Destinatii Europene

CIRCUIT FRANTA BENELUX 12 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
29/07/2016 - 29/07/2016
Pret Total:
563 € (46.92€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
transport cu autocar climatizat, clasificat 2 - 4*, exceptând ziua 5 (contra cost cu transport public); (Pe acest program, în sezoanele 2013, 2014 şi 2015 s-au realizat 11 grupuri, toate grupurile au beneficiat de autocare 3* şi 4*.)
11 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*;
ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu, de la Budapesta.

SERVICII NEINCLUSE
excursii opţionale;
Plimbările cu vaporaşe, urcarea în Turnul Eiffel, transport în Paris
intrările la obiectivele turistice

PROGRAM
Circuit Franta Benelux 12 zile Autocar

Ziua 1. CLUJ sau Timisoara /ARAD – BUDAPESTA – VIENA – Salzburg (775 + 165 km)
Ora 2:00 Plecare din Cluj de la Autogara Beta, Str. Giordano Bruno, nr. 1, pe ruta Oradea – Budapesta. Continuam traseul spre Viena pentru a admira intr-un scurt tur de oras frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg, Domul Sf. Stefan, Opera. Deplasare in Salzburg, orasul muzicii, pentru un tur pietonal: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Cazare la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.

NOTA: Din Oradea plecare de la Parcarea Radio Transilvania la ora 05.00
din Timisoara plecare de la Iulius Mall la ora 03.00
din Arad plecare de la Gara Centrala CFR la ora 03.40

Ziua 2. SALZBURG – MUNCHEN – STRASBOURG (495 km)
Mic dejun. Plecare spre capitala Alsaciei, cu un scurt popas in Munchen, unde va vor incanta: Marienplatz, Primaria si Frauenkirche. In Strasbourg se viziteaza Catedrala care domina orasul cu silueta sa. Optional, croaziera cu vaporasul pe raul ILL, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Seara cazare la Strasbourg.

Ziua 3. STRASBOURG – LUXEMBOURG – REIMS – PARIS(490 km)
Mic dejun. Plecare spre Luxembourg pentru a vizita Palatul Ducal, Piata Constitutiei si Catedrala. Traseul continua spre Paris, cu o scurta oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrala, locul de incoronare a Regilor Frantei. Seara sosire si cazare la Paris.

Ziua 4. PARIS – VERSAILLES (80 km)
Mic dejun. Vizita la Palatul Versailles si optional gradinile sale. Apoi tur al cartierului de zgarie-nori La Defence. Continuam vizitarea: L’Arc de Triomphe, Champs Elysees, Grand Palais, Petit Palais, Place de la Concorde, Podul Alexandru al III-lea, Palais Chaillot, Tour Eiffel, Scoala Militara si maiestuosul Dom al Invalizilor, cu mormantul lui Napoleon Bonaparte. Urmeaza L’Ile de la Cite, inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Notre Dame si Palatul de Justitie, cu delicata Sainte Chapelle. Cazare la acelasi hotel in Paris.

Ziua 5. PARIS
Mic dejun. Continuam vizitarea orasului utilizand transportul in comun: Pantheonul, apoi ne deplasam pe langa Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigalle, de unde urcam spre Sacre Coeur si Montmartre. Dupa-amiaza vizitam Muzeul Luvru. Optional, seara, Croaziera pe Sena sau ascensiunea Turnului Eiffel. Cazare la Paris.

Ziua 6. PARIS – FONTAINEBLEAU – VALEA LOIREI (420 km)
Mic dejun. Timp liber in Paris. Excursie optionala (10 euro) la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desavarsit, apoi in continuare (35 euro) pe Valea Loirei. Se viziteaza cel mai renumit castel: Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala, iar la intoarcerea spre Paris, oprire in pitorescul orasel Blois pentru a vizita Castelul incarcat de istorie. Cazare la Paris.

Ziua 7. PARIS – GENT – BRUGES – BRUXELLES (340 km)
Mic dejun. Plecare spre Gent, in Belgia, unde vizitam Catedrala, Primaria, Fortareata, Biserica Sf. Iacob. Excursia continua spre Bruges, a carui frumusete unica o vom descoperi atat pietonal, cat si printr-o minunata plimbare cu barca. Seara sosire in Bruxelles unde se viziteaza: Palatul Regal, Palatul Natiunii, Grand Place, Primaria, Manneken Pis. Cazare in Bruxelles.

Ziua 8. Bruxelles – ANVERS – Haga (185 km)
Mic dejun. Plecare spre Anvers, al doilea oras ca marime al Belgiei, unde admiram Grote Markt, cu Primaria, Catedrala (cea mai importanta din Belgia) si Centrul istoric al orasului lui Rubens. Calatoria continua spre Haga, orasul regal, unde vizitam: Palatul Pacii, Parlamentul, Muzeul Regal Mauritshuis si renumita statiune de la Marea Nordului, Scheveningen. Cazare in zona Haga.

Ziua 9. HAGA – Amsterdam – Haga (120 km)
Mic dejun. Plecare spre Amsterdam -“Venetia Nordului”. Ne rezervam o zi pentru a vizita Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh si pentru a ne imbarca intr-o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Intoarcere pentru cazare in zona Haga.

Ziua 10. DELFT – Rotterdam – Koln (400 km)
Dupa micul dejun, vizitam pitorescul orasel Delft, apoi continuam drumul spre Rotterdam, cel mai mare port din Europa, pentru un placut tur pietonal prin centrul orasului. Dupa-amiaza plecare spre Germania. Scurta oprire in Koln pentru a admira maretia impresionanta a Catedralei. Cazare in Koblenz sau intr-una din celelalte localitati pitoresti din zona.

Ziua 11. KOBLENZ – Valea RINULUI – FRANKFURT – PRAGA (645 km)
Mic dejun. Traseul urmeaza minunata Vale a Rinului, cu legendara Stanca Lorelei si semetele castele medievale. Drumul continua spre Praga, cu vizita in Frankfurt, pentru un tur al centrului istoric. Sosire si cazare la Praga.

Ziua 12. PRAGA – Cluj sau Arad/Timisoara (755 + 165 km)
Dupa micul dejun, tur de oras Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc etc. Continuam itinerariul spre Budapesta Seara sosire la Budapesta. Imbarcare in microbuzele de transfer pentru orasele de destinatie.

Sosire la Oradea, Parcarea Radio Transilvania in jurul orelor 02.30 – 05.15 urmatoarea zi
Sosire la Cluj la Autogara Beta in jurul orelor 05.00 – 08.15 urmatoarea zi
Sosire la Arad la Gara Centrala CFR in jurul orelor 00.10 – 03.00 urmatoarea zi
Sosire la Timisoara la Iulius Mall in jurul orelor 00.45 – 04.00 urmatoarea zi

Final program Circuit Franta Benelux 12 zile Autocar.

Exemple de cazari 2015
Zona Salzburg http://www.pensionsonnenhof.at/
Strasbourg http://www.accorhotels.com/gb/hotel-1588-ibis-strasbourg-aeroport-le-zenith/index.shtml
Paris www.accorhotels.com/gb/hotel-1401-ibis-paris-la-villette-cite-des-sciences-19th/index.shtml
Bruxelles http://www.accorhotels.com/gb/hotel-2846-ibis-brussels-expo-atomium/room.shtml
Zona Haga www.booking.com/hotel/nl/acleiderdorp.html
Koblenz www.hotel-zum-anker-andernach.de/042dc09b9a0a03702/042dc09b9a0a38611/index.html
Praga http://www.hotelfortunacityprague.com/

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

1 In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2 Autocarul va prelua turistii sositi la Paris cu avionul la Munchen si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza Romania. Locuri limitate pentru Valea Loirei repartizate ambelor grupuri.
3 Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
4 Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se viziteaza pe exterior.
5 Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti. Nu se acorda reduceri pentru al 3-lea adult in camera. (Pentru cazarile din zilele de la 3 la 10, la hotelurile IBIS sunt insuficiente camerele triple). Acesta va accepta partaj in camera dubla sau va achita jumatate din suplimentul de camera Single pentru aceste cazari.
6 Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Grup minim 35 pers.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR