Destinatii Europene

Circuit Capitale Imperiale 8 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
05/05/2010 - 12/05/2010
Pret Total:
299 € (37.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu

Viena – Praga – Bratislava – Budapesta
Plecari

05 mai, 1 iunie, 17 octombrie,2 noiembrie 2010
Servicii incluse

• 7 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3*** conform programului
• Tur de oras Budapesta
• Tur de oras Bratislava
• Tur de oras Praga
• Tur de oras Viena
• Ghid local de limba romana pentru vizitarea Palatului Schonbrunn
• Transport cu autocar clasificat 4****
• Ghid insotitor din partea agentiei
Servicii neincluse

• asigurarea medicala (optionala)
• intrarile la obiectivele turistice din program
• excursiile optionale
Program

Ziua 1 BUCURESTI – BUDAPESTA (790km)
Plecare din Bucuresti la ora 05h00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes (preluarea pasagerilor din Cluj, Alba) – Deva – Arad – Timisoara – Budapesta. Sosire in cursul serii la Budapesta in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel 3*** Budapesta.

Ziua 2 BUDAPESTA – PRAGA (530km)
Mic dejun. Excursia continua spre Praga pe ruta Bratislava – Brno – Praga. In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric, faleza Dunarii. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel 3*** Praga.

Ziua 3 PRAGA – ORASUL DE AUR
Mic dejun. Tur de oras Praga pietonal: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit – simbolul spiritualitatii cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Seara, optional, Cina cu program folcloric si muzica traditionala. Tarif: ~35 Euro/persoana,minim 25 de platitori. Cazare Hotel 3*** Praga.

Ziua 4 PRAGA – EXCURSIE LA KARLOVY VARY
Mic dejun. Optional, Excursie la Karlovy Vary – cea mai renumita statiune balneo climaterica din Europa si perla statiunilor din Cehia. (Tarif: 35 Euro/persoana, minim 25 platitori. Include: transport autocar dus-intors, insotitor de grup). Seara, optional croaziera cu cina pe raul Vltava. Tarif: 30 Euro/persoana, transfer inclus hotel – port - hotel. Cazare Hotel 3*** Praga.

Ziua 5 PRAGA – VIENA (240km)
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Sosire in cursul dupa amiezei la Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Elisabeth „Sisi”, Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan. Seara, optional va invitam, la o cina traditionala vieneza in celebrul cartier GRINZING. (25 Euro/persoana, transfer inclus hotel-restaurant-hotel). Cazare hotel 3*** Viena.

Ziua 6 VIENA – MELK – DEFILEUL DUNARII WACHAU
Mic dejun. Vizitarea Palatului Schonbrun cu ghid local de limba romana. (biletul de intrare la palat se achita la fata locului). Dupa amiaza, optional Excursie de ½ zi la ABATIA MELK & DEFILEUL DUNARII WACHAU. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcere la Viena pe defileul Dunarii Wachau.Vom urma cel mai frumos traseu al Dunarii, stramtoare cunoscuta sub numele de Wachau. Puteti admira Castele medievale, sate pitoresti si celebrele plantatii viticole. (Tarif: 35 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, biletul de intrare la Melk si ghid local la Melk. Cazare hotel 3*** Viena.

Ziua 7 VIENA – BUDAPESTA (230km)
Mic dejun. Excursia continua spre Budapesta. Tur de oras Budapesta: Citadela, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal si Palatul Parlamentului. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tarif: 30 Euro/persoana. Cazare Hotel 3*** Budapesta.

Ziua 8 BUDAPESTA – BUCURESTI (790km)
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara tarziu in functie de formalitatile vamale.
017

• Transfer gratuit din provincie pe urmatoarele rute de transfer:
• Ruta 1. Constanta-Medgidia-Cernavoda-Slobozia-Bucuresti;
• Ruta 2. Iasi-Roman-Bacau-Onesti-Brasov;
• Ruta 3. Pitesti – Bucuresti

Supliment SGL: 90 Euro/pers/perioada
Supl SGL 1 iunie 99 euro/pers/perioada

Nota:
-Camerele triple si duble cu pat suplimentar se confirma la cerere
-In unele orase/hoteluri, camerele triple pot fi duble cu pat suplimentar

Grup minim: 40 persoane

importante:
Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 de persoane. Pentru grupuri de 35-39 de persoane se achita un supliment de 15 Euro/persoana, pentru 30-34 de platitori se achita un supliment de 25 Euro/persoana, iar pentru 25-29 de platori suplimentul este de 45 Euro/persoana
Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele de clasificare existente in fiecare tara si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
Repartizarea camerelor se face de catre receptia fiecarui hotel. Cerintele speciale de tipul: camere fumatori/nefumatori, etaje inferioare/superioare, repartizarea pe acelasi etaj impreuna cu alti pasageri, camere alaturate, etc. se rezolva la fata locului cu receptia hotelului si cu asistenta insotitorului de grup in masura posibilitatilor existente, in functie si de gradul de ocupare a hotelului.
Insotitorul de grup poate efectua modificari ale programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
La inscriere excursia se achita integral sau minim 40%, restul urmand a fi achitat cu cel putin 21 zile inainte de data plecarii.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 14 zile inainte de data plecarii.
Va rugam sa va asigurati ca pasapoartele sunt valabile cel putin inca 6 luni de la data calatoriei.
Recomandam intocmirea unei asigurari „STORNO” pentru situatiile in care turistul nu mai poate efectua calatoria datorita imbolnavirilor, accidentelor, furtul sau distrugerea pasaportului, etc. Astfel, turistul isi poate recupera costul excursiei de la societatile de asigurari.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
05-Mai-10 - 12-Mai-10299

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR