Destinatii Europene

Circuit Cehia Austria Germania 9 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
07/08/2010 - 15/08/2010
Pret Total:
485 € (53.89€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu
Dresda, Nurnberg, Munchen, Castelele Bavariei,Viena, Salsburg, Melk, Innsbruck,
Praga, Karlovy Vary, Brno, Castelul Konopiste

Plecari
07.08.2010

Servicii incluse
● servicii ghid roman ;
● bilet de avion a Bucuresti - Viena - Bucuresti ;
· 8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**, hoteluri de 2** definite prin camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus ;
· transport(fara ziua3) cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari.

Servicii neincluse
· taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si comision,in total = 160 € (se achita la agentia din Romania).
· biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Program
ZIUA 1 – Sambata, ora 5.05, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Baneasa - check in BLUE AIR pentru destinatia Viena. Decolare ora 7.05, sosire, ora 7.40 in Viena. Deplasare la Bratislava - se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Popas (30 min.) in Brno. Cazare in Praga.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare (40 Km de Praga) pentru vizitare Castelul Konopiste (tur de castel 45 min).Tur Praga cu autocarul: Castelul Praga (Hradul), Catedrala Sf. Vit, Manastirea Loreta, Ulita de Aur, Podul Carol, Cartierul Mala Strana cu biserica Sf. Nicolae. Tur pietonal: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul cu Sfinti, Cartierul evreiesc din Praga,Vaclavske Namestie (zona cu magazine de lux). Optional, seara pragheza cu cina si program artistic (35 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 € - daca se achita in excursie). Cazare in Praga.

ZIUA 3 (mic dejun). Timp liber. Optional, croaziera (plata in excursie) pe Vltava. . Cazare in Praga.

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare (150 km) la Dresda. Popas (2,5 ore) - vizita Castelul Swinger si centrul orasului, apoi deplasare(155 km) la Karlovy Vary (popas 2,5 ore) - perla statiunilor cehe. Cazare in Nurnberg.

ZIUA 5 (mic dejun). In NURNBERG plimbare pietonala in centrul istoric la Schoner Brunnen si bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. In München se viziteaza: Domul, Primaria, Marienplatz, HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589).

Cazare in Munchen.

ZIUA 6 (mic dejun) Se viziteaza castelele Bavariei (popasuri cate 90 min.) Linderhof (unde-si organiza vanatorile regele Ludovic II) si Hohenschwangau.Deplasare la Innsbruck - popas in centru istoric. Cazare in zona Innsbruck.

ZIUA 7 (mic dejun). In Salsburg (popas 3 ore) se viziteaza : Domul, Gradinile Mirabell si Casa natala MOZART. Deplasare la Viena, cu popas la Manastirea Melk. Cazare in Viena.

ZIUA 8 (mic dejun). Tur cu autocarul pe traseul: Roata Mare din Prater (oprire), Sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si ringul vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre).Vizita Palatul Schonbrunn sau pentru turistii care nu viziteaza palatul, plimbare in parcul si gradinile palatului. Plimbare pietonala in ringul vienez: Piata Maria Tereza, Piata Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Graben, Coloana Ciumei. Sugestii: Muzeele din Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Muzeul de Stiinte Naturale, Cripta Capucinilor, Parcul Prater. Optional (30 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 40 € - daca se achita in excursie), cina in Grinzing si tur by night Viena cu autocarul. Cazare in Viena.

ZIUA 9 – Duminica (mic dejun). Timp liber in Viena. Transfer la aeroport.Ora 19.30 - prezentare la imbarcare. Decolare din Viena, ora 21.30. Sosire in Bucuresti la Aeroportul Baneasa, ora 23.55.

007

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Supliment single 140 €.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 25 €.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
07-Aug-10 - 15-Aug-10485

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR