

27 August Shanghai – Lhasa (avion)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Lhasa. Lasha „Acoperisul lumii” este unul din cele mai visate orase din lume, dar nu numai din cauza distantei, altitudinea de 3650 m inseamna accesibiliate limitata, ci si din cauza unei impresionante mosteniri de peste 1000 de ani de istorie culturala si spirituala care a ajutat la crearea religiei Tibetane romantice si misterioase. In tibetana Lhasa inseamna „Locul Zeilor”, resedinta lui Dalai Lama. Viata este molcoma, oamenii sunt joviali dar totusi raman devotati spiritual. Transfer in oras si cazare la hotel Gang-Gyan 4* sau similar Lhasa. Timp liber pentru aclimatizare. Cina inclusa.

28 August Lhasa
Mic dejun. Vizitam legendarul Palat Potala locasul lui Dalai Lama si centrul politic al Tibetului. Palatul care se intinde pe o suprafata de 130.000 mp, cu 117 m in inaltime si 360 m latime, este faimos pentru grandoarea cladirilor, contructiilor complicate, atmosferei evlavioase si splendidelor opere de arta. Aceasta citadela de 13 etaje si 1000 de camere a servit drept cartier general pentru fostul „stat religios” al Tibetului si a fost locuinta succesivilor Dalai Lama, utilizandu-l dupa a doua jumatate a sec. XVIII ca resedinta de iarna. Dupa-amiaza ne intreptam spre agitata Strada Barkhor care este centrul religios si social al Lhasei. Multi pelerini se inghesuie pe aleea de 800 m lungime. Pe ambele parti ale aleii, comerciantii ofera diverse produse, in timp ce calugarii calatori mediteaza pe marginea drumului. Pranzul si cina sunt incluse. Cazare la hotel Gang-Gyan 4* sau similar Lhasa.

29 August Lhasa
Mic dejun. O calatorie care taie oricui respiratia prin culorile intense verzi albastrui ale unuia dintre cele mai mari trei lacuri sacre ale Tibetului - Lacul Yamdrok, cu cele doua brate lungi de apa, din cer parand sa aiba infatisarea unui scorpion. Lacul este considerat sacru avand apa cu puteri speciale: dupa spusele localnicilor lacul are puterea de ai face pe cei batrani tineri din nou si ajuta la imbunatatirea inteligentei copiilor. Datorita statutului sau sacru, vizitatorii pot vedea pelerini care merg pe jos de-a lungul malurilor lacului. Dupa-amiaza ne intoarcem in Lhasa si continuam explorarea orasului vizitand Templul Jokhang, situat in inima Vechii Lhasa, gazduind cele mai pretioase relicve religioase, un Buddha Shakyamuni din aur adus in dar de Printesa Chineza Wen Cheng cu ocazia nuntii sale cu Relege Tibetan, Songtsen Gompo. Pranzul si cina sunt incluse. Cazare la hotel Gang-Gyan 4* sau similar Lhasa.

30 August Lhasa
Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea Manastirii Sera, in tibetana „ Trandafir Salbatic” pentru ca dealul din spatele ei era acoperit cu trandafiri salbatici infloriti in momentul construirii ei. Intinzadu-se pe o suprafata de 114.946 mp, manastirea este faimoasa pentru dezbaterile aprinse zilnice ale calugarilor impregnandu-i un stil distinctiv fata de celelalte manastiri faimoase ale Lhasei. In timpul celei mai active perioade, manastirea adapostea aproape 5000 de calugari, si avea o reputatie stralucitoare datorita faimoasei sale academii. Astazi, cam 300 de calugari traiesc in manastire, ale carei cadiri principale au fost salvate de ravagiile din timpul Revolutiei Culturale. Continuam cu vizitarea Manastirii Drepung, probabil cea mai mare manastire din lume. Se spune ca aproape 10.000 de calugari au trait si au muncit intre peretii acestei manastiri. Inainte de finalizarea Palatului Potala, predecesorii celui de-al 5-lea mare Dalai Lama au locuit aici inainte de a se muta la Potala. Incheiem ziua de vizite cu gradina Norbulingka (Gradina Pietrei Pretioase), construita la ordinele celui de-al saptelea Dalai Lama, fiind cea mai mare gradina construita din Tibet (360.000 mp si 374 de camere) in care oamenii il venereaza pe Buddha, isi petrec vacantele si studiaza palatele in stil tibetan. Pranzul si cina sunt incluse. Cazare la hotel Gang-Gyan 4* sau similar Lhasa.

31 August Lhasa - Xian (avion)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Xian. Transfer in oras si vizita la Zidurile Orasului Vechi construite in timpul dinastiei Ming. Pranz la restaurant inclus. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cina la restaurant inclusa. Cazare la hotel Grand New World 4* sau similar Xian.

01 Septembrie Xian
Mic dejun. Vizita la una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale secolului XX, considerata a fi „A 8-a minune a lumii” - Armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang (unificatorul Chinei care inainte de moartea sa, in anul 210 a.c., a dispus ca in mausoleul sau sa fie ingropate statui reproducand in marime naturala mii de soldati din diferite corpuri de armata, cu cai, care si arme). Pranz la restaurant inclus. Dupa pranz, vizita la Izvoarele Fierbinti Huaqing faimoase pentru povestea romantica dintre Imparatul Xuanzong (685-762) si concubina sa Yang Guifei in timpul Dinastiei Tang. Cina la restaurant inclusa. Cazare la hotel Grand New World 4* sau similar Xian.

02 Septembrie Xian – Beijing (avion)
Mic dejun. Dupa micul dejun continuam vizitarea Xian-ului cu complexul arhitectural Pagoda Gastii Salbatice (locul de unde s-a raspandit budismul in China). Complexul dateaza din timpul dinastiei Tang si este simbolul Xian-ului. A fost construit pentru a pastra in siguranta cele 657 de scripturi aduse inapoi din India de Calugarul Xuan Zhang. Constructia piramidala este construita pe 7 etaje si are 59,90 m inaltime. Pranz la restaurant inclus. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Beijing. Sosire in Beijing si transfer la restaurant pentru cina la restaurant. Cazare la hotel Feitian 4* sau similar Beijing.

03 Septembrie Beijing
Mic dejun. Se viziteaza celebra Piata Tiananmen (cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze). De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing (cunoscut sub numele de Orasul Interzis, pentru ca in el nu aveau acces muritorii de rand). Pranz la restaurant inclus. Dupa-amiaza se viziteaza Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate.
Cina la restaurant inclusa. Cazare la hotel Feitian 4* sau similar Beijing.

04 Septembrie Beijing
Mic dejun. Ziua incepe cu vizita exterioara la Stadionul Olimpic si Centrul National Acvatic si continua cu vizitarea Marelui Zid Chinezesc, sectiunea Juyongguan (structura imensa, ridicata in scop de aparare, ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii). Pranz la restaurant inclus. Continuam turul cu Palatul de Vara (cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale). Seara cina la restaurant inclusa. Cazare la hotel Feitian 4* sau similar Beijing.

05 Septembrie Beijing – Bucuresti (via Paris)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF 129 cu destinatia Paris. Decolare la ora 09:25, sosire in Paris la ora 14:10. Imbarcare pe zborul AF 1088 cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 18:55, sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda la ora 22:45. Sfarsitul pachetului de servicii.


Nota: In pachet mai sunt incluse cateva vizite reprezentative pentru cultura si civilizatia chineza. Insotitorul de grup va va comunica la sosire datele de desfasurare ale acestora.

Vizitarea unui magazin cu produse din jad, cea mai pretioasa piatra din China si una dintre cele mai timpurii forme de arta care a atins cote inalte de rafinament. Conform mitului chinezesc al genezei, la moartea zeului Pan Gu, rasuflarea sa a devenit vant si nori, muschii s-au transformat in pamant, iar maduva oaselor a devenit jad si perle.
Va invitam sa descoperiti secretul producerii matasii chiar la magazinul cu matasuri. Secole intregi Vesticii nu au reusit sa descopere secretul fabricarii matasii. Mai mult de 2000 de ani chinezii au tinut secretul, facandu-l cel mai bine pastrat secret din istorie. Inainte ca Japonia si Coreea sa-l descopere, dezvaluirea modului de obtinere a matasii era pedepsita cu moartea.
Vizitarea unui magazin cu perle - chinezii colectea

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
23-Aug-12 - 04-Sep-122079

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR