Destinatii Europene

CIRCUIT CEHIA BAVARIA AUSTRIA 10 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
29/06/2012 - 03/08/2012
Pret Total:
599 € (59.9€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 03.Aug.2012, 29.Jun.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 599 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: PRAGA - KARLOVY VARY - KONOPISTE - CESKY KRUMLOV - NURENBERG - ROTHENBURG - MUNCHEN - CASTELE BAVARIEI - CHIEMSEE - SALZBURG - VIENA

Ziua 1 BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:30 pentru imbarcare cursa CSA OK 805 Bucuresti - Praga cu decolare la ora 05:25. Sosirea la Praga la ora 06:15. Transfer in oras si continuam cu Turul “orasului de aur”: Castelul Praghez - cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Dupa turul de oras, transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza timp liber la dispozitie, plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Nu ratati o vizita pentru cina la cea mai renumita berarie din Praga - Novometsky Pivovar. Cazare Hotel Duo 4**** Praga.

Ziua 2 PRAGA - CASTELUL KONOPISTE
Mic dejun. Tur pietonal Praga cu insotitorul de grup: Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai - vestita artera comerciala, zona Hradului. Dupa amiaza, excursie optionala la Castelul Konopiste situat la aproximativ 40km de Praga. Este un castel construit in stil gotic la sfarsitul sec. XIII-lea dupa modelul castelelor din Franta. In anul 1887 a devenit casa printului mostenitor Franz Ferdinand D’Este, un adevarat colectionar de arme fine, mobilier, tapiserii si un mare iubitor de vanatoare. Asasinarea sa la Sarajevo in anul 1914 a condus la declansarea Primului Razboi Mondial. La mult timp dupa moartea sa a devenit o importanta atractie turistica. In gradina palatului se pot admira ursii care strajuiesc castelul exact ca in vremurile medievale, adapostul de pasari si impresionantii pauni. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare Hotel Duo 4**** Praga.

Ziua 3 PRAGA - KARLOVY VARY - NURENBERG (320km)
Mic dejun. Excursia continua spre Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice, renumita pentru numeroasele sale izvoare termale cu puteri tamaduitoare, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Este de asemenea renumit pentru numeroasele magazine de bijuterii, ceramica si nu in ultimul rand pentru bautura traditionala Beceherovka. Ne continuam drumul spre Germania si ajungem spre sfarsitul amiezii in Nuremberg. Binecunoscut pentru procesele care s-au desfasurat aici la finele celui de-al Doilea Razboi Mondial, Nurnberg este presarat cu cateva atractii turstice care nu trebuie ratate! Printre acestea se numara: Kaiserburg - Castelul Imperial, Germanisches Nationalmuseum, opera, bazilicile orasului, casa lui Albrecht Durer, fantana Ehekarussell, muzeul jucariilor, etc. Cazare hotel Acom 3***.

Ziua 4 NURENBERG - ROTHENBURG: Orasul Craciunului - MUNCHEN (350km)
Mic dejun. Astazi vom face o incursiune pe Drumul Romantic si vom vizita pentru inceput Rothenburg ob der Tauber supranumit si Orasul Craciunului, o bijuterie medievala a Germaniei, unde timpul s-a oprit in loc iar Spiritul Craciunului ramane impregnat in tot ceea ce ne inconjoara, tot timpul anului. Veti surprinde farmecul orasului vechi plimbandu-va pe stradute inguste si bucurandu-va de piatete pline de elemente istorice. Dupa turul orasului va sugeram o vizita la Muzeul Craciunului - o adevarata comoara a Germaniei. Excursia contonua spre capitala Bavariei. Tur de oras Munchen cu ghid local de limba romana: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Seara, nu ratati un popas la „Hofbrauhaus” - beraria lui Hitler. Cazare hotel Comfort Munchen Ost 3***.

Ziua 5 MUNCHEN & CASTELELE BAVARIEI
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau optional Excursie la Castelele Bavariei. Pentru inceput vom vizita Castelul Hohenschwangau, locul unde si-a petrecut copilaria Ludovic al II-lea si apoi Castelul Neuschwanstein, care este unul dintre cele mai renumite atractii turistice din Bavaria si Germania. Americanii de la Disney s-au inspirat din acest palat cand au creat Castelul Frumoasei Adormite. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Comfort Munchen Ost 3***.

Ziua 6 MUNCHEN - LACUL CHIEMSEE - CASTELUL Herrenchiemsee - SALZBURG (140km)
Mic dejun. Excursia continua spre Austria nu inainte de a mai face o vizita in Germania la lacul Chiemsee, locul unde se varsa raurile Tiroler Achen si Prien. Pe cea mai mare dintre insule se poate vizita Castelul Herrenchiemsee - cunoscut sub numele de Versailles-ul Bavariei intrucat inca de la constructie s-a dorit a fi o replica a celebrului Palat Versailles (biletul de intrare si biletul de vaporas se achita la fata locului). Excursia continua spre Salzburg. Tur de oras Salzburg, pietonal cu insotitorul de grup: Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart. Timp liber la dispozitie in Salzburg pentru cumparaturi sau vizite individuale. Seara ne vom caza la o pitoreasca pensiune situata la doar 8km de centrul orasului Salzburg. Cazare hotel Graml 3*** Hallwang-Salzburg.

Ziua 7 SALZBURG - LACURILE ALPINE - ABATIA MELK - DEFILEUL DUNARII - VIENA (370km)
Mic dejun. Excursia continua spre lacurile alpine din Salzkamergut unde vom putea admira panoramic lacurile Mondsee si Wolfgangsee cu scurt popas in Bad Ischl - fosta statiune imperiala, locul preferat de vacanta al imparatului Franz Joseph care obisnuia sa vina aici la bai, locuind in Kaiservilla - resedinta care poate fi admirata si astazi fiind locuita in prezent de catre mostenitori. Excursia continua spre Abatia Melk, admirand panoramic si lacul Traunsee. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Manastirea benedictina este considerata leaganul Austriei, amplasata intr-un cadru mirific pe malul Dunarii. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Optional, vizita in interior cu ghid local (Bilet de intrare 10,50 Euro/persoana). Excursia continua spre Viena pe defileul Dunarii Wachau. Vom urma cel mai frumos traseu al Dunarii, stramtoare cunoscuta sub numele de Wachau. De la Melk la Krems puteti admira Castele medievale, sate pitoresti si celebrele plantatii viticole. Sosire in cursul serii la Viena. Cazare hotel Austria Trend Messe 3***superior.

Ziua 8 VIENA IMPERIALA
Mic dejun. Tur de oras Viena panoramic si pietonal. Celebrul Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii” - Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Dupa turul de oras, optional vizita la Palatul Schonbrunn cu ghid local de limba romana. (cca. 16 Euro/persoana pt. 25 de platitori si include ghid local de limba romana, bilet de intrare la Palatul Schonbrunn si transfer autocar dus-intors). Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau plimbari pietonale cu insotitorul de grup: Casa Mozart, Casa Muzicii, Opera de Stat din Viena. Cazare hotel Austria Trend Messe 3***superior.

Ziua 9 VIENA - CESKY KRUMOLV - PRAGA (400km)
Mic dejun. Dimineata plecam spre Cehia si imediat ce vom trece granita vom vizita unul dintre cele mai reprezentative orase medievale. Cesky Krumolov este fara doar si poate unul dintre cele mai bine pastrate orase medievale din Cehia, care practic este neschimbat din sec. XVIII, inclus in Patrimoniul Cultural Mondial Unesco. Unul dintre cele mai impresionante monumente este Castelul Krumlov, reconstruit in stil renascentist de catre arhitecti italieni in sec. XVI. Este un complex format din 40 de cladiri si palate. Podul cu trei nivele „Plášťový most” uneste castelul cu gradina si teatrul. Mai pot fi admirate aici Biserica Sf. Vit si Biserica Sf. Jost. Excursia continua spre Praga. Seara, optional, Cina traditionala de bun ramas cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu - cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel Duo 4**** Praga.

Ziua 10 PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizite individuale, plimbari cu insotitorul de grup sau programe de cumparaturi. La ora 18:30 transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare pe cursa CSA OK804 cu decolare la ora 21:35. Sosire in Bucuresti la ora 00:25. Sfaristul pachetului de servicii.

017

Supliment Single :+ 199 Euro/persoana/pachet
Reduceri copii 02-05,99 ani : - 200 Euro/copil/perioada (cu 2 adulti in camera, in pat cu parintii)
Reduceri copii 06-11,99 ani : - 100 Euro/copil/perioada (cu 2 adulti in camera, in pat suplimentar)
Tarifele au fost calculate pentru minim 35 de platitori!

Excursii optionale:
Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 25 € /adult, 20 €/copil 3-11 ani, GRATUIT copil 0-2,99 ani
Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, 1 bautura, muzica live acordionist
(tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

Cina traditionala cu spectacol folcloric live: 30 €/adult, 25€ /copil 6-11ani, GRATUIT copil 0-5,99 ani
Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live
(Transfer cca: 10 Euro/persoana, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

Excursie de ½ zi la Castelul Konopiste: 45 €/adult, 40 €/ copii 2-14 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani. Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Iun-12 - 03-Aug-12599

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR