Destinatii Europene

Circuit Castelele Bavariei si Alpii Austrieci

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
01/03/2011 - 01/09/2011
Pret Total:
325 € (46.43€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DATE PLECARE: 12.06  ; 10.07 ; 31.07 ; 21.08 ; 18.09

DETALII PROGRAM:
ZIUA 1 BUCURESTI – BUDAPESTA / GYOR
Plecare din Bucuresti, din fata Parcului Carol, la ora 6.00, pe urmatoarele rute:
Plecarile din 12.06 ; 18.09: Bucuresti – Ploiesti – Campina – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta.
Plecarile din 10.07 ; 31.07 ; 21.08: Bucuresti – Pitesti – Rm.Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta. Cazare in BUDAPESTA sau GYOR.

ZIUA 2 GYOR – VIENA – MELK – SALZKAMMERGUT
Mic dejun. Plecare spre Viena. VIENA: Tur panoramic cu autocarul al Ringului Vienez: Opera, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Biserica Votiva, Universitatea si pietonal: Catedrala Sf. Stefan, Palatul Hofburg (exterior) Piata Maria Tereza, Kartnerstrasse. Traseul se continua spre Abatia de la MELK, care reprezinta unul dintre cele mai frumoase monumente baroce europene cu o vechime de peste 900 de ani, asezat la inceputul defileului Dunarii – Wachau, drum romantic plin de castele si podgorii. Cazare in zona Salzkammergut.

ZIUA 3 SALZBURG – Castelul HERRENCHIMSEE – MUNCHEN
Mic dejun. Plecare spre Salzburg pentru un tur pietonal: Getreidegasse – vechea “Strada Mare” a orasului unde se afla Casa natala a lui Mozart, Domul, Palatul Residenz, Gradinile Mirabell, zona de unde se poate admira silueta fortaretei Hohensalzburg ce domina orasul. Circuitul se continua spre Germania cu oprire pe malul lacului Chiemsee. Imbarcare pe vaporasul care ne duce pe insula Herren, unde se viziteaza Castelul Herrenchiemsee, construit de regele Ludovic al II lea al Bavariei, ca o copie a Palatului Versailles. Traseul se continua spre MUNCHEN, capitala Bavariei si al doilea oras ca marime din Germania. Tur de oras pietonal al centrului orasului MUNCHEN: Domul – Basilica Fecioarei Maria, Primaria veche, Primaria noua, Piata Fecioarei Maria, Basilica Sf. Petru, Basilica Sf. Mihail, Beraria Regala Hofbrauhaus. Timp liber. Sugestii vizite: Piata Odeon, Piata Viktualienmarkt si ansamblul Residenz.
Cazare in zona MUNCHEN.

ZIUA 4 MUNCHEN – Castelele bavareze Neuschwanstein si LINDERHOF – INNSBRUCK
Mic dejun. Plecare spre Bavaria, unde se poate admira castelul Hohenschwangau, construit de familia regala de Bavaria, locul unde a copilarit Ludovic al II lea. Pe un versant din apropiere acesta a ridicat Castelul Neuschwanstein, un castel de basm care a fost sursa de inspiratie pentru realizarea parcului Disney. Vizitarea castelului Neuschwanstein. Traseul se continua spre Castelul Linderhof, bijuterie arhitecturala complet finalizata. Vizitarea castelului Linderhof. Circuitul se continua spre INNSBRUCK, capitala landului Tirol si gazda de doua ori a Jocurilor Olimpice de Iarna. Traseul trece prin orasul Garmisch-Partenkirchen, gazda a olimpiadelor de iarna. Tur pietonal de oras INNSBRUCK – centrul vechi: Landestheater, Leopoldsbrunnen, Universitatea, Basilica Iezuita, Hofburg – Palatul imperial, Catedrala St. Jacob, Hofkirche, Goldenesdachl (Casa cu acoperis din aur), Stadtturm, Helblinghaus.
Cazare in zona INNSBRUCK.


ZIUA 5 PASUL GERLOS – CASCADA KRIMML – ZELL AM SEE – SALZKAMMERGUT
Mic dejun. Plecare spre Lumea cristalelor Swarowski si popas pentru vizitarea muzeului aniversar.
Traseul se continua pe valea Zillertal prin Pasul Gerlos, la o altitudine de peste 1600 m, spre Parcul
National Hohe Tauern, la cascada Krimml care are o cadere de aproximativ 400 m. Deplasare spre
Kaprun si Zell am See, doua dintre cele mai cunoscute localitati alpine de unde se poate admira
silueta ghetarului Kitzsteinhorn cu o altitudine de 3203 m. Popas in Zell am See pe malul lacului
Zeller See. Traseul se continua spre zona lacurilor alpine. Cazare in zona Salzkammergut.

ZIUA 6 HALLSTATT – MAYERLING – BUDAPESTA
Mic dejun. Vizitarea salinei din Hallstatt, localitate situata pe malul lacului alpin cu acelasi nume, zona protejata UNESCO. Salina din Hallstatt, este cea mai veche salina din lume, iar localitatea de la baza masivului Dachstein West, gazduieste un muzeu al zonei si Biserica Sf. Mihail. Circuitul se continua spre Budapesta, cu un popas in Padurea Vieneza la MAYERLING, pentru a vizita muzeul si biserica ridicate in amintirea printului Rudolf. Sosire in BUDAPESTA. Optional – Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva sau Seara folclorica cu cina traditionala ungureasca in Crama Borkatakomba. Cazare in BUDAPESTA.

ZIUA 7 BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in functie de formalitatile vamale.

TARIFUL INCLUDE:
transport cu autocar clasificat international
6 nopti cazare in hoteluri sau pensiuni 2* - 3* (conform normelor de clasificare locale), in camere duble cu baie proprie
6 mic dejunuri
Toate excursiile si vizitele incluse in program
taxele de autostrada, parcari, trecerea frontierelor
ghid insotitor

TARIFUL NU INCLUDE:
Biletele de intrare si servicii de ghizi locali pentru toate obiectivele turistice din program
biletele de transport in comun
Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva la Budapesta, sau Cina la Borkatakomba cu program folcloric - 30 Euro / pers (minim 30 turisti)
asigurarea medicala

AVANS: 150 Euro/pers. Rest plata – cu 21 zile inainte de data plecarii. Supliment SGLE – 90 Euro. Plata se poate efectua in Euro sau lei (curs BNR+2% )


Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual, carte de identitate, sau pe pasaportul unui parinte). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta fie are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Informatii pe www.politiadefrontiera.ro
Recomandam intocmirea unei asigurari „STORNO” pentru situatiile in care turistul nu mai poate efectua calatoria din cauza imbolnavirilor, accidentelor, furtul sau distrugerea pasaportului, etc. Astfel, turistul isi poate recupera costul excursiei de la societatile de asigurari.
Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul cu numarul confirmat, indiferent de localitatea unde se imbarca. 


PUNCTE IMBARCARE RUTA 1: PUNCTE IMBARCARE RUTA 2:

PITESTI – McDonald’s gara PLOIESTI – Benzinaria Petrom (Metro)
RM. VALCEA – Benzinaria Dacos BRASOV – Benzinaria MOL la intrare in oras
SIBIU – McDonald’s iesire spre Sebes SIBIU – McDonald’s iesire spre Sebes
SEBES – Farmacia Helpnet sau Casa de cultura SEBES – Farmacia Helpnet sau Casa de cultura
DEVA – parcare gara – Billa DEVA – parcare gara – Billa
ARAD – Gara ARAD – Gara
























Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS