Destinatii Europene

CIRCUIT CANADA SUA 14 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
10/06/2012 - 23/06/2012
Pret Total:
2165 € (154.64€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
TORONTO – NIAGARA – OTTAWA - MONTREAL – QUEBEC – BOSTON – NEW YORK – PHILADELPHIA – WASHINGTON

PLECARI
10 – 23 .06.2012 (14 zile/12 nopti)

SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti – Toronto, retur New York - Bucuresti cu compania AIR FRANCE KLM
12 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*: 2 nopti in Toronto, 1 noapte in Ottawa, 1 noapte in Montreal, 2 nopti in Quebec, 2 nopti in Boston, 2 nopti in New New York si 2 nopti in Washington
transferuri aeroport – hotel – aeroport si transport cu autocar local conform itinerariului
tururi de oras cu ghid local in Toronto, Montreal, Quebec, Boston, Washington, New York
vizitarea turnului CN Tower in Toronto
vizitarea Cascadei Niagara si plimbare cu vaporasul Maid of The Mist
croaziera 1000 Islands
vizitarea Muzeului Civilizatiei in Ottawa
excursie la Côte de Beaupré (in provincia Quebec)
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport si securitate = 385 EURO – pot suferi modificari
taxa de viza SUA si de programare pentru interviu (PIN) = 151 USD la cursul afisat de Banca Transilvania in ziua platii; se achita individual la orice sucursala a Bancii Transilvania
taxa de viza Canada (Temporary Resident Visa- Single Entry 55 EURO sau Temporary Resident Visa - Multiple Entry 110 EURO) se achita individual la orice sucursala a Bancii Transilvania
excursiile optionale
asigurarea medicala si asigurarea storno
tips pentru soferi, ghizi locali si bagajisti – cca 45 USD, se platesc la fata locului

PROGRAM
Ziua 1 - 10 iunie - BUCURESTI – TORONTO
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) la ora 05:00 cu insotitorul de grup; plecare spre Toronto cu compania AIR FRANCE, cu schimbarea cursei la Paris. Sosire la Toronto la ora locala 16:05. Transfer la hotel 3* (Bond Place sau similar) si cazare. Seara este rezervata pentru o scurta intalnire informativa cu ghidul si pentru odihna, in vederea acomodarii cu noul fus orar.

Ziua 2 - 11 iunie - TORONTO & CASCADA NIAGARA
Mic dejun. Dimineata ne vom intalni cu ghidul local si impreuna vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale capitalei economice a statului canadian: Rogers Center, CN Tower, cladirile Parlamentului provinciei Ontario, Queen’s Park. Dupa efectuarea turului de oras ne vom indrepta catre Cascada Niagara si vom admira de aproape aceasta uimitoare minune naturala, in cadrul unei plimbari cu vaporasul Maid of The Mist. Seara ne intoarcem in Toronto, nu inainte de a cumpara un souvenir de la magazinele aflate in apropierea cascadei.

Ziua 3 - 12 iunie - TORONTO – OTTAWA (450 km)
Mic dejun. Vom urma tarmul Lacului Ontario catre orasul colonial Kingston, spre estuarul fluviului St. Laurence. Ne vom relaxa intr-o croaziera de o ora in arhipelagul celor 1000 de Insule. Intorsi pe tarm, ne vom indrepta catre capitala tarii, Ottawa, renumita pentru bulevardele largi, cladirile impunatoare si gradinile publice cu lalele multicolore. Cazare in Ottawa, hotel 3* (Quality Hotel Downtown sau similar).

Ziua 4 - 13 iunie - OTTAWA – MONTREAL (212 km)
Mic dejun. Parasim Ottawa si intram in provincia francofona Quebec. Ne continuam drumul catre Montreal unde, odata ajunsi, avem prevazut un tur de oras care ne va arata contrastul intre orasul vechi, cu stradute inguste si orasul modern cu cladiri impresionante. Cazare in Montreal, la hotel 3* (Holiday Inn Midtown sau similar).

Ziua 5 - 14 iunie - MONTREAL – QUEBEC CITY (250 km)
Mic dejun. Timp liber pentru vizite suplimentare in Montreal. Ne deplasam apoi catre Quebec City, cel dintai asezamant francez de pe continentul Nord American. Seara va propunem o cina (optionala) intr-unul dintre bistrourile romantice ale orasului. Cazare in Quebec City la hotel 3*, unde vom ramane pentru urmatoarele doua nopti.

Ziua 6 - 15 iunie - QUEBEC CITY
Mic dejun, urmat de un tur de oras cu ghid local. Quebec este un oras incantator, istoric, cu un sarm european aparte. Vom vedea Cartierul Latin, parcul istoric Battlesfield - scena unor confruntari care au schimbat destinul Americii de Nord – Basilica, Citadela si Palatul Regal (exterior). Spre nord vom ajunge la altarul St Anne de Beaupre, primul loc de pelerinaj din America de Nord, si la impresionanta Cascada Montmorency (83m).

Ziua 7 - 16 iunie - QUEBEC – BOSTON (640 km)
Mic dejun. Traseul excursiei va urma linia stancoasa a tarmului catre sud, iar drumul spre Boston va cuprinde si o oprire intr-unul dintre satele pitoresti de coasta cum ar fi Kennebunkport. Aici vom avea ocazia sa vedem viata obisnuita, de zi cu zi, a locuitorilor din Noua Anglie. Vom trece de Portsmouth, singurul oras aflat pe coasta din zona New Hampshire. Vom ajunge seara la Boston, oras important al Statelor Unite ale Americii, statul Massachusetts. Cazare hotel 3* (Quality Suites sau similar).

Ziua 8 - 17 iunie - BOSTON
Boston este unul dintre cele mai vechi si mai frumoase orase ale Americii. Vom vizita cu ghidul local, printre altele: Trinity Church, cea mai veche catedrala din Boston, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in sil englezesc. Dupa amiaza este libera pentru o plimbare relaxanta intr-una din gradinile publice ale orasului sau pentru vizitarea Muzeului US Constitution. Cazare in Boston.

Ziua 9 - 18 iunie - BOSTON – NEW YORK (360 km)
Mic dejun. Plecare spre Big Apple. In cursul dupa amiezii, dupa ce ne vom caza la un hotel de 3*, avem prevazut un tur panoramic de oras in cadrul caruia vom vizita cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center.

Ziua 10 - 19 iunie - NEW YORK
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale in acest minunat oras. Seara, optional, tur de noapte al orasului New York, incluzand : traversare cu ferry boat la Staten Island, Brooklyn, Soho, si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 25 platitori. Cazare New York.Cazare la hotel 3*.

Ziua 11 - 20 iunie - NEW YORK – PHILADELPHIA - ATLANTIC CITY (optional) - WASHINGTON, DC (570 km)
Mic dejun. Plecare spre Philadelphia, oras istoric in care s-au scris si adoptat doua documente de importanta majora: Declaratia de Independenta si Constitutia Statelor Unite. Vom face un tur de oras in care vom vizita Parcul Independentei, vom vedea Liberty Bell, clopotul urias de 943 kg, simbol istoric al independentei, aflat in turla cladirii Independence Hall. In continuare, optional, se poate face o mica abatere de la traseu pentru a vizita Atlantic City, considerat Las Vegasul Coastei de Est. Seara vom ajunge la Washington. Cazarea este prevazuta la un hotel de 3*. In limita timpului ramas disponibil, seara va propunem o plimbare in cartierul istoric Georgetown.

Ziua 12 - 21 iunie - WASHINGTON
Mic dejun. Astazi vom vizita capitala celui mai important stat al lumii, cu cele mai cunoscute obiective turistice, culturale si politice. Turul de oras dureaza cca 4 ore, timp in care vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Cimitirul Memorial Arligton (mormintele familiei Kennedy), Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Dupa amiaza timp liber. Cazare Washington. Seara, optional tur de noapte al orasului Washington: memorialul Jefferson, memorialul Washington, cartierul chinezesc si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte. Pret informativ: 60 USD / persoana, minim 25 platitori.

Ziua 13 - 22 iunie - WASHINGTON – BUCURESTI
Timp liber pentru vizite suplimentare sau cumparaturi (camerele vor fi eliberate cel mai tarziu la ora 12:00). Transfer la aeroport la ora 13:30 pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu decolare la ora 16:40, destinatia Paris.

Ziua 14 - 23 iunie
Sosire la Paris la ora locala 06:00 dimineata, imbarcare pe cursa Paris-Bucuresti cu decolare la ora 10:25. Sosirea la Aeroportul Otopeni este prevazuta pentru ora 14:15.

008

Supliment camera single: 580 EURO
Reducere copil 6-10 ani in camera cu ambii parinti (pat suplimentar): 200 euro
Camere triple: pret si disponibilitate la cerere.
GRUP MINIM:30 persoane. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza, sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic de 30 persoane, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
CANADA: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / chitanta in original aferenta platii taxei de viza primita de la Banca Transilvania, plata taxei trebuie efectuata cu maxim 5 zile inaintea depunerii dosarului la Ambasada Canadei / formularele de viza (IMM5257, IMM5645 (Family Information) si IMM5476 (Use of a Representative – daca doriti ca agentia Agentia sa aiba acces la informatii privind statutul vizei) completate electronic de fiecare aplicant la viza / extras de cont personal cu minum 2000 USD / 2 fotografii color 35 mm latime x 45 mm inaltime, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei, salariului si perioada concediului sau talon de pensie, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / copie carte sau contract de munca / pentru copii, copie certificat de nastere / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta dovada acordulului parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar/ Ambasada

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
10-Iun-12 - 23-Iun-122165

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR